LIA OUENDAG

Kosmische update 24 september 2021

 

 

 

Mooi medemens,

Na diverse zonnestormen was er vandaag een grote doorbraak in verlichting en dankbaarheid. Met de gevolgen van een zogenaamde “M flare”, zijn we door een bedrukkende fase heen.

Vanaf morgen zullen wij ons duidelijk anders voelen door de invloed van Uranus, vrijer en blijer.

Het was voor veel mensen een wat zwaardere week. Voelde je je ook moe? Kwam er weinig uit je handen? Voelde je een vacuüm, een terugkerende spiraal?

Dat is onderdeel van het collectieve proces, probeer je toch steeds vrij te maken door voor jezelf te zorgen.

Wat meer slaap als dat nodig is. Wat meer rust als je hoofd te vol is. Wat meer naar buiten als je ontspanning nodig hebt.

Er zijn heel veel kansen! Ook nu!

Jouw creatieve vermogens zijn groots. Twijfel niet aan jouw zelfhelende vermogens.

Om deze “Selfhealing & Empowerment” te vergroten, verwijs ik je vriendelijk naar dit nieuwe programma.

Veel mensen voelen dat ze iets onder de leden hebben of hun weerbaarheid niet optimaal is. We hoeven door niemand gered te worden echter opnieuw te durven vertrouwen op onszelf, onze helende vermogens en intuïtieve kracht.

Je kunt jezelf helen, waar mogelijk.

Er komen nog meer hobbels en bobbels op de weg, bereid je voor op meer onafhankelijkheid en bewandel het pad van de liefdevolle waarheid. Voel je vrij je gevoel te volgen, dit is pure zielsvoeding en doet de wereld goed.

Hieronder kun je de nieuwe weekly update beluisteren via het geluidsbestand. Dank voor de vele warme reacties, het is heel fijn en waardevol jullie berichten te lezen en te ontvangen.

Alle goeds en graag tot ziens.

 

Zonnegroet,

Lia

 

Beluister hieronder de Weekly update 24 september 2021