LIA OUENDAG

Lieve Aarde bewoner,

Je hebt vast en zeker een bewogen week achter de rug. We zijn nog even in de verinnerlijking en verdieping. Even maar. Het is een feit dat zonder wrijving geen glans ontstaat. De natuur doet het ons voor. Dit is tijdelijk.

De schaduwkanten worden belicht deze week en waarschuwingen worden afgegeven. Dat wat normaal in de schaduw staat is ineens kristalhelder. Dat waar we liever niet over praten, staat nu in de schijnwerpers en is het gesprek van de dag.

Het kan een confrontatie met de waarheid zijn die je veel moois kan brengen. We zakken wat verder in de Aarde, realiseren ons dat de waarheid ertoe doet! Kruipen lekker in een hoekje om dat een plekje te geven….Verteer wat er verteert moet worden. Er dient het een en ander aangegaan te worden om vervolgens ruimte te krijgen voor vernieuwing.

Dit is een vruchtbare voorbereiding op de essentiële stappen die gezet kunnen worden. Het ego houdt niet van grote veranderingen maar onze ziel weet wel beter.

De nieuwe fase is al begonnen op zielsniveau, we weten en voelen dat het in de lucht hangt en nu, deze weken, worden de eerste concrete ietwat dwingende omstandigheden op ons bordje gelegd.

De vernieuwing zal concrete vorm krijgen vanaf volgende week, geaard en in praktisch. Het is bijna de tijd van de Slangendrager. Vanaf 1 december, vanaf volgende week zal de energie lichter en rustiger worden. We gaan terug naar de essentie en voelen het oorspronkelijke doel weer.

We voelen en weten weer tot hoeveel we in staat zijn.

Langzaam komen we weer uit onze schulp, voelen we de kansen en durven we te vertrouwen op de signalen die we krijgen. Jouw omstandigheden laten je weten hoe, wat en waar de stroom naar toe gaat.

Deze week en de komende volle maan brengt een startsein om te gaan handelen voor onze rust, basis en vernieuwde leefstijl. “Laat maar los”, zegt het Universum en “kom maar mee”.

De volle maan van maandag 27 november kent een dubbele energie, een onrustige en vaste energie wat niet per definitie een prettig gevoel zal opleveren. Deze volle maan is minder voedend dan we gewend zijn, hij is sterk voelbaar voor het lichaam en laat je meer naar binnen gaan in plaats van wat we gewend zijn, met volle maan, naar buiten kijken.

We staan onder invloed van krachtige zonne-activiteit die vele eye-openers en tempo aanlevert. Daarnaast zien we het effect van een aantal pittige aspecten wat veel onderhuidse pijn aanraakt en patronen kan doorbreken. Je kunt dingen ervaren en voelen die niet direct passen bij wat er daadwerkelijk gebeurt. Een tijd van diepe heling en transformatie is actueel.

De komende fase dienen we in onze eigen kracht te geloven en onafhankelijk van elkaar keuzes durven maken. Samen zijn is heel waardevol als we ons vrij en gelijkwaardig aan elkaar voelen.

Voor veel mensen lijkt de toekomst wat onbestemd en ongrijpbaar en toch is het kraakhelder en duidelijk waar deze tijd naar toe gaat.

Deze tijd gaat over jouw potentieel.

Richt je op fijne dingen. Op lichtpuntjes. Creëer zelf richting. Luister naar jouw innerlijke kompas, jouw hart! En probeer je te distantiëren van zaken waar je geen invloed op hebt.

De slangendrager brengt ons vanaf 30 november de nodige rust om in het midden te staan, in jouw eigen centrum te blijven en je de essentie te herinneren van jouw keuzes.

De meditatie die ik organiseer op donderdag 14 december om 20.30 uur is gericht op het verankeren van jouw wijsheid en het ontvangen van de richtingaanwijzers op het hoogste niveau. Het gaat niet om meer ons eigen belang maar om een collectief, universeel doel waar we positief in bijdragen en ondersteunen. Het wordt makkelijker jouw verantwoordelijkheid over jouw eigen leven te dragen wanneer je zaken versimpelt. En dat is dan ook de grote les van deze tijd. Wil je meedoen aan de meditatie en je verbinden met deze grote centrale zon, geef je dan op via info@liaouendag.com. Je bent van harte welkom ons licht te bundelen en gezamenlijk meer positieve energie te ontvangen en door te geven.

Vanuit de persoonlijkheid zie je dat de persoonlijkheid veel vuur element ervaart, eigenlijk wil vechten en de behoefte voelt van zich te laten horen.
De ziel en de hartintelligentie vragen echter meer met het aarde element te doen, rustig door te ademen, bij jezelf te blijven en dankbaar te zijn voor de mooie dingen die al bereikt zijn. Geloof, hoop en liefde hoort bij deze maan. Voel je vrij en handel hiernaar. We houden van de Aarde en hebben immers geleerd van onze ervaringen?

Jupiter naast de maan doet het ons voor. Morgen 25 november rond 19 uur in de avond kun je het stel aan de oost-zuid-oostelijke hemel waarnemen. Wees gelukkig, groei en geniet, zeggen ze samen. Vergeet niet voor jezelf te zorgen en herinner je hoe rijk we zijn op deze prachtige planeet.

Alle liefs en geniet van het weekeind.

Tot ziens onder de sterren.

Zonnegroet,

Lia