LIA OUENDAG

Lief medemens,

Stilte en energie.
Het is een mooie combinatie aan de hemel waarbij diverse planeten elkaar intensiveren en een krachtig team zijn.
De invloed hiervan uit zich in meer energie dan anders, vroeg wakker zijn, vitaliteit, veel ideeën maar nu nog even door de bomen het bos niet zien.
Dat komt.

Tot begin december is het fijn jezelf wat meer stilte aan te brengen en lekker te lummelen met wat extra kaarsjes en warmte. Begin december lopen mars en de zon weer wat verder bij elkaar vandaan en zal ook de sfeer veranderen. Als je even veel werk wilt verzetten, in je eigen bubble wilt zijn, zijn dit mooie weken voor je.

Geniet van deze bijzondere mystieke dagen.
De Slangendrager is onderweg, de sjamaan in jou weet dat we goed bezig zijn. De dagen tot december zijn geen dagen om grote beslissingen te nemen voor de langere termijn. Je zult erop terugkomen maar ook dat zal dan onderdeel zijn van een mooi inwijdingsproces. Want dat is wat we vooral aangeboden krijgen van het Universum; heling, zelfhelend vermogen en inzicht tot op celniveau. Bewustzijn beklijft en aardt nu beter dan anders. Eerst de waarheid met jezelf uitpluizen en daarna, vanaf begin December ervaar je dat je er woorden aan kunt geven en de volgende fase ingaat.

Vertrouw op jezelf, vraag hulp als je meer geluk durft te ontvangen en knipoog een keertje extra naar de mooie mensen om je heen.

We hebben een piek van de Leoniden meteorenregens dit weekeind. Het is een mooi verschijnsel wat ons prikkelt en van andersoort informatie voorziet. Kijk rond 6 uur in het zuid-zuidoosten. Zie ook de tekening hieronder van www. hemel.waarnemen.com.

Hierbij het geluidsbestand met meer informatie over deze dagen:
Kosmische update 18 november 23.m4a

Geniet van de stilte voor de storm en voel de voorpret van de voorbereidingen die gaande zijn.

Het Universum is actief en ons leven wordt uitstekend geregisseerd.

De Aarde is op de hoogte.

Warme groet,

Lia