LIA OUENDAG

Kosmische update 18 april 2023

 

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.

Mooi ruimtewezen, medebewoner van onze planeet Aarde,

Ik hoop dat het goed met je gaat. Sinds gisteren zijn de eerste effecten voelbaar van de zonsverduistering en nieuwe Maan van a.s. donderdag 20 april 2023. De natuur reageert, ons lichaam is in verbinding met de kosmische energie en we kunnen merken dat zaken ineens kunnen gaan versnellen. Er is vooral vertraging voelbaar, verwarring omdat het anders gaat dan je dacht en verwondering over hoe mooi dingen samen lopen deze dagen.
Met andere woorden, het universum helpt ons weer op weg.

Dat zaken anders lopen hoort er een beetje bij deze tijd. Er is veel inspiratie met bijbehorende beweeglijkheid en we hoeven het dan ook niet moeilijker te maken dan nodig. Deze tijd is verandering en beweging logischer, dan vast houden aan het oude bekende.

De behoefte aan rust en vertrouwen is groot.
Vergeet niet dat je hier zelf voor zorgt.
Door in stilte en rust te zijn, blijf je beter beschermd tegen negativiteit, sensatie en stress. Zorg voor jezelf, zeker als lichtwerker is het wenselijk te blijven vragen om deze liefde en vertrouwen voor jezelf. Neem het mee in je meditaties. Goud licht, voetenbad met zout, sta jezelf toe wat verder in de Aarde te zakken tijdens je meditaties en verstil wat langer.

We willen in verbinding zijn met een hoger doel en een samenstand tussen Mars en Sirius vraagt je niet zomaar moedig te zijn maar met passie keuzes te maken. Ga voor het hoogst haalbare, wordt er geroepen. Reik, ontvang en vertrouw. We helen de slachtoffer ervaringen van voorgaande levens en willen ons deze fase niet laten verleiden tot te snelle emotionele handelingen.

De dagen rondom deze zonsverduistering krijgen we een stuk persoonlijke kracht terug en voelen we sterk, waar we toe in staat zijn. En dat is veel!
Vanaf donderdag is een actieve, expressievolle start van een nieuwe periode van een hogere orde. Een voorproefje van meer vijfde dimensie.

Het hoofd en het ego vinden overal iets van en vernieuwing wordt dan ook niet altijd verwelkomt door jouw denken. Je zult ook twijfelen. Ja maar, hoe dan dit en hoe dan dat. Ja maar, ik kan toch niet zomaar…. Probeer lief te zijn voor jezelf, jezelf meer te gunnen, lief te zijn voor jezelf en hiermee de diverse delen in jezelf vrienden te laten worden.

Ont-spanning is het toverwoord.

Rust, vertrouwen en liefde zijn in de natuur groots te inhaleren. Kijk maar, hoe alles zich ontvouwt en de lente “gewoon” weer het licht en de Zon volgt.
Op die momenten dat je ervaart dat spanning en mentale druk (denken) sterker aanwezig is dan voelen en leven, is het wenselijk je even terug te trekken. Spreek jouw zelfhelende vermogen aan of oefen samen met iemand deze liefdeskracht te activeren in jezelf. Er is altijd rust en vertrouwen aanwezig, je kunt altijd liefde en kracht ervaren maar je dient zelf de poorten hiervoor open te zetten.

Zeg JA, tegen het leven en stroom door….
Twijfel niet zegt de horoscoop van deze week, maak je vrij en gebruik je vleugels. Jouw relaties zullen hierdoor nog mooier en zuiverder worden.

Graag deel ik via onderstaand geluidsbestand meer over de huidige kosmische energie.

 

 

 

Een hele fijne week gewenst en graag tot de volgende keer.
Hartelijke groet,

Lia