LIA OUENDAG

Kosmische update 17 juli 2023

 

 

Lief mooi medemens,

Interessant en magisch. vooruitstrevend en confronterend. Zo kunnen we de huidige kosmische boodschap vertalen. Alles gaat anders en dat is precies de bedoeling!

Ik bied je hiermee een overzicht van feiten en invloeden uit ons Universum;

De sterrenhemel

Venus is nauwelijks meer zichtbaar en zal vanaf oktober weer in de ochtend zichtbaar zijn. Saturnus staat in het teken Waterman in het zuidoosten en is laat op de avond zichtbaar. Venus krijgt even een andere rol. Ze loopt ook even achteruit, retrograde van 23/7 tot 4/9. Het geeft een ander beeld over relaties, geld en de schoonheid van ons leven. Het stelt ons in ieder geval vragen en geeft vaak behoefte aan zuivering in relaties. Houd je financiën wat in de gaten deze tijd, je zou er zomaar even minder grip op kunnen hebben.

Perseïden zijn langzaam zichtbaar in het noordwesten van de sterrenhemel als het lekker donker is. Ze staan tussen de Cassiopeia (de W) en de Plejaden in. Het is een vallende sterren feestje wat tot ongeveer 20 augustus zichtbaar is. Stof en ijsdeeltjes botsten tegen de atmosfeer van de Aarde waardoor de vallende sterren zichtbaar worden. 13 augustus is het maximum en kunnen we het het sterkst waarnemen.

Poorten openen

In de periode tussen de zonnewende en 8/8 gebeuren er belangrijke dingen en verschuiven energieën. De laatste volle Maan, 7/7 en 8/8 zijn poorten die ons een zetje geven op ons zielspad. Het is een volle tijd. We ervaren ons-zelf.

De zonneactiviteit is enorm. 

De Zon laat er geen gras over groeien.
Gisteren, vandaag en morgen, 18 juli 2023, zullen we wederom het effect van krachtige zonnestormen ervaren.
Zie hiervoor SpaceWeather.com — News and information about meteor showehet spaceweather reportrs, solar flares, auroras, and near-Earth asteroids.

Dit zal toenemen de tweede helft van 2023 en gepaard gaan met veel reacties in het klimaat, golfstromen en doorbraken. Dit gaat op korte termijn niet veranderen omdat we op Aarde te maken hebben met een kwetsbare atmosfeer die sneller geraakt wordt door invloeden van buitenaf. Licht, liefde en bewustzijn zijn de meest positieve beschermingen die de Aarde en al het leven op Aarde kunnen beschermen.
We willen niet meer lijden maar leiden. We zijn geen slachtoffer maar leven vanuit onze vrije wil en hebben veel vrijheid en mogelijkheden. Er zijn grote testen gaande die we prima aan kunnen maar wel om focus en rust vragen.

Collectief thema

Er is een wissel van de maansknopen die veel vertellen over ons collectieve zielspad. Sinds de zomer zonnewende op 21 juni is de intensiteit versterkt en ervaren we een andere energie. Er is chaos in een oud systeem maar rust en evenwicht in de nieuwe tijd. Het grote verschil tussen een hart bevlogen leven en een gecontroleerd leven is groot. Er is veel harmonie wanneer je jouw hart volgt, dan gaat alles vanzelf. We leren in deze tijd anders met energie om te gaan en zorgvuldiger onze instincten te volgen. Instinct is ook intuïtie. We willen liever niet meer voor de baas werken. We oefenen vrij, gelijkwaardig en onafhankelijk te acteren maar zijn hier zelf verantwoordelijk voor in ons leven.

Heldervoelen en medium zijn
Neptunus loopt weer retrograde wat meer focus geeft op jouw heldervoelende vermogens. Het ontspant makkelijker maar creëert ook een sterke eigen bubble. Mediteren loont. Rust loont. Het laat je verder voelen en kijken maar brengt ook afstand naar de realiteit en werkelijkheid. Dieper mediteren, langer en vaker rust nemen is de logische uitwerking van een retrograde Neptunus. Je hoeft het allemaal niet te weten en te voelen. Je mag het leven leven en toch babystapjes zetten om vooruit te gaan in de richting die je aanspreekt. Gebruik je verbeeldingskracht, gebruik je dromen en leef je verlangens.

Basis vanuit bezieling
Zowel Saturnus als Pluto veranderen in 2023 van teken en hebben invloed op de basis energie waarmee wij ons aardse leven praktisch organiseren. Saturnus vraagt ons de energie en bezieling als basis te nemen in plaats van wetten en regels. Eigenlijk simpelweg, dienen we nu volwassen te worden op spiritueel vlak. Saturnus laat je het oude systeem wantrouwen en voelt haarscherp aan wat zuiver is en wat niet. We krijgen de kans tussen maart 2023 en de zomer van 2025 terug te gaan naar een betrouwbare relatie met de bron, de eenheid en onze ziel. Dit is tevens een activatie van zelfhelend vermogen.

Ander rolmodel; uniek, vrij en evenwichtig
Pluto geeft de lange termijn richting aan door bij jezelf te blijven en de vrede te bewaren. Pluto is verbonden met onze karmische afspraken met meerdere generaties om nu onze wijsheid en waarheid trouw te blijven. Pluto leert ons de komende 20 jaar te werken aan zelfbehoud, vrije energie en aangaan van issues op Aarde die niet langer uitgesteld kunnen worden. Twijfel niet aan jezelf, toon moed op een vriendelijke manier. Wordt de beste versie van jezelf. Heb het goed met jezelf en daarna met jouw partner, kinderen, familie, vrienden, klanten etc. Let op het ritme van jouw lichaam. Vind jouw ritme. Als je wandelt, als je ademhaalt, laat je niet opjagen. Gun jezelf de vriendschap met de natuur en de ritmes die hierbij horen. We rollen langzaam uit de crisistijden en vele karmische uitwerkingen.

Frequentie en bewustzijn
Er worden trauma’s genezen. Maar ook grenzen worden duidelijk in dat wat niet geheeld kan worden. Er zullen veel mensen de Aarde verlaten. De meest gevoelige mensen, de lichtwerkers, dieren en kleine kinderen hebben onze rust en zuiverheid in handelen nodig. Het is belangrijk serieuzer om te gaan met jezelf en jouw energieveld. Juist nu de omstandigheden duidelijk maken dat je niet langer wilt vertrouwen op de uiterlijke schijn. Frequentie therapie is een therapievorm van deze tijd die aansluit bij de huidige behoeften van het lichaam. Zolang we te maken hebben met onderdrukking van overheden en een soort militair leven op politiek level hebben mensen last van de energie van de straatvechter. Dit gaat over Mars oppositie Saturnus die veel laat exploderen. Ook lichamelijk zullen er bij mensen confrontaties met de waarheid zijn. De Zon staat oppositie Pluto en prikkelt ons, onze oerkracht positief te gebruiken. Dit gaat ook over jouw zelfhelende vermogen en kans een streep te zetten onder oud karma en pijn (slachtoffer). Veel heling is mogelijk wanneer je voor jezelf wilt leren zorgen. Enige ondersteuning hierin is nodig en wenselijk. Ik heb de kracht en heling in de vorm van frequentietherapie en meditatie ervaren en bied dit vanaf 27 augustus samen met mijn soulsister Yvonne aan.  Het ondersteunt jouw zelfhelende vermogen en draagt bij aan rust en vrede in jezelf. Deze combinatie helpt je, jouw energieveld in balans te houden en vanuit nieuwe, eigentijdse motivaties te blijven handelen. Ook wanneer een ziekte is geconstateerd of feiten zich aandienen, is het verhogen van de trilling en frequentie mogelijk. Ziekten ontstaan bijna altijd vanuit de mentale staat van zijn.

Heling van hartenergie
Deze tijd helen wij via frequenties een hartenergie. Er is een belangrijke transformatie gaande van onze hartintelligentie waarbij meer warmte, liefde en leiderschap vrij kan komen. Omdat Venus even op de achtergrond staat en we het even niet hebben over wat mooi en leuk staat, voelen we sterker dan ooit waar we behoefte aan hebben en ons gevoel naar uitgaat. Voelen, handelen en zijn.

De gidsen in de natuur
De Slangendrager vinden we terug in het huis van onze gidsen. De sjamanen wortels worden geactiveerd door jouw zielsverwanten te ontmoeten en korte maar krachtige vriendschappen in jouw leven tegen te komen. De oerkracht komt meer en meer vrij met bijbehorende oude kennis en wijsheid. De Slangendrager periode die we ingaan streeft naar vrijheid en is een onafhankelijke denker. Je zult onrustig zijn als je de keuzes niet maakt die gemaakt dienen te worden. Je zult onzeker zijn wanneer je vanuit oude patronen blijft denken en weerstanden voedt. Het is met andere woorden erg belangrijk nu, tijdens deze toenemende fase die start op 17 juli, ruimte te maken voor geluk, visie en de goede voornemens.

Even terug maar toch vooruit; retrograde planeten
Alle mysterie planeten gaan retrograde lopen vanaf augustus. Dit betekent dat ons onbewuste handelen sterker zal worden en het belangrijk is bewuster te worden over de huidige fase. We krijgen kansen om vanuit onze tenen te gaan handelen omdat we voelen dat de nieuwe route werkt. We leren snel en maken op natuurlijke wijze voortgang in het tempo wat ons lichaam aan kan.

Zon en Maan in Kreeft
De Zon maakt de overgang van het teken Kreeft. Deze nieuwe Maan valt onder de gevoelige, vriendelijke, zorgzame en beschermende invloed. Het doet ons goed, maakt ons zacht en prikkelt je je open te stellen voor de goede bedoelingen van jouw medemens en het Universum. Absorbeer liefde en licht. Help jezelf door het leven behapbaar te houden en activiteiten te beperken. Blijf zo goed mogelijk in een positieve staat van zijn. Maak lichtpuntjes. En help jezelf door zelf richting te houden.

Ik heet je van harte welkom bij de try-out van 27 augustus. Deze meditatie is een combinatie van mijn komische update en frequentie healing. Deze meditatie is minder vrijblijvend dan de vorige meditatie avonden die ik heb aangeboden. Wij vragen meer commitment omdat we hebben ervaren dat dit de kwaliteit en energie van de avond ten goede komt. Focus, energie en kracht gaan samen.

Dank voor jullie vertrouwen en de vele mooie reacties die ik wekelijks mag ontvangen. Het is dankbaar dit mooie werk te mogen doen en als bemiddelaar te mogen fungeren op Aarde.

Hartegroet en alle goeds gewenst,

Lia

foto boven is recent vrijgegeven door de NASA via de James Webb ruimtetelescoop. Het ontstaan van een nieuw sterrenstelsel. Dit hebben ze Stephan’s Quintet genoemd.
De sterrenstelsels in Stephan’s Quintet zijn volgens NASA verwikkeld in een “kosmische dans gedreven door de zwaartekracht”: op een bepaald moment zullen vier van de vijf stelsels samensmelten tot één reusachtig sterrenstelsel.

foto onder: het Universum verwent ons met mooi noorderlicht. Door de intensiteit van zonneactiviteit krijgen we informatie aangeboden via lucht en licht. Zie hier de prachtige creaties die dan mogen ontstaan in de atmosfeer van de Aarde.

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart. 

 

Kosmische groepsmeditatie met frequentietherapie

We leven op Aarde onder invloed van de zonnecyclus die een hoogtepunt zal bereiken in 2024. Ik ervaar zelf regelmatig enorme druk door deze zonneactiviteit en onrust in de atmosfeer die mijn lichaam niet altijd makkelijk verwerkt. De intensiteit van onze ontwikkelingsweg is dynamisch en bijzonder en zal niet in tempo zakken. Dit vraagt onderhoud van jouw energieveld en meer rust en vertrouwen in jezelf. Zelf had ik het gevoel dat ik iets meer nodig had dan alleen meditatie en ben op zoek gegaan naar een passende ondersteuning. Zo kwam ik in contact met frequentie healing; een vijfde dimensie methode met behulp van een frequentie apparaat. In combinatie met meditatie, wat van binnenuit werkt, is frequentie healing een aanvulling die van buiten komt. Deze bijzondere, actueel passende, helende vorm is een vervolg op de eerder aangeboden online meditatieavonden. Het is een verdere verdiepende groepsmeditatie welke minder vrijblijvend is en om die reden meer impact kan hebben. Het is voor iedereen toegankelijk.

Doel
Een fijne en opbouwende ervaring. Het activeren van zelfheling, ontspanning, rust en vertrouwen met behulp van meditatie en ondersteuning van frequentietherapie. Via deze combinatie activeer je zelfheling en ervaar je langer resultaat van de meditatie.

Try-out zondagavond 27 augustus 20.30 uur € 25,-

Lees hier meer.

Opgeven kan via email office@liaouendag.com