LIA OUENDAG

Mooi medemens, lieve Jij, 
  
Vrede is er altijd. Kijk maar naar de natuur. Nodig jezelf af en toe uit om deze rust en de vredige staat van zijn te ervaren die er is. Altijd. In jou. Het is een groot onderwerp dit jaar. Kiezen voor deze rust doe je zelf en noemen wij ook wel stilte, aanvaarding en ontvankelijkheid. De rust komt terug zodra je de vrede, de liefde en het licht om je heen erkent.   
   
Daar waar geen vrede is, is de astrale energie aan zet. Ook de natuur herstelt zich daar waar energie is opgehoopt en niet meer doorstroomt. Maar Vrede komt altijd terug en is altijd aanwezig. Overal. Het hoort bij liefde en licht. Het hoort bij de hogere frequentie. Het is zacht en ontvankelijk.  
  
Vrede komt voort uit onszelf. Het zit in de verbinding met jezelf. Dat wat je uitstraalt, verspreidt zich. We zijn gezamenlijk op reis en bezig deze vrede in onszelf terug te vinden. Het is het grote thema van 2024. Evenwicht. Balans.  
Aarden en bewust-zijn 
Keuzes maken en geduld hebben.  
Contact maken en luisteren.  
Het zijn belangrijke kwaliteiten die we in 2024 kunnen door ontwikkelen. De huidige kosmische energie vraagt ons de vrede te herstellen in jouw eigen systeem en de diepere lagen in jezelf. Durf te buigen voor het grotere universele, kosmische lichaam. Voel het vertrouwen dat het goed komt. Jij doet het goed.   
  
Venus staat nu in de Slangendrager en herinnert ons aan deze behoefte aan evenwicht en schoonheid in onszelf. We mogen gewoon tevreden leren zijn met de mooie mensen om ons heen, de warme relaties, de fijne omstandigheden en kleine dingen op een dag die ons verwonderen.   
  
Dapper en wakker  
Mijn klanten zijn heel dapper, mijn klanten zijn heel bijzonder en mijn klanten zijn net als ik, geen gemiddelde Aarde bewoner. Ze durven de waarheid te horen en stellen zich open voor de taal van hun ziel. Ze zoeken het contact met zichzelf op door zich open te stellen voor de kosmische informatie uit hun horoscoop en mijn vertaling hiervan. Hoewel het mijn intentie is, de vertaling zo zuiver en neutraal mogelijk te doen, realiseer ik me regelmatig dat het nogal wat in beweging brengt… deze sessies met onze lichtfamilie en kosmische vrienden. Helend, helder maar anders dan je eerder hebt gehoord.   
  
De echte sterrenhemel in beeld  
Mede door mijn werkwijze waarbij ik met real time charts werk, gaan we snel naar de kern en essentie. De antwoorden en verbanden zijn logisch en vanzelfsprekend met een goede horoscoop erbij. Daarbij is de kracht van liefde alles bepalend. De intenties van mij en jou, bieden de heling. De afgestemde energie doet zijn werk.  
  
Ik ben vaak trots op mijn klanten en heb ontzag voor de weg die ook jij gaat. Wij lichtwerkers en dappere Aarde bewoners maken een weg vrij voor licht en liefde. We zijn goed op weg en er gebeuren mooie dingen!  
  
Puur en echt  
En zo zijn we 2024 bijzonder ingegaan. We gaan zonder franje en toeters en bellen naar de feiten zoals ze zijn. De nieuwe maan van 11/1 en de volle maan van 25/1 hebben beide een exact moment rond 1 uur ‘s middags. Midden op de dag, in vol ornaat, werkt de energie bewust door. Het effect van deze maaninvloed ervaren we dan ook intens tijdens ons leven overdag.  
  
De maaninvloeden werken door voor de bewuste tijd van onze dag. Dit is een knipoog van het Universum. Doe er maar wat mee, met die inzichten en die waarheid. Leef er maar naar. Ontvang je waarheid en handel naar je intuïtie.  
  
Uranus gaat 27 januari weer direct lopen en daarmee zien we dat alle planeten even rechtdoor lopen! Hoera! Even in de stroom en weinig tegengas. Dat is fijn. We ervaren meer vrijheid, meer rijkdom in keuzes en kansen en meer ruimte. Heerlijk. Je kunt het al opmerken waarschijnlijk. Onze ziel is op de hoogte. Het geeft iets rebels, iets vrijgevochten en unieks mee.  
  
Starten met twee maanfasen vol bewust-zijn  
Deze twee belangrijke eerste maanfasen in 2024 hebben iets gemeen; namelijk dat er veel in de buitenwereld gebeurt en we snel geconfronteerd worden met feiten om ons heen. Mensen die hun mening duidelijk maken. Ideeën die krachtig opgevolgd willen worden, in jezelf. Gevoel van weining tijd en veel tempo. En toch, is de zielswens in deze beide horoscopen gelijk, namelijk, volg jouw eigen waarheid. Blijf bij jezelf. Denk groot. Denk wijs. Denk positief.  
  
Het is een grote kunst niet in te gaan op strijd, discussies en consumptiebehoefte. De oplossing is dit jaar l o s l a t e n. Vertrouw erop dat jouw intenties hun werk doen. Trouw blijven aan jezelf werkt. Jouw kosmische vrienden je echt wel horen en zullen blijven horen. Ik zie dat er iets meer geduld ontstaat en we iets meer bereid zijn tijd te respecteren.   
  
Naar de bodem en de onderste steen boven  
20 tot 23 januari zijn bijzondere dagen waarin we sterker dan anders, onze kern zullen ontmoeten. Ons wezen, ons pad en onze verantwoordelijkheid iets met onze vrije wil te gaan doen.  
   
De zon heeft 7 zichtbare locaties op het oppervlak waar “bijna” uitbarstingen plaats vinden en ik verwacht dat rond deze Pluto Zon samenstand, er weer belangrijke doorbraken zijn in ons grote Aardse avontuur. De laatste zonne-activiteit is gericht geweest op Mercurius. Een reden waarom er vele, pittige gesprekken en conflicten zijn geweest rondom het weekeind. Het leven is zo logisch op Aarde… we trillen simpelweg mee met de energie om ons heen… maar nemen het vaak allemaal te persoonlijk op.  
  
De Zon praat ons bij.  
Het licht vertelt het verhaal.  
Je hoeft alleen maar naar buiten te gaan om het te horen.   
  
Beetje lucht graag  
Het is raadzaam je meer en vaker te richten op jouw luchtige staat van zijn. Jouw ademhaling. Humor inzetten. Lekker naar buiten gaan, frisse lucht inhaleren, de vogels gedag zeggen en even jouw longen verwennen. De natuur is in deze volle maan horoscoop, onze gelijkwaardige partner, onze wederhelft waar we tegen aan kunnen leunen. De natuur leeft vanuit de vrede die wij wensen. De natuur brengt ons terug in evenwicht. De Aarde brengt veel warmte en rust. Maar we moeten er zelf wat voor doen (vuur element), handelen en keuzes maken. Zelf. Jij. Jouw leven, jouw missie, jouw leiding. En als we een duwtje nodig hebben, helpt de Zon ons verder. De vele uitbarstingen op de Zon zullen dan ook op tijd plaats vinden. Precies op het juiste moment.   
  
Twee Jupiter driehoeken met veel expressie  
Van een “Jupiter – Mars” driehoek tijdens nieuwe maan op 11 januari, ervaren we 25 januari rondom de volle maan een “Jupiter – Venus” driehoek. De nieuwe maan ging het vuur wat opstoken en activeerde onderhuidse conflictsituaties. Er kwam van alles aan het licht, leuk of niet leuk.  
  
Jupiter expandeert en brengt groei. We gaan ervoor. Buffelen geblazen. Veel daadkracht en handelend vermogen.   
  
De volle maan echter brengt de energie van de driehoek Jupiter – Venus en laat het leven van zijn goede kant zien. Het is een mildere en warmere energie. Daar kunnen we de weken na de volle maan nog van genieten. We geloven weer in de goede bedoelingen van hemel en aarde. We richten ons weer op wat er leuk en fijn is. Voelen ons snel ontroerd en verwonderd. De engelen zijn dichtbij…. zoals altijd.  
  
Ondertussen graven we nog even door, op een liefdevolle wijze pakken we aan wat nodig is. Werken we aan onze basis. En gaan we steeds meer voelen. Aanvoelen. Medium zijn. Verbonden zijn tussen hemel en aarde. Lichtwezen zijn. Jij, het sterrenkind.   
  
Vrede op Aarde.  
Het is de bedoeling en het is haalbaar.  
  
Alle liefde, licht en levendigheid gewenst en tot gauw.  
  
Hartegroet

Lia