LIA OUENDAG

Kosmische update 16 mei 2023

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.

 

Lief, mooi medemens,

Allerlei verleidingen. Zoveel lekkers, fijns en leuks op Aarde. Het is een feest.

De komende periode zullen mensen meer in de verleiding komen, nog meer snoepreisjes wensen en nog meer lekkers en fijns en leuks wensen. Het is heel positief dat we het opmerken, ervan kunnen genieten en sterker nog, makkelijker voor kiezen.
We voelen ineens weer, JA, DAAR word ik blij van. Dit is wat ik wil. Hier gaat het om. Het is Jupiter in aspect met Mars en Pluto. We willen iets en we gaan ervoor.

Dit is de huidige fase, een effect van een periode met veel intensiteit die zich afwisselt met nu, deze energie. Namelijk, veel Aarde energie. Je kunt het gerust zien als een ander soort oefeningetje.

Met alleen nog Pluto retrograde lijkt het allemaal wat makkelijker te gaan. Mercurius loopt weer direct wat verkeer en communicatie laat vloeien. De nieuwe Maan is voelbaar van a.s. 19 mei en de toekomst plannetjes worden concreter. We voelen een ander soort grond onder de voeten en het bevalt. Alles bloeit en groeit, toch? En we nemen nog wat lekkers.

De ziel wenst toch ook in het hier en nu de trilling te blijven verhogen. Volg je intenties, drijfveren en acties!

Oude patronen lijken heel normaal zich weer te kunnen gaan herhalen, zonder dat je het door hebt.

Astronomisch bekeken bevindt de Zon zich in de overgang van Ram naar Stier. In een overgangsfase zijn beide tekens sterk voelbaar op Aarde. Het geeft wilskracht, moed maar ook confrontatie met de astrale kant van ons leven. Verslavingen zullen toenemen, de drankjes weer meer gekocht worden en ach waarom niet, zal de saboteur in jou roepen? Het is de verleiding van onze planeet. We kunnen het de lagere trilling noemen, want dat is het. Het zal rijk voelen, lekker te kopen, te eten, te doen.

Het is echter tijdelijk. Deze vervulling duurt maar heel even. De schaduwkant zal weer van zich laten horen en meer van deze verleiding en mist effecten wensen.

Genieten is niets mis mee maar wel graag met bezieling en liefde, vraagt jouw hart. Het is de hogere octaaf van de Stier die we willen ontdekken. Denk aan: rust, regelmaat, attent, toegewijd, betrokken, stabiel, eerlijk en geduldig.

De lagere trilling is koppig, manipulatief, dwingend, verslaafd en zeer onrustig omdat het de problemen uit de weg gaat. Het is de tijd voor de Stier. Daar waar de Stier in jouw horoscoop staat, valt nu onder jouw lesmateriaal. Als jij de Zon in Stier hebt staan, word je geconfronteerd met wezenlijk levensgeluk welke je dus niet uit de buitenwereld meer kunt halen maar door de verbinding met jezelf wilt gaan ontwikkelen en te leren buigen……

De astronomische real time horoscoop vertelt een duidelijk verhaal, dat de hogere doelen geleefd willen worden. Bij iedereen. De tijd is echt rijp. Zoals de natuur in de lente haar kleur en warmte toont, wil onze ziel zich nu ook graag verrijken. De rijkdom komt uit het hier en nu, uit ons eigen leven, via onze eigen gemaakte keuzes.

De paarden en honden zullen veel betekenen in het versterken van onze hartenergie en op dit niveau hun bijdragen blijven doen en trouw zijn aan ons proces.

De bezieling leven we door de signalen in ons leven te herkennen. Door toeval en omstandigheden te duiden en als bevestiging van onze eigen intuïtie op te nemen. Alles is 1 en dit wordt iedere week sterker. Jouw lichaam praat je bij.

De real time horoscoop geeft veel vuur element door in het voornamelijk beweeglijke kruis met een dominantie aan de pionierskant (mannelijke pool). Dit betekent dat we in balans kunnen blijven door eerst te voelen, dan te doen. Eerst even te kijken waar we ook alweer al dankbaar voor zijn, voor we iets willen doen of aanschaffen. Eerst even naar binnen…. en dan weer gevoed willen worden…

De warmte halen we uit onszelf. Het geluk zit dieper dan in dat glas wijn.

Er liggen grote kansen en mogelijkheden buiten deze normale comfortzone van het aardse, gewone genot. Er is veel nieuws onder de horizon. Te ontdekken en ons over te verwonderen.

Verrassen door wat er op je af komt, zonder dat je daar iets voor doet. Stel je open voor het idee jezelf stralend en gelukkig te zien, helemaal uit jezelf, in verbinding met jouw Zon. Hoe ziet dat eruit? Daar heb je geen genot of vermaak voor nodig, vertelt jouw ziel. Daar heb je alleen rust en vertrouwen voor nodig.

En hartenergie.

Geniet lieve mensen, eet lekker en heb het fijn.

De Aarde is blij als jij het goed hebt. Zuiver en oprecht.

 

Namasté,

Lia