LIA OUENDAG

Kosmische update 16 juli

Knipoog en relativeren

Loopt het anders dan je dacht?

Dat is precies de bedoeling…

We kunnen veel niet aan zien komen de komende tijd en dat is de mooiste oefening die we krijgen. Het leven hoeft je niet te overkomen als je luistert, de tijd neemt voor jezelf en vertrouwt op de liefdevolle begeleiding die je ontvangt.

En mocht je verrast zijn, soms onaangenaam verrast zijn, neem dan even de tijd voor jezelf. Voel, verwerk en ontdek hoe bijzonder het verloop van de gebeurtenis zich ontvouwt.

Voelde jij ook een reality check deze afgelopen dagen?

Na een intense volle Maan die vooraf én na afloop heeft doorgewerkt (hoogtepunt woensdagavond), landen we weer. We mogen de basis weer gaan voelen en tot rust komen.

Er is veel inspiratie, op zielsniveau grote behoefte aan beweging en verandering en we worden geholpen door de omstandigheden. Soms op een brute, intense wijze door het wegvallen van een partner, een onverwachte wending in jouw werk of het verlies van praktische, aardse zaken.

De engelen, jouw Hoger Zelf en jouw gidsen zorgen heel goed voor ons. Alles gebeurt met een knipoog en is relatief.

Wind je niet te veel op. Ga terug naar je eigen basis en stel je open voor de hogere boodschap.

Deze afnemende Maan (tot 28 juli) zijn het fijne dagen voor verwerking en overgave. Neem je tijd om te doorvoelen en de boodschap te begrijpen waarom het gebeurt. Er zit iets diepers achter, een diepere laag wil aangeraakt worden en jouw intuïtie werkt op volle toeren.

Jouw ziel is op de hoogte maar ons denken is nog niet zover.

Het lichaam maakt zich klaar voor de vernieuwing en probeert los te laten wat niet meer klopt. Er wordt nog steeds heel veel (familie)karma uitgewerkt.

We krijgen inzichten die we niet eerder hebben gehad. Er vallen kwartjes en we incarneren ook in ons eigen proces, op een ander level. Dat is de kracht van deze tijd, we groeien via de verbinding met onszelf. Ons lijntje, ons lichaam als kosmische antenne en jouw wijsheid uit levens worden een dagelijkse tool. Zo wil er een nieuw Aards leven ontstaan.

Dichtbij jezelf. Jouw energieveld. Jouw kracht.

Vertrouw op de rust en de vrede in jezelf.

Bedenk niet te veel want de details doen er niet toe.

Er gebeurt zoveel op diepere lagen dat veel überhaupt niet begrepen kan worden. We willen zo graag alles volgen en weten maar de controle werkt niet meer.

Het gaat om de grote lijnen, de motivatie waarmee we dingen doen en de energie die we gezamenlijk leven. Daar worden we nu mee geconfronteerd. Als zaken anders lopen, zit daar vaak het antwoord…met welke motivatie doe je je dingen en wat wil je realiseren en met welke energie doe je dat?

Wees lief voor jezelf, mild, zacht en hou van jezelf. Ontvang de liefde die ook voor jou beschikbaar is en verbind je met de basiskracht, de natuur.

Het is zo belangrijk dicht bij de liefde te blijven. De liefde heelt en brengt je verder.

De vriendelijke, begripvolle en rustige levenshouding zet zoden aan de dijk.

Ik wens je een fijn weekeind toe, heb het fijn en geniet van de kleine dingen.

Hartegroet,

Lia