LIA OUENDAG

Kosmische update 15 november

Soms weet je al heel lang hoe het zit maar is jouw aardse mind nog niet zo ver. Jouw lichaam is gevuld met allerlei informatie, indrukken en ervaringen. Ons lichaam hoort bij het zielsplan en alles mag zijn zoals het is. Met dank aan onze voorouders die ons dit leven konden aanbieden.

Je zult het wellicht al gemerkt hebben. De tijd gaat snel en veel verandert in rap tempo. We zijn precies op schema. Het gaat niet sneller dan het de bedoeling is. We zijn rijp voor de volgende fase.

Hier hoort opschoning en loslaten bij. We maken ons vrij van karmische behoeften en verwachtingen die ons niet langer dienen. Je zult jouw familie niet tevreden hoeven stellen. Je zult niet aan de behoeften van jouw familie hoeven voldoen. Je mag jouw pad volgen en in verbinding blijven. Gewoon ieder zijn ruimte, ieder zijn eigen leven en persoonlijke verantwoordelijkheid voor zichzelf.

Zacht, open en ontvankelijk
Ook in relaties zie je een waardevolle verschuiving plaatsvinden. Sexualiteit wil doorgroeien naar meer vrouwelijkheid, denk aan de tantrische benadering waarin de energie geleid wordt en hiermee veel kwaliteit in samensmelting kan ontstaan. Zacht, mild, puur. We kunnen elkaar zo veel aanbieden op dit vlak. We komen meer en meer thuis in onszelf. En door de spiegel van relaties zien we onszelf en leren we onszelf steeds beter kennen. Je kunt trots zijn op jezelf wanneer je jouw gevoel durft te volgen en bij jezelf kunt blijven. Het hoort bij de huidige kosmische energie, allebei je te blijven ontwikkelen en elkaar de ruimte te bieden onafhankelijk en vrij te zijn.

Mood changer
Thuis zijn bij jezelf ervaar je als je stil durft te zijn. Stil durft te gaan zitten, je durft te openen. Dit lukt als we ons vrijmaken van alle behoeften, pijn en projecties die we als kind hebben ontwikkeld. Wanneer je je onvrij voelt, is een gesprek met het kind in jou heilzaam en een snelle “mood changer”. Je wil juist de creatieve kant van het kind in jou zijn bijdrage laten doen. De speelse kant van het leven gaan belichten en de “wow” factor laten groeien. De pijn is ook betrekkelijk en mag in een groter perspectief worden geplaatst.

Lichtwerkers laten los en maken de weg vrij
De periode waar we doorheen gaan is ook voor jouw voorouders erg belangrijk. Je verlost én verlicht familiekarma door het leven aan te gaan. Hier zijn menige burnouts voor nodig geweest en we kunnen stellen dat veel mensen een periode van crisis ervaren. Dit zal veranderen. Er komt een climax aan.

Er zijn lichtwerkers als voorlopers die de koers aanvoelen en een voorbeeld zijn in een andere levenshouding met bijbehorende visie. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn en te blijven. Als je jouw dromen en wensen blijft koesteren ben je goed op dreef.

Maanenergie
Deze week voelen we de naweeën van de eclips, zijn we zaken verder aan het uitwerken, bespreken en voorbereiden.

23 november hebben we een nieuwe Maan. Zon en Maan staan dan op de grens Weegschaal – Schorpioen. Na 23 november zul je voelen dat de groei van de nieuwe fase heel concreet gaat worden. Dan gaan we weer “doen!”. Intens en bevlogen vervolgen we ons pad. De intensiteit in de wereld zal toenemen. En daarmee ook de druk van buitenaf. De mooie kant is dat door deze scherpte, de drang om het anders te willen groeit. Zie de omstandigheden als een prikkel om je weg te volgen en het anders te doen dan de menigte.

De afnemende Maan fase is bedoeld voor afstemming, verfijning en verwerking. Toenemende Maan fase is voor actie en expressie in de wereld zelf.

Graag tot gauw wanneer ik meer zal vertellen over de komende nieuwe Maan op 23 november om 23.57 uur.

Knipoog
Als je het leuk vindt om naar de sterrenhemel te kijken, kun je qua planeten Mars heel goed waarnemen in het teken Stier, vlak bij de Poolster (Tweelingen) en Jupiter in Vissen.

De sterren knipogen naar je, we worden iedere avond betwinkeld. En de planeten blijven onze broers en zusters die in eenzelfde transformatie periode zijn.

Een fijne week gewenst en graag tot ziens/horens.

Zonnegroet,

Lia