LIA OUENDAG

Kosmische update 15 augustus 2023

 

Lieve dappere Aarde-bewoner, mooi medemens,

Zachtjes voortgeduwd worden
Nog in de effecten van de transformerende energie van de Leeuwenpoort worden we nu meegenomen in de energie van de nieuwe Maan van 16 augustus. Een warme, volle nieuwe Maan die ons direct verbindt met onze persoonlijke levensopdracht. We zijn uniek, anders en toch gelijk. De liefde stroomt en het hart wil verbinden.

Jij bent de ervaringsdeskundige
Alles is energie en het leven zal nooit saai zijn op Aarde.

Ontwikkelingen en fasen volgen elkaar op, precies zoals het voor jou goed is en jij het aankunt. Als het wat veel lijkt te zijn, is het de bedoeling dat je keuzes maakt zodat er ruimte ontstaat. De tijd met de huidige planetaire energie zal gericht zijn op het doorvoeren van zonnige keuzes. Je voelt dat je dingen wil gaan doen waar je je krachtig door voelt, die je energie opleveren en die bij jou unieke persoonlijkheid horen.

“Laat je zien en horen, vanuit de positieve vibes”, roept het Universum. Jij bent de ervaringsdeskundige die mensen weer verder kan helpen. Blijf in jouw eigen energie en passie en je zult zeer veel kunnen betekenen.

Wees opbouwend, vruchtbaar en leef vanuit je tenen.

Duwtje de goede kant op
Het Universum staat ons bij en als je zelf de keuzes niet maakt, wordt het voor je gedaan en kunnen we dankbaar zijn voor de omstandigheden die ons worden aangeboden.

Onze hartintelligentie draait op volle toeren deze weken. We zijn betwinkeld door de sterrenregens vanuit de Perseïden en voorzien van vele zachte duwtjes in de rug. De zonne-activiteit is intens en beweegt naar een piek in de huidig zonnecyclus. Vele klimatologische extremen en letterlijk en figuurlijk aardverschuivingen tot gevolg. Hier trilt ons persoonlijke leven in mee. Er komt tempo in veranderingen en transformaties.

Thuis zijn met de mensen die elkaars hart bereiken
Onze energievelden smelten samen en de behoefte aan een veilig, knus en warm thuis groeit. Deze Maan confronteert je met familiedynamiek waar je je los van mag maken. Er zullen vele conflicten en crisissen plaats vinden voor het goede doel; namelijk puur en zuiver zijn wie je bent. Wees niet bang om jezelf te zijn. Blijf bij jezelf. Het is de afspraak die je hebt gemaakt met familieleden om juist door jezelf te zijn, jullie oprecht in verbinding zullen zijn. Je brengt elkaar wat in de familie en soms juist, door elkaar los te laten.

Een zee van energie
Dat wat aan de andere kant van de wereld wordt beleefd, wordt hier opgevangen en andersom. We kunnen ons nooit afsluiten voor de gebeurtenissen op de wereld. Onze positieve invloed is die vanuit mededogen en compassie het goede te wensen aan al die mensen die in strijd leven met zichzelf en de omstandigheden. De kosmische wereld en de Aarde zelf, zorgen voor de rest. Wij zijn alleen verantwoordelijk voor ons eigen leven en bijbehorende energieveld.

Leef, ontdek en verwonder je
Deze nieuwe Maan van 16 augustus om 11.38 uur in de ochtend vraagt je jouw persoonlijke behoeften en wensen nog serieuzer te nemen. Het leven is als een mooie reis vol bezienswaardigheden. Vanuit de krachtige nieuwe Maan in Leeuw energie voelen we meer eigenwaarde dan anders en wordt innerlijke leiding logischer dan anders. We bouwen vanuit onze tenen aan een andere fase. De nieuwe Maan is er goed voor en maakt de nieuwe start concreter. Zon en Maan stralen vanuit het teken Leeuw en maken aspecten met:

– Eris (doe je eigen ding!)

– Plejaden (neem afscheid als het hart niet meer resoneert bij elkaar)

– Arcturus (wees bekwaam, erken jouw intuïtie en respecteer jouw persoonlijke kracht)

Vrienden voor levens 

We ontmoeten en ervaren vriendschappen met belangrijke bondgenoten en zielsverwanten waarbij we elkaar steunen het hart te volgen. Er is veel stimulans vanuit vriendschappen met gidsen, soulmates en karmische afspraken. Met andere woorden; er gebeuren dingen die je niet voor mogelijk had gehouden en niet had verwacht. Relaties die niet hart verbonden zijn, zullen verwijdering ervaren en wellicht plotseling afscheid nemen.

Schrik niet van onverwachte wendingen. Ze passen bij de vorming van een vijfde dimensie leven op Aarde. Oude overtuigingen maken plaats voor meer hartverwarmende acties. Controle maakt plaats voor overgave. En aarding gaat over jezelf zijn en gebruik maken van jouw vrije wil.

Gezonde trots en egoïsme
Het draait om bezieling deze komende maanden. De planetaire energie vraagt, zelf zorg te dragen voor deze bezieling en hartfrequentie in de alledaagse routines. Aandacht voor wat je doet. Voelen, voelen, voelen.

Valt de situatie onder jouw persoonlijke verantwoordelijkheid of kun je het beter loslaten en vanaf een afstand blijven bekijken? Het is de gezonde trots en het positieve egoïsme van de Leeuw die ons verder brengt.

Concreet, duidelijk en geaard. Het is zoals het is!
Veel rammelt in de basis. Dat wat er geheeld dient te worden, zal zich melden. Je mag het serieus nemen. Jouw lichaam en blokkades in jouw energieveld vertellen je belangrijke informatie waar je verder mee komt. Jouw specifieke organen en lichaamstaal helpt je bij jezelf te zijn.

We voelen veel veranderingen aankomen maar kunnen het niet beredeneren of controleren. Het is precies waar het om gaat deze nieuwe Maan. Take your time. Er wordt voor je gezorgd en geregeld.  Het hoeft niet sneller dan dat het proces het aankan. Het is onderweg en om blij van te worden!

Onderscheiden in oud en nieuw, ja en nee, warm en koud
Beweeg maar mee, let op de signalen die je de weg wijzen in donker of licht. Blijf zuiver denken, blijf zuiver handelen en onderscheiden in “oud en nieuw”. Verwacht meer van jezelf en minder van de ander. Energievelden trillen door tot aan de andere kant van de wereld. Jouw lichaam is afhankelijk van dat wat je denkt, doet en binnen laat komen. Je bent een zelfheler.

Deze gevoeligheid neemt toe omdat we meer en meer vanuit de vijfde dimensie leven. De ontwikkelingsweg die we gaan is gebaseerd op de collectieve les te leven met ons hart en de kracht van liefde. Geen controle. Niet vast willen houden. Maar durven vertrouwen op de liefde en de flow van jouw leven.

JA, ik leef
Deze nieuwe Maan verbind je met de wijsheid van jouw ziel. Jouw talenten en ook onbewuste drijfveren worden duidelijker. Jouw drive is immers bekend vanaf het moment dat je JA zei, tegen dit Aardse leven.

Heel jezelf.

Werk van binnen naar buiten.

En durf te vertrouwen op jouw eigen wijsheid.

Houd van jezelf en geniet van de guidance die er is.

Jouw energieveld absorbeert de informatie van de Zon en vertelt je lichaam waar je naartoe gebracht wordt.

De Zon is niet bepaald stil. We hoeven alleen maar te leren luisteren.

Geniet van de warmte, het licht en de levenskracht die beschikbaar is. Een fijne week gewenst en dank voor jullie vertrouwen.

Zonnegroet,

Lia

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.