LIA OUENDAG

Kosmische update 14 maart 2023

 

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een tekening met meer dan alleen planeten en karmische punten. Het is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.

Lieve Aardebewoner,

Hoe is het met jou?  Voel je het ook?

Er hangt verstilling in de lucht. De atmosfeer biedt een ingang naar meer zachtheid op Aarde. Zaken willen tot rust komen.
Hoe zorg je voor vrede in jouw eigen leven?
Als je naar de horoscoop kijkt, hebben we geleerd van onze ervaringen en trek je nu aan de bel als dat nodig is.
Voel ja of nee, vraag hulp als je dat nodig hebt (er zijn nog steeds vele werkeloze engelen :-))  en doe wat nodig is voor jou.
De heling van Jupiter Cheiron Venus is nog actueel en brengt enorme rijkdom wanneer we ons durven over te geven aan de warmte (lees: universele liefde) die we nodig hebben.

Een ezel stoot…..
Er worden deze maand maart vele poorten geopend.

Nieuwe contacten worden gelegd en andere invalshoeken belicht. De zielsverwanten herkennen elkaar en karmische banden zullen verder uit elkaar drijven. Er is veel uitgewerkt en in balans gekomen en nu mogen we langzaam verder. Een dimensie verder. Een liefdevolle variant gaan ervaren.
De horoscoop is helder. Geen herhalingen meer van geleerde lessen maar kleine stapjes richting helder en zuiver handelen. De maskers verdwijnen.
Het hart herstelt en voorzichtigheid blijft gewenst.
Niet voor iedereen is overgave prettig. Niet iedereen wenst los te laten en ruimte te maken voor andere werelden. En toch gaat dat gebeuren. We zitten er al middenin.

Tijdslijnen door elkaar heen 
We leven in diverse tijdslijnen tegelijk. De derde en vijfde dimensie worden langzaam twee werelden. Het heeft alles te maken met liefde. Kun je de liefde leven, kun je de zachtheid toelaten en durf je anders te gaan kijken? Dan bevind je je in de vijfde dimensie.
Wil je nog steeds alles blijven verklaren? Verzekeren? Ervaar je veel karmische pijn via situaties in jouw leven? Dan vraagt jouw situatie meer zelfliefde en healing. Je ervaart een derde dimensie-druk zolang je je nog niet vrij hebt kunnen maken van de oude situatie.

Snelheid is betrekkelijk
Iedereen ervaart groei en snelheid deze tijd. Niemand ontkomt aan groei en verandering. De tijd vliegt. Althans zo lijkt het.
En toch is er heel veel tijd. En rust. En engelenwerk ten top.
Je bent je bewust van de diverse tijdslijnen wanneer je je realiseert wat er zoveel jaar geleden is gebeurd en terugkijkt naar ervaringen van toen. De dag van vandaag lijkt dan relatief en de ervaring dichterbij dan de tijd die ervoor staat.
Een dierbare is overleden, de tijd gaat door maar de beleving volgt zijn eigen tijd. Of zoals ik zelf de paarden, de oceaan en de Sequoia’s hebben mogen ontmoeten in Californië 27 jaar geleden en de verbinding met dit stukje Aarde nog steeds zo dichtbij is.

1994 – 1996 
Ik nodig je uit, terug te gaan naar 1994 tot 1996, de periode waarbij Saturnus in hetzelfde teken stond en een gelijke positie had als nu. Er vindt namelijk een herhaling plaats uit die tijd. Nu ervaar je een soortgelijke collectieve ervaring van loslaten, vernieuwen, verwerken (rouw) en opnieuw durven vertrouwen.

Wat heb jij gedaan 27 tot 29 jaar geleden? Vermoedelijk herken je in de huidige tijd soortgelijke ervaringen.

We staan aan de vooravond van de vernieuwing.
Net als toen. Alleen willen we het nu meer bezield en verantwoord aanpakken. We zijn verder gerijpt nietwaar?
Net als toen, zijn we ook nu veel aan het los laten maar snuffelen en wennen we aan een mogelijke andere basis. Vermoedelijk ga je nu, net als toen, een andere fase in en beginnen de dromen zich opnieuw te vormen. Er zijn veel raakvlakken met die tijd.

Veel mensen durven nog niet helemaal… willen eerst het nieuwe in totaalbeeld hebben en laten tot die tijd nog niet los… Het conflict tussen denken en voelen. Het verschil tussen 3e en 5e dimensie.
Je kunt voelen dat het belangrijk is en dit eigenlijk beter voor je is maar het hoofd is misschien nog onder de indruk van stress. De controle doet zijn ding. Dit speelt zich af in het groot en in het klein. Zachte ogen helpen om vertrouwen te laten groeien en de toekomst positief tegemoet te zien.

Vruchtbaar durven zijn
De winter is bijna voorbij. De verinnerlijking maakt plaats voor creativiteit van de lente. De natuur doet het ons voor.
De omstandigheden zorgen ervoor dat je losgetrild wordt en verder ontwaakt.
Het is grandioos hoe de rivieren water door laten stromen en de oceanen via hun golfstromen energie verdelen. Het zijn enorme krachten deze dagen!
Buig voor de natuurkracht en laat de vrede toe die deze natuurkracht genereert. De vrede begint bij jezelf. Maart is een prachtige, intensieve maand waarbij je dit sterk zult ervaren.

Het lichaam spreekt een eigen taal en heeft een eigen bewustzijn.
Jouw lichaam kent de ervaringen van jouw voorouders. Jouw energieveld is niet alleen van jou maar een onderdeel van een veel groter universeel energieveld. Jouw lichaam resoneert mee met de energie van het gebied waar je bent. Jouw lichaam ervaart de flow van de Zon. Onze Zon. Onze motor.
Jouw lichaam is wel de zetel van jouw ziel. Bewust gekozen. Het is jouw brugfunctie en de drager van jouw licht.

Ogen open
Jouw hart wordt bijgepraat door de kosmische bewegingen.
Ogen en hart horen bij elkaar, het zijn de poorten naar de Ziel.
Mensen die last hebben van hun ogen, of hart, krijgen een onderonsje met hun ziel aangeboden.
Vertrouw eerst op jouw eigen hart.
Durf even bij jezelf te blijven.
Breng de bezieling terug in jouw eigen leven.
Dat is de boodschap van het lichaam.

Nog een weekje afnemende Maan
Luister deze week goed naar jouw lichaam.
Het is aan het opschonen.
Jouw lichaam wil luisteren en herschikken.
Er wordt veel verteld door de natuur.
Help jezelf door de afnemende maanfase van deze week te kunnen integreren, door voldoende rust en pauzes te nemen.

Nieuwe Maan en start van de lente
De toenemende maanfase start met de nieuwe Maan op 21 maart. Dan zullen we ervaren dat we weer meer willen afspreken en vormgeven aan nieuwe plannen.  Dan loont het zaken te regelen en weer vruchtbaar samen te werken.
20 maart om 22.24 uur begint de astronomische lente. Dat is een feestje waard en zal de energie weer veranderen.

Deze week, tot 20 maart is een week om in de Aarde te zakken, de rust in jezelf op te zoeken en je bewust te worden van de taal van je lichaam.

Stilte. Voelen. Het even laten gebeuren.

Door los te laten zul je mooie kadootjes kunnen ontvangen in de volgende toenemende fase.

De tijdslijnen die door elkaar heen lopen hoeven jou niet te hinderen. Het is de stroeve, zorgelijke en mentale staat van zijn versus de zachte, liefdevolle en rustige kant van het leven. De vijfde dimensie is er al. De Aarde bevindt zich hier deels al in. De dieren en de natuur helpen ons deze 5e dimensie al te ervaren. Het is dichterbij dan je denkt. Het is om je heen. Het is daar waar liefde, warmte en troost is. Het is daar waar je vrede en rust ervaart.

Een fijne week gewenst, koester de harmonie in jezelf, jouw lijntje met boven & beneden en (zelf)liefde. Het wordt je zo gegund.

Lieve groet,

Lia