LIA OUENDAG

Mooi medemens,

Wat genieten we van de temperatuur en het prachtige groen buiten. De natuur verwent ons en ook de avonden zijn magisch onder de sterrenhemel. Met plezier praat ik je bij over de huidige kosmische energie;

Wanneer de Zon een samenstand heeft met Uranus, krijgen we een enorm gevoel van vrijheid. Dat is nu! We voelen en weten dat we onafhankelijk zijn en onze eigen weg kunnen volgen. Ook in verbinding met anderen, kunnen we ons vrij blijven voelen en uniek blijven.

Vaak ervaren we tijdens deze conjunctie tussen de Zon en Uranus concreet, dat we blij zijn en helpt het lot ons een handje heel tevreden en verheugd te zijn. Deze dagen willen we vooruit! We willen ons uiten. We willen ervaren, kansen pakken en handelen vanuit onze keuzevrijheid en hartwerk.

De Zon heeft ons de hele week geïnspireerd en geactiveerd. We zijn alleen al door de zonneactiviteit, met een flinke zet de goede kant op geduwd deze week. Je kunt hierdoor sterk ervaren dat dingen lukken en werken.

Zie hieronder de grafiek van de afgelopen dagen met de hoeveelheid krachtige zonnevlammen! Het effect hiervan is letterlijk zichtbaar via het noorderlicht. Het noorderlicht en de universe taal versterken ons bewustzijn en activeren geestelijke helderheid. De vijfde dimensie vaart er wel bij maar vanuit de derde dimensie zijn dit soort intense zonnevlammen ietwat pittig en stevig. Zoals de lucht kleurt tijdens het noorderlicht, zo voelen we een bepaalde zwaarte en moeheid in ons lichaam wanneer ons lichaam deze informatie te verwerken krijgt. De energie wil aarden, gronden en verwerkt kunnen worden. Take it easy en adem rustig door….

Niet alleen de Zon ontmoet Uranus (planeet van intuïtie, waarheid en “anders en onverwacht”) maar ook Venus. Jupiter staat nog dichtbij Uranus en versterkt de onverwachte wendingen nog eens extra. De waarheid is groots en leert ons veel! Het is zoals het is, zegt deze planeetinvloed, je kunt er niet meer omheen.

De helende processen worden geactiveerd. Escalaties maar ook doorbraken zullen zich deze weken blijven laten zien. Het effect van de zonnevlammen is het komend jaar erg groot. Het laat je weten waar je naar toe wilt op jouw weg en het laat je voelen waar het goed zit.

Wanneer het denken en de voor jou comfortabele oude, bekende situatie belangrijker is dan vrijheid en beweging, ontstaat er onrust. Emoties zijn krachtiger door de samenloop van kosmische omstandigheden. Het vraagt ons prioriteiten te stellen en kleine, degelijke stapjes te zetten. Niet groot, niet snel maar klein en fijn.

De kosmos vraagt je in beweging te komen en vanuit de essentie te leven. We willen weer trouw leren zijn aan de logische, hogere waarden in het leven van zuiverheid.

Houd het simpel en blijf bij jezelf. Het leven is zo simpel wanneer je de verbanden ziet en weet dat het in de natuur ook niet zo moeilijk is georganiseerd. Je kunt het proces in de natuur over het algemeen prima volgen. Het is ritmisch en betrouwbaar.

Wat fijn is, is om naar de sterrenhemel te kijken. Misschien ook vanavond is er wat kleur zichtbaar door jouw verfijnde telefooncamera. Je kunt de atmosfeer ook voelen. Ook zonder apparaat is het erg leuk te weten dat:

  • De maan 12 en 13 mei in het teken tweelingen staat; fijne dagen voor contact en communicatie, een leuk uitje en een telefoontje hier en daar. Ze is vanavond ook goed te zien!

  • Vanaf de 14e stat de maan in kreeft staat; heerlijke knusse dag waarbij we wat gevoeliger zullen zijn en onze basis verder kunnen helpen te ontspannen door te voelen….

  • De 15e staat de maan in leeuw en ervaren we de uitwerking van deze zonnevlammen het sterkst. De Zon staat astronomisch op de grens tussen Ram en Stier en laat dit voelen. Meer bereidheid te genieten, te rusten, te aarden. Gericht op duidelijkheid en zekerheid in aardse zin. Ons lijf, massages, beweging, fijne belevingen, het zal allemaal meer onder onze aandacht zijn.

  • Saturnus is als ochtendplaneet zichtbaar in het oost-zuid-oosten en helpt ons de concrete, logische kracht van deze planeetinvloed overdag te gebruiken. Het versterkt het aardse element in ons leven. Doen. Regelen. Organiseren. Aanpakken. Gewoon omdat we steeds meer doorkrijgen hoe veel we kunnen betekenen door onze bijdrage te doen aan onszelf. Heel jezelf, help jezelf. Leef je leven en houd de boel in harmonie om je heen, schoon en zuiver.

  • De tweede helft van Mei is mars weer zichtbaar. Mercurius, Venus en Jupiter zijn even niet zichtbaar. Ze staan te dicht bij de Zon om zichtbaar te zijn vanaf de Aarde. Wel ervaren we deze planeetinvloeden door de Zonnekracht heen. Het effect van de Zon invloed is ook om die reden groter dan normaal. Alles werkt met elkaar samen. Het is een geheel wat communiceert in energie, niet 1 planeet of ster. De Zon komt op om rond 5.45u en gaat onder rond 21.30u. De dagen worden nog even langer en in de natuur staat alles aan. Zo ook ons groeiproces!

De gehele Melkweg situatie is onderdeel van een grotere verschuiving waarbij ook de andere zonnestelsels en grotere zonnen betrokken zijn. Laten we als mens onze kleine bijdrage niet onderschatten op een prachtige, blauwe planeet die in hartenergie wordt opgetild voor het geheel. Jouw hart wordt dagelijks bijgepraat door het licht en de warmte van de Zon.

Zoek het niet te hoog, te ver en maak het leven niet te ingewikkeld. Stroomt het, prima! Loopt het niet… is het een mooi bericht om het hoe en waarom door te begrijpen voor je verder gaat.

Als je de simpele, essentiële en logische zaken belangrijk maakt, creëer je rust maar ook een bewust leven. Het aanwezig zijn brengt ontspanning en verbinding. Hiermee geef je jezelf de gelegenheid jouw eigen energie te voeden en jouw missie te leven.

Kijk je om je heen? Hoor je de planten? Zie je de bomen om jouw huis heen? Glimlach je tegen de vogels die vrij zijn en door jouw tuin of omgeving vliegen? Alles is erop gericht de universele taal te leren spreken. De verbinding met de natuur te herstellen en de frequenties te verhogen via ons leven op Aarde. Op de Aarde, voor de Aarde.

Deze periode leren we opnieuw de taal van het universum te spreken.

De taal van de natuur en de logica.

De basis van ons leven opnieuw te waarderen en te eren; jouw lichaam en hart & ziel.

De essentie is onze missie.

Jouw horoscoop is jouw blauwdruk.
In jouw horoscoop vind je alle informatie over deze essentie en zielsmissie.
Het leven is zo logisch als je jouw horoscoop volgt.
Het is bijna grappig hoe we zelf, alles hebben georganiseerd in ons leven. En als het dan volgens plan loopt, zijn we van slag en weten we niet meer waarom de ervaring zo zinvol is. Dit is waarom ik zo ontzettend graag mijn werk als astroloog doe en dagelijks dankbaar ben dat ik de vertaling mag maken voor iedereen die daar om vraagt.

Om meer mensen te kunnen laten herinneren aan hun persoonlijke zielsmissie, heb ik het korte belconsult opnieuw in mijn sessie-aanbod opgenomen. Wat, hoe en waar ontstaat in jouw leven positief karma? Wat kun je voor jezelf beteken zodat je jouw essentie kunt leven? Hoe zit het met jouw blauwdruk, zielsmissie en persoonlijke energieveld?

Een hele fijne week gewenst maar eerst een prachtige avond en nacht met fijne dromen. Vergeet niet te vragen voor je gaat slapen, om antwoorden, om een knuffel van jouw overleden dierbare of een fijn bericht om mee wakker te worden morgenochtend.

Vraag en je wordt beloond.

Welterusten en een warme groet,

Lia