LIA OUENDAG

Lieve Aarde-bewoner,

Morgen is het volle maan. Een moment rond 16u ‘s middags waarop we als Aarde tussen de Zon en maan in staan. Het zijn dagen waarop we makkelijk “aan” staan. Deze volle maan energie wordt beïnvloed door een reeks planeten die op een rij staan.
De rij bestaat uit:
onze maan, de Aarde, de Zon, Plejaden, Venus, Jupiter en Uranus.

Deze rij planeten en sterren vormen een turbulente en beweeglijke, pulserende energie-tunnel. Het kan ervaren worden als een onrustige atmosfeer. Het is de energie van een vacuüm. Je weet dat er van alles staat te gebeuren en wil het graag begrijpen maar dat lukt niet. Vang jezelf op en richt je niet op jouw controle maar op een zachte buik en ontspannen bekken.

De boodschap is thuis te komen in de veranderende tijd en mee te bewegen, creatief te zijn en los te durven laten wat zwaar en vermoeiend is.

Het noorderlicht verwent ons en laat ons de andere horizon zien. Kijk en voel….

Lichtsluis
Het is ondanks de onverwachte wendingen die het doorgeeft, een compacte en versterkende kosmische energie. Het versterkt manipulatie maar ook het volgen van jouw waarheid. Nieuwe poorten gaan open.

De astrale energie wordt gevoed door controle en manipulatie. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf niet onderdrukt of zaken wilt afdwingen. Let op focus en obsessief gedrag. De wereld laat voldoende voorbeelden zien. Duizeligheid en slapeloze nachten kunnen meer voorkomen. Jouw systeem vraagt aarding en ritme. Zorg voor de positieve gedachten en levenshouding.

Onderhuids en ongrijpbaar 
Deze volle maan dagen kan er onderhuidse wrijving voelbaar zijn. Misschien ben je wat gehumeurd en heb je last van ongeduld?

De maanenergie stimuleert de diepere lagen boven te laten komen. Het vraagt je even thuis te zijn in je buik en basis. Jouw ziel kent een diep vertrouwen en nodigt je uit daar te zijn. Je bent namelijk al thuis.
Je mag leren vertrouwen op de hoogste kracht;
De liefde.
De creatie.
De Zon.

Alles komt goed, je handelt heus op het juiste moment. 
We krijgen veel mogelijkheden en nieuwe inzichten aangereikt die niet direct dienen te worden opgevolgd. Het zijn ideeën die de komende tijd verder vorm kunnen krijgen.

We krijgen een belangrijke les in geduld. 

Probeer niet te veel je best te doen want dan wordt het zwaar. Volg de flow en blijf de basis trouw. Take it easy.

Deze reeks planeten op een rij helpt ons in verbinding te komen met een groter doel en een langere termijn die nu nog niet overzien kan worden maar wel gevoeld door het “rustige, goede gevoel’ te durven volgen.
Het is bijzonder dat onze maan de eerste in deze rij is en symbolisch voor het gevoel wat gevolgd mag worden. We zijn onderdeel van een bijzondere samenwerking in het Universum en worden als planeet bekrachtigd. De wervelwind wordt er niet minder om. Rare nachten zijn heel normaal nu. Er is veel gaande en met een mars in de buurt van de noordknoop is het wenselijk om goed op jouw emoties te letten. Ga niet te veel in de actie maar onderzoek jouw motivatie voor je verder gaat. De energie wil groots ingezet worden maar wel graag voor een hoger doel en de langere termijn.

Dat wat nu jouw aandacht vangt, wordt uitvergroot en zal meer energie vragen dan nodig.

Ondanks dat de druk toeneemt en de energie hoog is, is er al heel veel van het nieuwe in de vorm gestart en de concrete nieuwe fase voor veel mensen begonnen.

Nu gaat het erom dat je je niet laat verleiden of afleiden.

Geef het wat tijd.

Geef de kwaliteit een kans door de tijd te nemen.

Wortels hebben tijd nodig om te groeien.

Zo ook jij, in deze nieuwe fase.

Vanuit de energietrechter naar een geopende poort 
Als de rij planeten in formatie verandert en Jupiter is door gewandeld, is de krachtmeting voorbij.

Er ontstaat weer een luchtigere beweging en lucht en het vacuüm lost op.
Dit weekeind zal de energie weer veranderd zijn.

We ervaren een diep verlangen naar thuis en worden aangemoedigd met deze zachte kracht samen te werken. De zachte kracht erkent jouw potentieel, missie en bezieling.

Waar jij de rust ervaart, klopt het.

Neem het allemaal niet te serieus, we zitten op schema en alles gebeurt echt op het goede moment.

Samen met de maan mediteren 
Als je het fijn vindt te mediteren rond deze volle maan, zal het een geschikte meditatie zijn voor het ontvangen van tevredenheid, intiem en veilig samenzijn, ontspanning in het lichaam. Glimlach vooral en weet dat jouw gidsen en lichtfamilie er altijd zijn.

Pieker niet te veel en wil niet alles weten. Het helpt je niet verder.

Vertrouw maar.

Ontvang maar.

En adem uit.

Fijne dag vandaag en tot gauw.

Lieve groet,

Lia