LIA OUENDAG

Kosmische update 11 september 2023

 

Lief medemens,

Even op adem komen
Soms zijn er van die dagen dat we even kunnen uitblazen. Adem halen, tot rust mogen komen en gewoon even onze normale, dagelijkse dingen kunnen doen. Dit zijn van die dagen. Even “gewoon” leven. Zakken. Verder in de aarde zakken en tot rust komen. En dankbaar zijn voor de fijne dingen die gewoon goed zijn en goed gaan. We komen even tot rust. “Doe maar even niet te veel”, zegt het Universum.

Andere energie vanaf 14 september
Donderdag en vrijdag zal er weer een beroep worden gedaan op onze wijsheid en daadkracht. De nieuwe Maan van 15 september om 3.40 uur laat een nieuwe start zien en geeft behoefte aan doen en handelen. De Zon wandelt verder met de nodige zonneactiviteit van het teken Leeuw naar de Maagd. De hele maand oktober staat de Zon overigens in het teken Maagd en de komende periode merken we dan ook veel van de invloed van dit teken. Denk aan de focus op relaties, analytisch en praktisch ingesteld zijn, soms wat kritisch en perfectionistisch, bereid zijn verantwoordelijkheden te dragen, hard te werken, mooie doelen kunnen stellen en behoefte voelen te gaan handelen en de handen uit de mouwen te steken.

Vanuit liefdevolle en zuivere intenties kunnen we in samenwerkingen veel neerzetten. Wanneer de samenwerking niet klopt, zal dat ook duidelijk worden deze weken. Er is een valkuil te veel te pushen en af te willen dwingen wat negatief karma oproept en zaken zal laten vervliegen.

Auto rijdt weer!
Mercurius zal vanaf 15 september, de dag van de nieuwe Maan weer rechtdoor lopen. Dit resulteert in minder oponthoud en plan B situaties. Onverwacht en natuurlijk nooit op een goed moment, haperen apparaten en staan we zomaar stil. Mercurius retrograde heeft altijd veel impact op ons dagelijks leven. Mercurius-energie zal vanaf donderdag/vrijdag weer stromen. We rijden weer door, begrijpen elkaar weer sneller en voelen meer voortgang.
Venus loopt al direct en ook Mars is voortvarend voelbaar in actie en maakt ons ijverig. Mijn tweede boek vaart er wel bij. Ik schrijf en schrijf en heb plezier in het creëren van concrete teksten.

Onbewust en opgeslagen informatie komt boven
De planeten vanaf Jupiter lopen echter allemaal nog retrograde. Dit helpt ons oude patronen en trauma’s onder ogen te zien en aan te kunnen gaan. Er wordt veel getransformeerd en naar boven gehaald, tot 4 oktober wanneer Pluto weer direct  zal gaan lopen. Dit prikkelt onze eigen wijsheid en herinnert ons aan de diepste wensen en verlangens die ons drijven. Passie en vruchtbaarheid begint bij het hart openen. We worden op een eerlijke manier geconfronteerd met grenzen en verantwoordelijkheden. Er is zicht op wat mogelijk en onmogelijk is.

De invloed van Eris zorgt voor een gelegenheid, niet met strijd maar met rustige daadkracht, jouw weg te vervolgen. Daar waar men vast zit in oude energie, ontstaat strijd en manipulatie. Daar waar men elkaar ruimte durft te geven en het proces van de ander respecteert met alle toeters en bellen, is harmonie en gelijkwaardigheid.

De nieuwe Maan horoscoop vertelt:
– volg je ambitie
– geef leiding aan jouw eigen leven, volg je hart en vervul jouw taak waar je wezenlijk blij van wordt
– ga uit van beweging en onverwachte wendingen; het hoort er voorlopig bij
– controleer en beheers jezelf vanuit een liefdevolle houding, werk eraan emotioneel volwassen te zijn en onderscheid de lagere en hogere wil
– het gaat in de eerste plaats nu even niet om familie en gezin maar om uitbreiding van taken, dienstbaarheid en relaties met gelijkgestemden in de wereld
– open je hart, ontdek de andere werelden en wees zo duidelijk mogelijk in je communicatie
– laat je verrassen door de gidsen, engelen en natuurkracht

Zorgen voor en met elkaar
Lummel lekker deze eerste dagen van de week en bereid je voor op veel finesses, verfijning en helderheid.
We realiseren ons dat er veel plekken zijn op de wereld waar mensen gedwongen worden door natuurkracht (orkanen, aardbevingen, crisis situaties) een nieuwe start te maken. De relaties en zorgzaamheid voor elkaar zullen een steeds belangrijker thema zijn in ons alledaagse leven. Zorgen voor en met elkaar.

Hierbij bied ik je een geluidsbestand aan met de komische update:

Een hele goede week gewenst en graag tot de volgende keer.

Zonnegroet,

Lia

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.