LIA OUENDAG

Kosmische update 11 juli 2023

Dappere Aarde-bewoner,

Hoe gaat het met je?
Kun je de moed er wat inhouden en groot blijven denken?

Vergeet niet dat de liefde op straat ligt. Overal. Altijd. De veer die voor je op de grond ligt, het muntje op straat wat naar je knipoogt of zomaar een glimlach die je opvangt van een voorbijganger.

Overal zie je liefde, hieronder een foto van de liefde tussen de aardappels op de markt.

Zoals de dappere kinderen die nu geboren worden, dienen ook wij flexibel mee te bewegen in een tijd van verandering. Voor de een is het een avontuur en de ander is het een worsteling. In onze horoscoop en zielsplan zien we vervolgens waarom dat zo is en hoe tijdelijk de situatie is.

Over het algemeen is het beste medicijn; loslaten. Maar als je de constellatie van deze week bekijkt, is dat niet vanzelfsprekend. Er worden op leuke karmische communicatie knoppen gedrukt. Men kan zomaar lange tenen ervaren bij de een of de ander. En we staan volledig AAN. In de zomertijd waarbij Sirius en de Zon een onderonsje hebben is er helderheid ten top. Het brengt hartenergie en geestelijke groei op gang.

Luister hier naar meer kosmisch nieuws via mijn geluidsbestand:

De kosmische invloeden zijn verbonden met windrichtingen. Als je weet waar de Maan staat en waar we als Aarde ten opzichte van de Zon staan, heb je meer idee bij de invloeden van deze positie.

We dienen windrichtingen altijd mee te nemen in de interpretatie en logische uitwerking van energieën. Ik heb hieronder een afbeelding van de komende nieuwe Maan situatie meegestuurd zodat je hier zelf een gevoel bij kunt krijgen.

Het noorden staat in het algemeen voor rust en ontspanning, het zuiden staat voor passie en vervulling, het westen staat voor transformatie en zuivering, het oosten brengt geestelijke beweging en creatie.

De volgende nieuwe Maan is 17 juli om 20.33 uur waarbij de Kreeft energie heel sterk aanwezig zal zijn. De familie vraagt aandacht. We zullen richting familie getrokken worden en ook veel met gezin, ouderlijk huis en bloedverwanten te maken krijgen de komende weken. Houd vooral van elkaar. Koester de mooie hartverbindingen en verzamel mooie momenten.
We mogen het licht vol inhaleren en in onze basis verankeren.

Alle goeds gewenst.

Hartegroet en graag tot gauw,
Lia

 

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart.