LIA OUENDAG

  

 

 

Lief medemens, 

Donkere maan zijn de laatste drie dagen voor de nieuwe maan. Daar zijn we nu en geeft met de huidige kosmische constellatie extra energie om af te rekenen, op te ruimen met langer lopende kwesties en zaken op een rij te zetten. De donkere maan is een mooi moment voor rust en stilte maar deze keer lijkt de nieuwe maan energie op een volle maan. Zeer impulsief, emotioneel en grillig. Echter op zielsniveau leven deze dualiteiten niet en is het juist een prachtig weekeind om je los te maken van dat wat je niet langer dient en weer in de toekomst te geloven. Het hart brengt een hele ander energie dan die van controle. De hartenergie activeert positief karma en laat je zuiver handelen. Wanneer het hart is gesloten en de ogen niet meer stralen, is het belangrijk hiervoor hulp te vragen.  

Wees dapper op de goede manier,. zeggen de sterren. 

Laat je niet verleiden door oude pijn of bekende processen waarvan we al lang onze lessen hebben begrepen. Maar leer door, ontwikkel nieuwe vaardigheden, prikkel je leven om eens gek te doen. Inhaleer kleur! 

Het is een weekeind wat bedoeld is voor het licht, waarbij we toeleven naar de nieuwe maan van 13 november 23 met bijbehorende nieuwe start voor de komende maand. 

Met de slangendrager in het eerste huis zien we in de nieuwe maan horoscoop dat de schijnveiligheid wordt doorgeprikt en de essentie duidelijk wordt. Als je je durft over te geven aan de feiten, is er niet zoveel aan de hand en zul je een goede tijd tegemoet gaan.  De healers kunnen aan de slag.

Blijf jezelf. Hoor jezelf. Voel wat er gevoeld mag worden. 

Je bent een healer. Je activeert jouw helende vermogens door zelfliefde, zelfvertrouwen en stilte. Wees niet bang voor je potentieel. Er wordt ons veel aangeboden wat wil aarden en landen. Er wordt dit weekeind veel inzicht en zielskennis doorgegeven door onze planeten. 

Er is zoveel licht en liefde…. we hoeven ons geen enkele zorgen te maken.  

Geniet van het weekeind, maak tijd vrij voor jouw ritueel en mooie bezielde momenten deze dagen. 

Houd het licht, houd het luchtig en vergeet niet te lachen en te spelen. 

  

Luister hier naar meer informatie via het geluidsbestand: 

Alle goeds en een fijn en vredig weekeind gewenst.

 

Hartelijke groet,

Lia