LIA OUENDAG

Kosmische update 1 juni 2023

Om misverstanden te voorkomen en voor de mensen die mijn werkwijze nog niet kennen, bevestig ik dat mijn horoscoopduidingen zijn gebaseerd op de real time, astronomische kloppende planeetstanden. Mijn horoscoop is een brug naar de taal van het Universum en ons hart. 

 

Lieve Aarde bewoner,

We leven op een prachtige, rijke planeet waar mensen alle soorten ervaringen op kunnen doen. En dat gebeurt!

Grenzen worden overschreden, het onmogelijke lijkt te gebeuren en vooral in positieve zijn er mooie bewegingen die we zelf niet voor elkaar hadden kunnen krijgen. Een ontkrachting van controle. Een waardevermindering van alle materiele zaken maar een groei in beleving van geluk en rijkdom op energetisch niveau. Een periode van levensgeluk en zielengroei.

Rijkdom
Deze zomer staat in het teken van onze groei en rijkdom. We voelen, ervaren en weten.

Mensen trekken zich wat terug als dat nodig is en dat is nodig. We krijgen veel nieuwe informatie en een andere belichting aangeboden om vervolgens even op te herkauwen en tot ons te nemen.

Ons lichaam werkt er hard aan de kwaliteit van ons leven te verzorgen en mee te bewegen. Ons lichaam is bezig met een update en reset. Dit hebben we door.

Door ons over te geven aan de energie van vandaag, door simpelweg in het hier en nu te leven kom je deze periode zeer prettig door. Stap voor stap. Niet te snel willen gaan nu. Veel zal duidelijk worden.

Nazomer andere tijd
De energie verandert eind augustus maar deze zomer groeien we heerlijk door en zal ons lichtnetwerk verder opgebouwd worden. De Zon neemt ons mee en we vervolgen onze reis als ruimtebewoner van de planeet Aarde. Invloeden van buiten ons Melkwegstelsel zullen steeds vaker herkend en benoemd gaan worden. Er zijn namelijk grotere invloeden dan die van onze buurplaneten en onze Zon aan het werk.

Ik vertel er meer over op dit geluidsbestand hieronder:

 

Dieper, gekker en grenzeloos
Mensen doen dingen die wel veel inbreuk maken op de rust van onze planeet zelf, het Aardse lichaam maar karma doet nog even zijn werk. De Aarde grijpt zelf in als dat nodig is. Op haar manier en vanuit haar tenen.

China is Digging Over 10 Kilometers into Earth’s Crust — Curiosmos

Nog dieper, nog verder, nog meer. Het kan niet op. Er komt meer kennis vrij en er wordt van alle mogelijkheden nu gebruik gemaakt. Toch zal niet alles zomaar kunnen gebeuren en gaan we de gevolgen ondervinden van onnatuurlijke beslissingen en keuzes.

We vallen misschien even terug in een oude energie tot half januari 2024, het zijn een soort testjes maar eigenlijk weten we nu wel beter. Weten we waar we dienen te handelen. Zijn we ons bewust van de knelpunten en kunnen we niet langer ontkennen. Pak aan, handel en ga door, zegt Pluto.

Alle planeten lopen nu direct, we hebben de wind mee. Behalve Pluto. Het stukje karma in de verbinding met jezelf wil van zijn ruis af. Door stilte en rust en tijd met jezelf te besteden, kun je daar liefde en licht naar toe brengen. Jouw (pijn)lichaam laat je voelen waar emoties klem zitten en angst nog gevoeld wordt. Vraag hier vooral hulp bij. Lichaamswerk is op zijn plaats deze zomer.

Sterrenkijken
Vergeet niet naar de sterren te kijken. Ook al is het minder donker in de zomerperiode. Nog steeds is het erg leuk onze buurplaneten en vele sterren waar te nemen. We leven en bewegen met ze samen en we volgen elkaar.

De ochtendplaneten geven ons de energie mee voor vandaag. De avondplaneten helen met hun specifieke kracht ons energieveld gedurende de nacht.

De ochtendplaneet Mercurius is ‘s morgens zichtbaar, laag boven de horizon en maakt een mooi aspect met Uranus deze dagen. De waarheid wil gezegd worden. We inspireren elkaar door woorden te gebruiken en met tekst te komen.

Venus is een avondplaneet en helpt ons de zelfliefde maar ook de onvoorwaardelijke liefde te blijven voelen. Dit heelt tijdens de nacht. We herstellen warmte in ons veld en herinneren ons dromen, wensen en verlangens gedurende de nacht. Het is de tijd van groei in de liefde. Je wilt je dromen realiseren en bent in voorbereiding dit te realiseren.

Mars staat net als Venus in het teken Kreeft (real time horoscoop, astronomisch juist!) en brengt een behoefte aan een knus huis. Een plek waar je je fijn voelt, veilig bent en op je gemak. Jouw ziel is toe aan de volgende fase op Aarde en voor veel mensen hoort hier een ander (t)huis bij. We willen vertrouwd zijn, met elkaar met behulp van de vrouwelijke energie. We zijn door deze Mars en Venus in Kreeft erg gevoelig en dienen op te passen dat we zaken niet zwaarder en ingewikkelder maken dan nodig.

Mars en Venus zijn beiden heel goed zichtbaar. De moeite waard om voor naar buiten te lopen. Kijk aar het westen en geniet ervan.

Bekijk deze link, heel leuk: Mars Meets The Beehive Cluster (M44) (spaceweathergallery2.com)

Saturnus staat hoog aan de hemel, letterlijk aan de sterrenhemel en figuurlijk in de horoscoop op een plek waar hij je vraagt, leiding te nemen over jouw eigen leven. De senior te zijn over jezelf. Jouw ambities te erkennen en belangrijke verlangens vorm te gaan geven die de wereld dienen.

Alles draait om het inzetten van energie voor een hoger doel.

Het vraagt een reële, nuchtere en verantwoordelijke rol over jouw sociaal maatschappelijke positie. Wat kun je betekenen voor de ander, voor de wereld?

Neem ajb jouw ruimte in, vraagt het Universum om jouw wijsheid toe te passen en te handelen naar jouw intuïtie.

Geloof in jezelf en doe dat waar je goed in bent. Je kunt Saturnus waarnemen na middernacht in het teken Waterman. Precies zoals het is.

Houd van jezelf en dank voor jouw interesse in mijn werk.

Graag tot een volgende keer en alvast een fijn weekeind gewenst.

 

Hartelijke groet,

Lia

 

Beeld hieronder: Zonnactiviteit van 31 mei 2023  (bron:spaceweather.com