LIA OUENDAG

Kosmisch weerbericht

En nu staat Pluto even stil, onze verre broer die bij aan het einde van ons melkwegstelsel, een grote invloed heeft op karmische processen. Hij staat twee dagen stil om daarna tot Oktober terug te lopen in zijn baan.

Het symboliseert alles over het verleden wat even binnenkomt, de herinneringen die een rol spelen, het karma uit familievelden wat deze periode opnieuw een plekje vindt via verwerking en transformatie.

Denk niet, als je je familieleden niet ziet of spreekt, dat je niet in verbinding bent. Het tegendeel is waar. Ons lichaam is verbonden met voorouders, levende familieleden maar zelfs met de ongeboren kinderen die nog zullen incarneren op korte termijn. Deze komende dagen word je hier even ingezogen. Kan verdriet boven komen, kunnen we geconfronteerd worden met de erfenis op aards en psychisch niveau. Schrik er niet van.

Koester dat wat mooi is en waardevol en identificeer je meer met jezelf.

Deze periode, van 27 april tot 5 oktober 2021 loopt Pluto retrograde en krijgen we de kans meer verbinding te maken met onszelf. Ons hoger Zelf is zo helder, ons hart zo intelligent en ons lichaam zo wijs. De verbindingen zijn er al. We hoeven alleen nog meer verder te incarneren, te aarden en van ons potentieel gebruik te maken.

Pluto in een werkaspect met Ceres geeft wel aan dat er werk aan de winkel is. We worden teruggeworpen op een stuk verleden waar we ons vrij van mogen maken. Het is goed zo. Het is ok. Het heeft zijn doel bereikt. Deze intensiteit duurt 2 dagen, vanaf vrijdag zul je je een stuk vrijer en lichter voelen en helpt Uranus ons een handje.

We spoelen door… en vanaf morgen helpt de regen ons daar wat bij… als is het maar mondjesmaat….Net als de natuur, hebben de mensen ook meer water nodig deze dagen. Spoel door. Voer af en stroom mee….

Het is een interessante tijd waarin we leven!

Lieve groeten, geniet van deze mooie Aardse dag.

Zonnegroet,

Lia