LIA OUENDAG

Kosmisch weerbericht 5 maart

Vrij ben je altijd.
Veel draait om technologie en vrijheid dit jaar. Veel beweging, verandering en onverwachte wendingen. Maar allemaal, echt, voor een goed doel; namelijk de Universele ontwikkelingsprocessen. 

Vertrouwen in de basis: jouw basis, jouw grond, jouw kracht
We mogen weer leren vertrouwen op de grond, de voeding uit de tuin of de wildpluk.  We willen weer van de grond leren eten.  We leren weer samen te zijn en rekening te houden met elkaar en onze omgeving. 

Eigenlijk sinds de maatregelen van de overheid vorig jaar maart worden we uitgenodigd te transformeren. Er is al een grotere transformatie aan de gang, al veel langer, in het Universum en met de Aarde zelf. We hoeven niet bang te zijn voor welke verandering of transformatie dan ook. Het is natuur-lijk en gebeurt al zolang de Aarde bestaat. De mens volgt een groter plan en dient zich weer aan te sluiten op dit grotere universele lichaam. Het besef dat de ene fase de andere opvolgt en invloeden van buitenaf vooral onderscheiden dienen te worden, zal altijd zo blijven. Niemand kan voor jou beter bepalen wat juist is en wat niet, dan jij zelf. Ook als het jouw vakgebied niet is, werkt jouw intuïtie. We verbinden ons met het grotere universele lichaam waar we deel van uitmaken door ons hart te volgen en vooral onszelf te geloven. Het leven is zo veel makkelijker als je je door de intuïtie laat leiden en trouw te blijven aan jouw persoonlijke waarden en normen. Onze gidsen leven graag met ons samen en dragen bij aan de keuze voor een positieve levenshouding te kiezen. Het leven is zo eenvoudig… ons denken maakt het ingewikkeld en we zijn grotendeels nog niet verlost van oude karmische pijn die ons is doorgegeven via de zwangerschap en genen (familiekarma, collectief karma, oude energie). 

Nieuwe en achterhaalde technieken door elkaar heen
Technologie ontwikkelt ook snel. De ene kant van Uranus Saturnus aspecten dit jaar (half februari, half juni en eind december 2021) is de waarde van onze kosmische verbinding herstellen en opnieuw leren vormgeven. De andere kant van dit aspect is de grote groei van de technologie en toepassing in het gewone, aardse leven. Deze hightech, robotachtige technologie is het andere uiterste. De hogere technische snufjes, zoals de waterstof auto en nanotechnologie zijn andere uitingen van grote groeiprocessen. Het ene doet de natuur goed en het andere schaadt de menselijke staat van zijn. 

De reguliere brandstof is natuurlijk achterhaald en ook de elektrische auto is erg ouderwets. Deze bestaat sinds 100 jaar geleden en ook energetisch is het voor jouw energieveld zeer onverstandig op een grote accu te gaan zitten. Net als de zonnepanelen op het dak van je huis die een hoeveelheid energie opvangen die voor jouw lichaam niet in verhouding staan tot wat het aan kan. Zonnepanelen op huizen zijn energetisch onverantwoordZonnepanelen op een schuur of daken van onbemande gebouwen zou een betere oplossing zijn.  

Bekijk zaken logisch. Bekijk zaken groter. Zie de verbanden. Er zijn extremen aan het werk. 2021 is om die reden een jaar van doorbraken.  

Extremen vragen rust en evenwicht in jezelf
Er zijn extremen in het klimaat, in de politiek en in ons persoonlijke leven door bijzondere omstandigheden waar we mee te maken krijgen. Ook dit vraagt om een positieve levenshouding en persoonlijke kracht. 

Als je de vogeltjes ziet vliegen in de tuin en de Zon weer op ziet komen, is er toch niet veel aan de hand. 

Als je bij jezelf blijft en bereid bent los te laten, hoef je voor geen enkele transformatie bang te zijn. 

Jouw ziel weet en is op de hoogte. Jouw hart spreekt met de Zon en beweegt mee. De verandering van jouw lichaam en levenshouding hoort bij de ontwikkeling van de Zon thuis. Er gebeurt veel meer dan we door hebben. En dat is prima. Het vraagt wat tijd om ons bewust te worden van de praktische nieuwe koers maar we zijn onderweg. We voelen het meer en meer aan… worden zachter en ik hoop ontvankelijker. Vriendelijker en positiever. Daar is het grotere proces mee gebaat.  

Lostrillen gebeurt niet zomaar
De vele aardbevingen worden onder andere veroorzaakt door zonne activiteit. Er zijn meerdere invloedrijke kosmische golven onze kant op gekomen deze dagen. Bijzondere luchten horen hierbij, mooi noorderlicht en andere lichten. Ook vandaag en dit weekeind worden we bijgepraat door het licht van de Zon en de natuur om ons heen. Begrijp het niet maar voel het gewoon Crisis brengt groei. Het kan nog even niet anders op Aarde. 

Trots op Daan Roosegaarde
Een bijzondere high tech toepassing die de Aarde dient, vinden we bij Daan en zijn team. Hij creëert hele mooie toepasbare kunstwerken. Wauw, wat ben ik toch trots op deze man! Kijk hier wat hij met zijn team heeft gerealiseerd, fantastisch.

Zelf nadenken
Wat het “prikje” betreft; verdiep je erin! Lees je in, informeer je breed en zorgvuldig. Heb je het ooit meegemaakt dat er zoveel tumult was om een vaccin? Weet dat hier ook nanotechnologie en zelf cellen uit embryoweefsel bij toegepast wordenDit vaccin beïnvloedt jouw DNA, jouw zielscode. Het is nog lang niet duidelijk wat en hoe dit vaccin op lange termijn zal brengen, de gevolgen die het heeft en het vaccinatieprogramma wat nog onduidelijk is… blijf gezond mooi medemens, voel je vooral verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid en blijf wie je bent: een mens met gezond verstand en een leven vol vrijheid en keuzemogelijkheden. Kijk op mijn facebook pagina voor doorgestuurde, relevante berichten.  

Sterren kijken
Als het helder genoeg is, kunnen we tijdens de ochtendschemering Jupiter Mercurius zien staan. Naast elkaar. In conjunctie. Geluk en communicatie naast elkaar. Mooie gesprekken, positieve contactmomenten en verbinding met jouw persoonlijke doelen en groeikansen. Het voorjaar helpt ons een handje. Er komt steeds meer licht en vruchtbaarheid door. We groeien samen verder. En de natuur doet met ons mee. De avondhemel brengt de Maan bij Antares (Aartsengel Uriël die ons beschermt tegen natuurgeweld en ons licht versterkt). Mars kunnen we nog even bij de Pleiaden zien staan (marskracht richting vrede en harmonie). Venus is even niet zichtbaar. 

De Zon schijnt
Nu de Zon zo heerlijk schijnt en het voorjaar ons langzaam toe straalt buiten, kunnen we ons laven aan de natuurkrachten. Je hoeft niet zo veel te doen deze periode als jezelf te zijn en jezelf te blijven. Voorkom negatieve beïnvloeding door de lagere trillingen niet op te pakken en tot je te nemen. Luister naar mooie muziek, praat met fijne mensen, doe prettige dingen en sta achter jouw eigen keuzes. Twijfel niet aan je eigen gevoel. De levensenergie is ons gegeven om te leven en er een avontuurlijke reis mee te ervaren. 

Straal door mooi mens, de Zon doet het ons voor. 


Lieve groet,
 

Lia