LIA OUENDAG

Kosmisch weerbericht 24 mei

Zonne-uitbarstingen
22 mei was er een uitzonderlijk, intense zonnevlam op de zon. Meerdere zonnevlammen lieten zich horen en zien in het heelal na diverse onrustige dagen van zonne activiteit. Deze krachtige, onrustige maar belangrijke verschuiving in onze atmosfeer zal deze dagen voelbaar zijn en een climax krijgen op de dag van de volle maan, aanstaande 26 mei 2021. (bron: spaceweather.com)

Frequentie verhogen
Een grote uitnodiging om meer vanuit je eigen kracht te leven! Een uitnodiging om te leven en te verbinden. Op te ruimen op alle niveaus, aan te pakken en jezelf met een positieve blik de dag te laten beleven.

Jouw rol is uniek en gepast
We zijn niet zomaar juist nu, allemaal op Aarde aanwezig nietwaar?
Er is werk aan de winkel maar vooral een leven vol mogelijkheden te (be)leven.
De horoscoop van deze volle maan en de aspecten van deze komende periode gaan over het Aardse leven, het aarden en de vorm waar we gebruik van kunnen maken.

Hoe kunnen we onze identiteit zo benutten, dat we invulling geven aan onze talenten? Hoe zien we jouw stralende ogen? Wat kun je doen om jouw kansen te benutten?

Verder incarneren
Meer contact met jezelf, betekent meer teamwork met het lichaam. Aanwezig zijn in jouw lichaam. Je bewust zijn van uitstraling en energie die je uitstraalt. Totaal incarneren was de wens van de ziel toen deze koos voor een Aards leven. Het lichaam als voertuig van de ziel die verder wil ontwikkelen, beleven en bijdragen. De ziel is een waardevolle uitwisseling aangegaan met het lichaam. We kunnen de signalen van ons lichaam leren horen door in contact te zijn met onszelf. Voel het bekken, de buik, de onderbenen, de voeten als graadmeter voor jouw aardingskracht.

Volle maan, maansverduistering, supermaan en samenwerking met zonne-activiteit ten top
De volle maan is exact op 26 mei rond 13.15u. Dit valt dus midden op de dag, vol aanwezig in energie en toepasbaar voor ons praktische, dagelijkse leven. En dat symboliseert dan ook de uitwerking van deze maan. Intens. Vormgevend. Helder.
De maan die even in de schaduw van de Aarde terecht komt brengt onder de invloed van de zonne activiteit veel gevoelswerk en intensiteit. We worden in contact gebracht met de realiteitszin en de zorg voor onszelf.

De maansverduistering is bij ons niet zichtbaar maar wel voelbaar. De grootste kracht van deze energie boost is voelbaar op 26 mei tussen kwart voor 11 ‘s morgens tot kwart voor 4 ‘s middags. (hoogtepunt tussen 13.10u en 13.30 u).

Energie verschuivingen vinden deze weken plaats.
Deze dagen zijn mooie dagen om orde te scheppen, schoon te maken en aandacht te hebben voor jouw buik, de basis. Onze veiligheid, huis (lichaam) en thuis (gezin, familie) en de liefde voor jezelf brengen de juiste keuzes en het goede gevoel. Jouw lichaam reageert onbewust op de belangrijke energie verschuivingen die plaats vinden deze weken. Weet dat dit niet alleen op Aarde gebeurt maar op alle planeten in ons Melkwegstelsel.

Echt voelen..
Een maansverduistering brengt een intensivering in het gevoelsleven, een prikkel  om jouw behoeften te ervaren en geeft een natuurlijk besef over wat belangrijk is. Je zult na deze volle maan beter weten wat en hoe voor jezelf te zorgen en voor alle ouders onder ons, het laat je jouw ouder rol koesteren. Heb het fijn met elkaar deze dagen, ze lenen zich ervoor. Mensen zullen graag thuis zijn en de vertrouwde omgeving waarderen.

Even door elkaar schudden
De zonneactiviteit schudt even alles door elkaar. We kunnen een druk ervaren, last van ons hoofd hebben, wat verward lijken en misschien zelfs vergeetachtig. Vooral katten reageren sterk op deze invloed.
Wat helpt is tempo verlagen. Meer water drinken. Lekker buiten zijn, wandelen en tuinieren. Katten zijn gebaat bij wat rescue druppels (Dr. Edward Bach in hun water en vinden het fijn samen te zijn.

Zonnegroet,
Lia

Meer lezen? Lees dan hier mijn laatste nieuwsbrief.