LIA OUENDAG

Kosmisch tussendoortje – Schrijverstrio 

 

Nog even mooie mensen, dat is het nieuwe Maan; 13 januari aanstaande om 06.02u. Dan is er weer nieuw perspectief. Dan is er weer een nieuwe richting en ga je over tot uitvoering van jouw persoonlijke plannen. 

Vergeet niet, het is 2021, een jaar vol beweging en onverwachte wendingen. Het zal op en neer blijven gaan. 

We zijn alleen zeker van onszelf, van onze eigen kracht en onze eigen wijsheid. 

Daar kun je op vertrouwen. 

Onze grote vriend de Zon (ons hart) laat ons niet in de steek. Als we maar bereid zijn ons hart te voelen… 

24 januari zal Saturnus samen staan met de Zon. 

29 januari zal Jupiter samen staan met de Zon. 

Hiermee activeert onze Zon de waarheid en ontnuchtering en zullen we meer in contact zijn met onze eigen kracht. We worden in het zonnetje gezet, door onszelf, niet door de buitenwereld. 

De Zon nadert langzaam een prachtig trio. Deze dagen is er een bijzonder mooi trio aan de hemel te zien. Een schrijversduo bij uitstek. Van 8 januari tot 12 januari zien wij Mercurius, Saturnus en Jupiter samen aan de hemel schitteren. Je ziet deze 3 samen het beste even na zonsondergang, laag aan de hemelHet is een samenwerking die ons laat schrijven, contact laat maken met elkaar en veel communicatie op gang brengt.  

foto: het trio aan de hemel. Bron: VITO Technology

Het zou een mooi weekeind kunnen zijn, om de telefoon te pakken. Bij te praten met elkaar. Lekker te lezen. Te schrijven. Laat je inspireren en schrijf je plannen of intenties uit. Richting de nieuwe Maan, krijgen we nu diepe inzichten vanuit een hele andere hoek. De Andromeda is betrokken bij onze behoefte aan vrijheid en motivatie om met ons geweten te gaan leven. Deze planetaire schrijf- en communicatie impuls, is zeer bruikbaar. 

Alles vanuit onze grote behoefte aan rust en vertrouwen. 

Blijf het leven zo eenvoudig mogelijk benaderen. Doe het rustig aan, nog steeds. Het is nodig en het is goed. We mogen meer genieten van wat er al is, we kunnen nog steeds meer gaan zien wat al goed is en waar we al blij mee zijn. Houd het simpel…  Om je hier meer bewust van te worden kun je een mooi boekje of schrift gebruiken om dagelijks 3 dingen op te schrijven waarvoor je dankbaar bent. Dit versterkt je gevoel voor dankbaarheid naar het leven. 

De troost vind je wanneer je groot gaat denken, wanneer je bereid bent ideeën los te laten en het leven op je af te laten komen zoals het gaat. En dan is het heel fijn om elkaar te horen, naar elkaar te luisteren en het samen even gezellig te hebben. Humor helpt hierbij. Relativeer, de Zon blijft altijd schijnen. De wereld draait door. Deze fase gaat voorbij en al die kleine stapjes die gezet worden zijn zo waardevol! We zijn al aan het oogsten. Kijk maar, wat voor moois er gebeurt. Verbinding, heling, contact, zaken worden opgelost en helderder, stap voor stap.. komen we er wel. 

Lach mooi mens, de wereld is nog steeds zo de moeite waard! 

De vrije keuze om jouw eigen levenshouding te bepalen vandaag is er om gebruikt te worden. 

Ga iets doen wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en als je zin hebt om te schrijven, creatief te zijn of te tekenen… informatie op papier te zetten, nu is het moment! 

Ik ben begonnen aan mijn tweede boek. Het schrijft fantastisch deze dagen en ik begrijp waarom. We kunnen samenwerken met natuurkrachten en dat is waar ik hoop een bijdrage in te mogen leveren.  

Een heerlijk weekeind gewenst. 

Zonnegroet,  

Lia 

Ik heb nog iets leuks te melden. Wegens groot succes, is de eerste druk van mijn boek “Nu even helder” binnen twee weken uitverkocht. De tweede druk is in de maak en is vanaf donderdag 14 januari 2021 leverbaar. Bestel hier je exemplaar.