LIA OUENDAG

Kosmisch tussendoortje – Ontspannen en licht

Harmonie en rust
Voel je de harmonie buiten? De rust, de ontspanning die onze zon doorgeeft? We mogen ons overgeven aan het goede. We zijn onderweg en maken samen een mooie reis.

Magnetische velden in beweging (plasma)
De grote plasmawolken die de zon tovert, zijn een bevestiging van groei en vooruitgang. Wat de mens ook met zijn nietige brein verzint, de natuurkracht en de zuiverheid van ieder mens zal altijd krachtiger zijn.

De waarheid komt boven, de zuivere kracht van de waarheid is al aanwezig. De wet van oorzaak en gevolg is een universele wet die voorlopig het laatste woord heeft.

Mooi, zuiver licht
Dus, lieve mensen, geniet van het mooie licht. Berust in de groei die jouw ziel heeft bedacht voor dit leven, in deze tijd en met deze omstandigheden. Het is een kans om te gaan bloeien, te gaan stralen en jouw zonnetje van binnen te helen.

Kijk naar de prachtige constellatie op dit moment:
Praktisch blijven en logisch, geaard leven
Ik zie Pluto in aspect met de Poolster en Betelgeuse; een aanwijzer dat het ons lot is, de persoonlijke praktische invulling van ons dagelijks leven te volgen en logisch te blijven denken. Doe wat je zelf logisch vindt. Handel naar praktische en geaarde maatstaven. Denk door, vraag door, zoek dingen uit en neem het niet zomaar voor waar aan. Het lot bepaalt dat het nu anders is en zal zijn. En het is ook aan jou hier vorm aan te geven, hoe je deze wereld eruit wilt laten zien.

Onze grote vriend Sirius knipoogt wat af
En dan het mooie Sirius – Ceres aspect:
Onze intuïtieve kracht is zo vruchtbaar, onze moed zo nodig en de stuwing van het voorjaar zo bruikbaar in onze handelingen. Volg je impulsen, ze zijn goed.
Heldere taal zet zoden aan de dijk zet en klokkenluiders zullen meer en meer opstaan en acteren. We krijgen veel cadeautjes onderweg als we voor het goede gaan staan, onszelf ondersteunen met zielsvoeding en mooie positieve gedachten. Het Universum reageert op de zuivere, hogere trilling en werkt dan graag met je samen.
Mensen vinden elkaar op hetzelfde level.
Het lijkt alsof er een grotere tweedeling ontstaat maar ook dit is betrekkelijk. We wonen nog altijd op dezelfde planeet. Sirius helpt je om dat wat gezegd moet worden, ook vriendelijk en liefdevol te verwoorden. Dit zal door steeds meer mensen zonder lading en boosheid, gedaan worden. Doe je mond open als je het gevoel hebt, dat het echt nodig is. Dit Sirius aspect helpt mensen bereid te zijn voor het hoogste doel te gaan omdat ze willen bijdragen aan een betere wereld. Het is een prachtige tijd om jouw plannen daadwerkelijk vorm te geven, uit te spreken en met elkaar te delen.

Count your blessings
Jupiter in aspect met het gelukspunt geeft een rustig gevoel waarbij we weten dat we ook gezegend zijn. Het zo slecht nog niet hebben. Deze dagen brengt een gevoel van kwaliteit en richting over jouw leefstijl. Het brengt je vast en zeker het “ei”. Het ei van nieuw leven, nieuwe plannen, nieuwe voornemens en de rust om ons hieraan te wijden.
Ons grote rechtvaardigheidsgevoel neemt verder toe. Blijf vriendelijk en een voorbeeld voor jouw omgeving. Het is niet nodig een ander te overtuigen van wat dan ook. Ook al heb je door dat het niet klopt wat je ziet of hoort.

Unieke route
Iedereen heeft een hart, een eigen zielsplan en een unieke route te volgen tijdens dit leven. Richt je energie op dat wat wel zinvol en nuttig is. Doe het niet half… verspil je gezondheid niet aan angst en twijfel… en respecteer al die mensen die hun ziel “verhuizen” door niet zelf verantwoordelijk te zijn voor hun gezondheid.

Schoon, zuiver en helder zijn, van binnen en van buiten ~
Mocht je het gevoel hebben, dat jouw gezondheid een boost kan gebruiken, onderzoek dan onderstaande:

MMS (Miracle Mineral Solution)
Een schoonmaakmiddel voor het verwijderen van ziektekiemen en ongezonde bacteriën. Een middel wat zich al tijden heeft bewezen wat onder meer kanker heeft genezen, malaria en ook voor lichtere aandoeningen goed werk kan verrichten. Meer hierover kun je hier lezen in het boek Ziektes eenvoudig genezen van Jim Humble Uitgeverij.

Zilverwater
Zilverwater is een colloïdale oplossing van zilver in water. Bij een juiste productie krijgt men submicroscopische zilverdeeltjes die in het water blijven zweven doordat er een kleine elektrische lading op elk zilverdeeltje geplaatst wordt. De gebruikte concentraties liggen tussen 2 en 50 ppm. Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en geeft vaak wonderbaarlijke hulp bij het behouden van de gezondheid bij mensen, dieren, huisdieren en zelfs ook uw planten. Tegenwoordig heeft colloïdaal zilver niet meer de status van geneesmiddel, maar mag het wel als voedingssupplement worden verkocht. Meer weten? Lees hier verder.

En zo zijn er ook diverse kruidenmengsels inzetbaar om jouw zuiverheid te versterken op lichaamsniveau waardoor het ook makkelijker is hiernaar te handelen. Zo boven, zo beneden. De kosmos wil wel.

Jij bent het licht
Lichtwerker zijn is niet zomaar wat. Het is een talent, een gave, een cadeau van de zon. Het is een taak die geleefd wil worden, vaak in de gezinssituatie niet herkend wordt en het gevoel van zwart schaap of vreemde eend oproept. Maar dit beeld verzacht wanneer je onder de juiste mensen bent, jouw zonnetje laat stralen en we elkaar kunnen herkennen op dezelfde trilling.

We zijn gelukkig met velen. Je doet het niet alleen. We verbinden ons licht en hart met het grotere collectieve zielsplan. Altijd, ieder moment, als we samen naar de zon of de man kijken, zijn we in verbinding met het lichtnetwerk.

Feel free
Voel je vrij en onafhankelijk en realiseer je hoe jouw gedachten en keuzes de rest van de wereld beïnvloeden. Want zo is het.

Fijne dagen lieve mensen.
Eet je heerlijke eitjes en geniet samen.

Zonnegroet en tot gauw,
Lia

Meer lezen? Bestel mijn boek “Nu even helder”
Meer weten van jouw persoonlijke Hororoscoop? Bekijk hier de consult mogelijkheden