LIA OUENDAG

Kosmisch tussendoortje 3 september.

Omdat de taal van het universum roept en zo duidelijk is.

Veel mensen laten weten onrustig en nerveus te zijn. Schaduwkanten komen boven maar ook oude pijn en angsten worden herbeleefd. Het mag ons niet weerhouden van onze groei en ons enorme potentieel in lichtkracht op te bouwen. Graag belicht ik de zachte en krachtige kant van onze huidige fase en vertaal ik de huidige sterrentaal om je te laten verbinden met jouw mogelijkheden en vrije wil.

Gefluister in je oor
Luister maar als je even stil bent, rustig zit en voelt wat jouw lichaam en energieveld vertelt. Dat is vrede. Dat is rust. Dat is vertrouwen. Via die zuiverheid blijven we op koers. De zachte stem brengt je verder. Het geduld wordt beloond. Berusting door te aanvaarden maar niet door roekeloos te accepteren.

Waarheid
Mensen lijken nu te Aarden. Kracht wordt gebundeld en prachtige initiatieven worden geboren. Bij de waarheid uit te komen en hier iets mee te gaan doen. Stille, vredige en wijze uitingen passen bij deze situatie.

De mensen die niet zuiver handelen, vallen door de mand. Het is de wet van Karma. En vaak snel!

Waar er voorheen wat tijd en ruimte leek te zijn voor wandaden en onzuiverheid, is er nu heel snel een reactie. Zaken worden steeds helderder. We kunnen vertrouwen op deze universele wetten (zie vorige nieuwsbrief van 31 augustus jl.) en zie deze fase als een uitnodiging om in jouw eigen licht te blijven.

Wat kun jij doen?
Mediteer, bid, wandel en creëer veel lichtpuntjes in jouw leven. Besteed jouw tijd zo goed mogelijk en kijk hoe je jouw bijdrage kunt leveren aan een zuivere wereld waarin energie leidend zal zijn. Merk je dat jouw energie bepalend is voor de uitslag? Merk je dat jouw manifestatie kracht enorm is? Je dus ook zorgvuldig met jouw gedachten om moet leren gaan? Woorden minder belangrijk zijn dan daden?

Voel je omgeven door de engelenkracht, mooi medemens, door de Aarde en haar natuurlijke ritme. We zitten op schema. Alles heeft een doel. Een enorme uitdaging maar tevens een grote kans!


Geloofskracht

Neptunus sluit de rij in ons melkwegstelsel, Neptunus is de “big blue”, de planeet van de onvoorwaardelijke liefde, geloofskracht en de dromen die uit mogen komen. Neptunus verbindt ons deze dagen met de schoonheid van het praktische Aardse leven en laat ons weten dat het dik de moeite waard is om je hiervoor in te zetten. De basiswaarden. Democratie. Essentie. Waarden en normen. Beschaving. Neptunus.

De liefde en omhulling is groots deze dagen.

Laat je meenemen en inspireren…

Richt je op het goede, op dat wat je voedt en opbouwend is.

Deze fase gaat ook weer voorbij en ondertussen zijn we onderdeel van het vormgevingsproces van de nieuwe leefvorm en andere wereld.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag en eigen leven. Ook de politici. En jij en ik.

Voel je niet verlamd of tegengewerkt. Zie de weerstand als een uitnodiging te gaan handelen richting het juiste en buig voor degene die hier nog niet toe in staat zijn. Respect voor alles om ons heen. Maar wel met de rug recht.

Tip: Vrijdag 4 september vanaf 10:00 demonstratie in Den Haag. Lees hier meer.

Muziek heelt: Kailash – Walking Tree. Luister hier.

Fijne dag mooi medemens.

Heb jezelf en elkaar lief.

Namasté,

Lia