LIA OUENDAG

Kosmisch tussendoortje 10 september

Kijk, onze Aardse actuele positie!

De Aarde staat gecentreerd tussen de belangrijke buurplaneten, Uranus, Neptunus en Jupiter/Saturnus/Pluto en links van ons, onze Zon.

De Aarde met in de basis, groei en transformatie. Met als grote steun en support de liefde in onszelf en de liefde voor het leven. De Zon die ons voort laat gaan en ons bijpraat via haar gewijzigde patroon en kosmische reis. De inspiratie boven ons (Uranus) die ons inspireert en grootse, onverwachte wendingen laat beleven voor het hogere doel! Al met al een fase waarbij we doen wat we al heel lang van plan waren. De oude wensen en dromen kunnen nu geleefd gaan worden en een karmische ontlading vindt plaats die het oude werkelijk transformeert.

Een mooie positie in een groots universum omringd door allerlei andere stelsels. We worden omhuld, geprikkeld en gestimuleerd van alle kanten! Dit verklaart grotendeels ook de onrust en snelle groei in zaken en processen.

We maken voort en worden geholpen. Het komt letterlijk en figuurlijk van alle kanten.

Erg belangrijk is het daarom om jouw rust en eigen vruchtbaarheid centraal te stellen.

Mediteer, werk aan discipline, rust en beweging.  Blijf water drinken en verslap niet in de goede zaken in jouw leven.

Herinner je regelmatig waar je van werkelijke betekenis kunt zijn en wat je kunt overlaten aan de ander.

Met name verantwoordelijkheid en grenzen stellen in tijd en energie, horen hierbij.

 

Het is zo prachtig te zien, hoe dichtbij Mars is. Letterlijk ook aan de hemel zo stralend aanwezig en ons als onze grote broer van de nodige daadkracht en motivatie voorziet om het juiste te blijven doen. Wat meer emotie, wat meer argwaan en wat meer oude patronen lijken niet voorkomen te worden door deze positie in ons melkwegstelsel. Maar, wanneer je je richt op de grote steun en onvoorwaardelijke zachte taal van het Universum en het grote denken, vind je jouw koers en laat je je niet gek maken.

Het is zo makkelijk je te verbinden met emoties en onbewuste lagen van de persoonlijkheid. Dit is korte termijn gedrag en menselijk. Emoties brengen kleur maar licht en zuiverheid zorgen voor een zachte landing in ons lijf. Incarneren doen we met onze ziel en niet met ons hoofd.

Mars laat ons even terugblikken op deze zomer, de maand juli, en zal vanaf vandaag tot half november even teruglopen in haar baan. Althans, zo lijkt het gezien van de Aarde. Zie hier een mooie link over wat er astronomisch gebeurt. Met tevens de melding dat we aanstaande maandag een effect kunnen verwachten van de huidige zonne-activiteit. Een mooie prikkel tot de volgende ontwikkelingen in jouw leven. Het belooft groei in huidige situaties en voortgang in handelingen.

Steeds vaker krijgen we concrete beelden en ervaringen over aanwezigheid van de kosmische vrienden die ons omringen. Zie ook hier.

Heb het goed mooi medemens, kijk om je heen en koester onze mooie zaken.

Zonnegroet,

Lia