LIA OUENDAG

Horoscoop? Ik? Hoezo?

“Geloof je in de lucht die je inademt?” Denk je echt dat de lucht die je inademt, ondanks dat je het niet ziet als het niet vriest, toch binnen komt? Ja, dat is zo. “Heb je wel eens ervaren dat je geprikkeld wordt door een groep enthousiaste mensen?” Dat je merkt dat de sfeer in jouw omgeving jou beïnvloedt en iets met je doet? Vast wel. Het gebeurt gewoon.

Zo is het in klein. En in het groot. De Fibonacci reeks laat zien dat alles wat leeft eenzelfde ritme volgt. Alles blijft bewegen. Het universum dijt voortdurend uit en alles verandert volgens een kosmisch patroon en ritme. We blijken gewoon bijzonder te zijn. Jij en ik. Ieder moment is anders en ieder mens is uniek. En allemaal zijn we verbonden via dit principe. Het leven houdt niet op en blijft door bewegen. De natuurlijke krachten zijn logisch.

Zo ook ons leven en ons hart. Ons hart is intelligent, vele malen intelligenter dan ons brein is inmiddels duidelijk en bekend. Als jouw hart niet resoneert met wat je doet, voel je remming. Als je jouw passie leeft, straal je en voel je je vrij en blij. En als je te weinig lucht krijgt, word je benauwd. Letterlijk én figuurlijk. Het leven is eigenlijk heel logisch.

Mensenlevens lang wordt er naar de hemel gekeken om zich te oriënteren. Op zee en op land. De poolster is er goed voor. De zon laat ons zien hoe laat het is. De maan laat zien hoe het met de aantrekkingskracht van het water zit. Denk aan eb en vloed en aan het emotionele leven van de mens. Wij bestaan immers voor een groot gedeelte uit water, net als de Aarde zelf.

Keizers en koningen, en nog steeds diverse overheden wereldwijd, laten zich leiden door de sterremhemel en kosmische invloeden. De verbinding met de natuur is ook voor natuurvolkeren al eeuwenlang de drijfveer en richtingaanwijzer. En niet zomaar, om 1 simpele reden: we zijn als mens nietig en constant verbonden met de natuur en natuurkrachten. We zijn er volledig van afhankelijk en kunnen er mee samenwerken. Dit loont en laat ons vrij en groots voelen.

We kunnen de natuurkrachten volgen met behulp van een plattegrond van het heelal, dit heet een horoscoop. Een horoscoop van een geboortemoment geeft inzicht over de unieke mens die is geboren en zijn blueprint, rode draad gedurende het leven. Niets gebeurt zomaar. Alles gebeurt volgens een plan. We zitten op schema. De ziel weet exact wanneer en hoe deze wenst te incarneren.

Een horoscoop is een richtingaanwijzer voor de mens. Op praktisch, mentaal, relationeel en maatschappelijk niveau. Een horoscoop laat zien hoe jij de onbewuste zaken zoals de lucht die je inademt en de sfeer die je ervaart, leeft en beleeft.

DNA, genen, talenten, intelligentie, liefdesgraad. Het is allemaal zichtbaar in deze horoscoop. Jouw zielsplan. Jouw leven. Door conditionering, opvoeding, cultuur en ervaringen gedurende de zwangerschap en eerste drie jaar van het leven vergeten we veelal wie we zijn. We verliezen onszelf vaak onderweg en zoeken antwoorden op grote levensvragen. Door inzicht te krijgen via jouw horoscoop en onbewuste inhouden, kun je jouw hart beter leren volgen en jouw eigen leven beter leiding leren geven maar bovenal, meer uit het leven halen.

Een horoscoop is verre van zweverig. Iedereen herkent zijn blueprint, zijn eigen verhaal, zijn eigen beleving en behoeften uit de horoscoop. Er komen woorden voor een onderhuids gevoel. Je bent door de horoscoop weer in contact met jezelf. De horoscoop is een concrete informatiebron over jouw natuurlijke staat van zijn.
Ik vind het zweverig wanneer we maar gewoon patronen volgen, doen wat er van je verwacht wordt, niet weten wat we voelen of wensen. Ik vind het vaag wanneer iemand geen doel heeft, niet weet wat de bedoeling van zijn leven is en maar gewoon door leeft terwijl hij zich niet happy of gezond voelt.

Daarom, iedere dag, erken ik onze sterrenhemel, onze zon, de natuur en het leven wat we ten volle mogen leven. We zijn het aan onszelf verschuldigd zoveel mogelijk uit het leven te halen, op jouw manier, met jouw capaciteiten.

Met hart en ziel help ik jou verder om je te laten inzien hoe geweldig je bent.

Geaard. Praktisch. Hartverwarmend.

Voel je welkom onder de sterren. Graag tot ziens.

Stralende groet, Lia Ouendag