LIA OUENDAG

Het wassende water in Nederland
Er is aandacht voor water. Gelukkig. Er zijn berichten over de kwaliteit van ons drinkwater. Daarnaast zij er ook berichten over water uit de lucht, regen en storm in de vorm van weerberichten. Ook er zijn er berichten over het korte strand, de duinen die zijn weggeslagen en zorgen over onze dijken. Tot slot zijn er berichten over de grote hoeveelheden afval in onze waterwegen. Er is momenteel van alles aan de hand op onze Aarde.

Golfstromen veranderen
Er komt inderdaad meer wind en meer water. Er vindt een grote schoonmaak plaats. Een energetische schoonmaak waarbij stukken land en huizen in het water kunnen vallen. Hiermee verandert onze basis en worden wensen en intenties duidelijker. De Noordzee staat meer en meer onder invloed van de grote Oceanen en verliest een stuk van haar identiteit. Ze wordt meer overgenomen en aangestuurd en is onrustig. Het leven verandert van deze zee en haar aangrenzende landen voelen en weten dit.

De zon beïnvloedt ons klimaat
De Aarde doorbreekt haar patronen en dus volgt de mens ook, onbewust of bewust. De natuur neemt ons mee en ons hart reageert op de omstandigheden uit de natuur. De Aarde gooit het over een andere boeg en wij volgen langzaam. Draai de diamant eens om, zie de andere invalshoek en erken dat de polen verschuiven. De zon beïnvloedt ons klimaat. De Aarde volgt zoals het normaal is, haar natuurlijke cyclus. De zon staat symbool voor ons hart. Ons hart is op de hoogte van deze grote veranderingen. We zitten op schema.

De Aarde is stralende blauwe planeet
Onze prachtige blauwe planeet Aarde kent de grote oceanen en plassen water. We zijn een stralende blauwe planeet. Je kunt het zien op de site International Space Station on UStream. Kijk hier. Het menselijk lichaam kent dezelfde verhouding van water, ongeveer 2/3 deel, net als de Aarde. Het is onze basis. We hebben als mens veel water nodig om gezond en energetisch gezond te blijven. We wensen mee te stromen via onze intuïtie, verbonden aan ons gevoel, het water… De Aarde biedt een bijzondere ontwikkelingsweg aan en is trots op het leven wat zij draagt zorgzaam voor haar bewoners. De Aarde reageert op energie, van binnen en van buiten. En wij doen mee.

Cracks zijn zichtbaar in het aards magnetisch veld van de Aarde
De verdunning van de atmosfeer neemt toe. Vanwege dit astronomische feit, zullen wolkendekken toenemen. Ook zal er meer neerslag vallen en zullen klimaatveranderingen ontstaan. Naast deze natuurkundige feiten, zijn we vatbaarder en gevoeliger voor komische informatie en straling. Er is meer noorderlicht waarneembaar. Hoge frequenties komen aan, worden gevoeld en ontvangen. Er zijn daardoor minder filters. Er is ook meer contact met het universum.

Leren handelen naar ons gevoel
Inzicht en bewustwording ontstaan op menselijk niveau op Aarde voornamelijk door crisis en grote veranderingen. We willen leren handelen naar ons gevoel. Ons water, en de letterlijke kracht van het element water, helpen ons hierbij in Nederland. Loslaten, mee stromen en verbinden. Dat is wat water doet. Water vervolgt altijd zijn weg. Het gaat om obstakels heen en vindt zijn route. De Nederlander dient weer rekening te leren houden met het water, met zijn gevoel, met zijn werkelijke basis. Zijn eigen thuis, lichaam en intuïtieve kracht.

Wijs met water
Nederland als afvoerkanaal laat veel los en voert veel energie af voor diverse landen in Europa. Het besef hierover en de zee die langzaam het water in de rivieren terugduwt door de stijgende zeespiegel, geeft een extra belang om zelf zo min mogelijk afvalstoffen te verzamelen en ook voor je gaat slapen te werken aan energetische opschoning. Het huishouden van jouw energieveld zal steeds belangrijker worden. Het zuivere drinkwater zal niet meer vanzelfsprekend uit de kraan komen en hoe zuiverder we zelf met energie omgaan, hoe beter we ook ons eigen water positief kunnen beïnvloeden.

Diverse recente artikelen over het wassende water in Nederland in de kranten

Het Parool 18/2/2020: Toekomstbeeld Amsterdam: temperaturen van 42 graden en meer overstromingen

De Gelderlander 14/2/2020: 637 kilometer lange dijk als noodoplossing tegen klimaatverandering

Het wassende water in Nederland: Gratis boek Het water komt

Een aanrader! Een brief aan iedere Nederlander die in de realiteit wil staan en feiten durft te zien.

Tip voor alle Nederlanders: Bestel het leuke, heldere gratis boekje van Rutger Bregman over de stijgende zeespiegel en de wijsheid als een koe van Johan van Veen. Klik hier om gratis aan te vragen.