LIA OUENDAG

En stromen maar…

Zelf aan het stuur staan wil niet zeggen dat je de controle hebt. Het geeft aan dat jij bereid bent mee te stromen en zal ingrijpen als dat nodig is.
Het is de flow van het leven. Het contact met jouw hart en de ziel die je onderweg zachtjes influisteren. Jouw persoonlijke systeem laat je weten wat bij jou past. Jouw horoscoop helpt je bij het herinneren van de informatie over deze stroom; jouw levensprogramma.

Vervuld raken
Soms, als de mind het over heeft genomen en grenzen zijn verlegd, voelen we de vervulling niet meer. Dan lijkt het leven niet meer zo bezield te zijn.

Het is waar dat de ziel zich ook kan terugtrekken.
Ik kom dit soms tegen in gesprekken. Het is zichtbaar via een kleinere aura en lage, onsamenhangende tonen in het energieveld. Mensen voelen en weten het dan even niet meer. Zoeken, voelen zich behoeftig en piekeren veel. Het overkomt mensen vaak als gevolg van trauma’s en dieperliggende processen die nog niet geheeld zijn. Mensen ervaren eenzelfde kringetje waarin ze ronddraaien en zien de lichtpuntjes niet meer.

Dit geeft een naar gevoel want er is afstand naar het hart en de zachte kant van het leven. Er komt vaak twijfel over allerlei dingen en we ervaren een vervreemding van onszelf.

Geduld en begrip
Maar weet als jou dit overkomt, dat de ziel rustig wacht. We weten dat alles uit liefde bestaat en de vrouwelijke pool in onszelf aanwezig blijft. We blijven verbonden met het zonnige en hartverwarmende deel van ons leven, ook al herkennen we deze dan even niet. Jouw intuïtieve kracht is voor altijd aanwezig en onze kosmische verbinding gaat niet verloren.

De hoge transformerende krachten en zonne-energie die momenteel onze levens beïnvloeden, helpen ons de stroming op gang te brengen. We worden losgetrild op het gebied van de mind, onze levenshouding en onze overtuigingen die met een refresh bezig zijn.

Lichaamstaal
Ons lichaam wordt bijgepraat. Er gebeuren nieuwe dingen. Er komt nieuwe informatie van zowel de Aarde als het Universum en we wennen aan een ander wereldbeeld. De ziel wenst nog verder te incarneren in ons lichaam en geeft signalen af. Wanneer we willen vertrouwen op onszelf hebben we ook geleerd naar ons lichaam te luisteren.  Onze lichaamssignalen volgen brengt de stroom op gang. Voelt het niet goed, doe het niet. Voelt het fijn, ga door…~. Heb je ergens behoefte aan, neem het serieus. Heb je een prachtig voornemen als je ‘s morgens wakker wordt? Het is je vast en zeker ingefluisterd….

Herstel
Er is een groot herstel gaande op celniveau. We zuiveren niet alleen veel voor onszelf maar ook voor de generaties die ons zijn voorgegaan. De levens die met elkaar verbonden zijn, komen samen op celniveau en via het DNA. Dit DNA is een prachtige bibliotheek en veranderd mee met de grotere ontwikkelingsgolven op Aarde. Het is onze gezamenlijke collectieve opdracht, te hervormen en anders om te gaan met aardse kwaliteit van leven en de actuele natuurlijke staat van zijn.

Tegenkracht werkt ook positief uit
Met behulp van een crisis, herinneren we ons weer wie we zijn en waar de stroom ons naar toe leidt. Door de tegenkrachten, komt het goede weer boven. De waarheid. De helderheid. De intuïtie. Dan pakken we het stuur weer vast. Krijgen we weer feeling bij de richting die het opgaat. En komt er weer vervulling en zielsvoeding.

Ons leven, ons zielsplan, jouw waarheid, jouw stemmetje.
Koester het maar… we zitten op koers!

Heb het goed, hou van jezelf.
Voel je welkom op Aarde in jouw eigen leven.
Graag tot ziens.

Zonnegroet,
Lia  

 

Meer lezen? Lees dan hier mijn laatste nieuwsbrief.