LIA OUENDAG

Dieren manieren

Onze huisdieren en paarden betekenen veel voor ons. Niet alleen vanwege de onvoorwaardelijke liefde die we ontvangen maar ook vanuit de karmische relatie die we onderhouden met deze zielsverwanten.

Dieren staan in jouw horoscoop en ook andersom, sta jij in de horoscoop van jouw dier.
Er is een afspraak gemaakt, een liefde te delen en veel levens-ervaringen. Samen vervolgen jullie een stuk van de levensweg en verrijken jullie elkaar.

Je krijgt het dier op jouw pad wat je iets wil zeggen. Je regelt niet zelf de keuze van je pup of paard, ook al denk je dat wel…

Het universum heeft veel humor.  Zaken zijn heel logisch. We delen een groot hart, het dierenhart.

Om hier vooral het zonnetje op te laten schijnen en de relatie mee te mogen verrijken, bied ik de  drie nieuwe producten aan: Een hondenhoroscoop,  een paardenhoroscoop en de Trainingsdag Dierenhoroscoop zien voelen en uitleggen.

Hondenhoroscoop

Uitgebreide hondenhoroscoop van Lia gecombineerd met een healing sessie. Dit is een helend consult voor hond en baas. Het brengt zielsinformatie naar boven waardoor je jullie relatie kunnen verrijken, verhelderen en zuiverder kunnen beleven. De horoscoop van hond en baas helpt jullie herinneren waarom jullie elkaar hebben uitgekozen voor dit leven. Dit helpt opnieuw te herinneren aan de gemaakte afspraken en brengt rust, achtergrond informatie en inzicht in onbewuste patronen.

Mijn wens is op deze manier de band positief te versterken tussen hond en baas. Deze sessie heeft veel impact en is een sterk energetisch consult.

Meer weten? Lees hier verder.

Paardenhoroscoop van paardenastroloog

Een paardenhoroscoop van paardenastroloog Lia Ouendag geeft meer inzicht over uw paard. Herkenning, ontwikkeling, groei, juiste zorg en training, levensdoel en geluk, goede gezondheid en begrip. Allerhande vragen zullen beantwoord worden. Praktische handvatten en richtingaanwijzer voor het leven van uw paard. Naast de (dag)horoscoop van uw paard, kijkt Lia ook naar de horoscoop van de eigenaar en zijn of haar relatie met paarden in dit leven en welke ontwikkelingsweg en thema’s hierbij horen. De relatiehoroscoop is een derde horoscoop die Lia voor dit consult uitwerkt en uitlegt zodat duidelijk kan worden waarom je in elkaars leven aanwezig bent en welk potentieel en geluk hierbij hoort.

Meer weten? Lees hier verder.

Trainingsdag Dierenhoroscoop zien voelen en uitleggen op 11 april

Wil je ook graag een horoscooptekening van dieren leren lezen? Bijvoorbeeld van jouw hond of paard?
Lijkt het je leuk om zelf meer uit een horoscoop te kunnen halen?
Heb je hier en daar wat gelezen en opgepikt over Astrologie en wil je jouw kennis graag verdiepen?
Ben je ook geboeid door de sterrenhemel en de natuurkrachten?

Meer weten? Lees hier verder.

Dieren. Manieren. Horoscopen.