LIA OUENDAG

Relatiehoroscoop

Een persoonlijke lezing van de relatiehoroscoop geeft inzicht in het relationele en liefdesleven van beide individuen. Intense, heldere en warme bespreking van drie horoscopen. Namelijk die van beide partners en de gezamenlijke relatiehoroscoop. We gaan hierbij onder andere in op de karmische afspraken, mogelijkheden in groei en bewustwording, hartintelligentie, emotionele behoeften, tendens, wensen en zielsverlangen.

 

In deze relatiehoroscoop ontstaat duidelijkheid over karmische afspraken, liefde en potentieel. Daarnaast over het groeiproces, de grote verbanden en mogelijkheden.

Liefde is de grote kracht. Relaties zijn een snelweg naar bewustwording. Dit consult is een eerbetoon aan de relatie. Dit consult zet de individuele ziel met haar unieke relatiebeleving in het licht en creëert meer verdieping, begrip en intensiteit in de relatie. Vanuit de horoscoopduiding zal duidelijk worden waarom jij en jouw partner zijn wie jullie zijn en welke kansen er geleefd kunnen worden. Er komt inzicht over de dynamiek tussen beiden waarbij vaak vele onzichtbare en onbewuste patronen mee spelen. Dit consult is bijzonder en hartverwarmend. Dit consult vindt plaats met beide partners en heeft een lange houdbaarheidsdatum. Jullie kunnen er jaren mee verder. Het geeft inzicht in de gezamenlijke en individuele ontwikkelingsweg en kansen. Alle vragen die leven, zullen beantwoord worden.

De relatiehoroscoop bestaat uit twee delen

1. Een uitgebreide lezing van jullie persoonlijke maatwerk Geboorte- en Jaarhoroscoop
2. Een follow-up belafspraak, van 45 minuten binnen een week na de duiding, voor het bespreken van vragen en inzichten naar aanleiding van de afspraak. Dit zorgt voor een verdere verdieping en brengt de richting waar de relatie naar toe kan ontwikkelen.

Voor wie

Voor jou en jouw partner, of in ieder geval met toestemming van beide partners.
Geschikt voor alle relaties die duidelijkheid willen met betrekking tot de verbinding, richting en inhoud van de relatie maar ook karmische achtergronden die onbewust een rol spelen.

Waar

  • Live in Deventer of op afstand via een persoonlijke lezing (wetransfer)

Investering

Inclusief:

  • voorbereidende werkzaamheden van 2 uur
  • een persoonlijk consult op afstand van 1,5 uur
  • een follow-up belafspraak van ongeveer 45 minuten
  • een geluidsbestand van het consult en de follow-up belafspraak
  • € 337,- inclusief belasting

 

Reacties:

“Heel erg bedankt, we hebben er al met plezier naar geluisterd en veel aan gehad.”

Heel veel dank Lia, wauw…! Jouw uitgebreide lezing van niet alleen de relatiehoroscoop maar ook de individuele horoscopen heeft ons veel gebracht. We kunnen weer verder en zijn je zeer dankbaar.”

Ik wil een consult

I would like a remote reading

Ik heb een vraag

I have a question