LIA OUENDAG

Relatiehoroscoop

Een persoonlijke lezing van de relatiehoroscoop geeft inzicht in het relationele en liefdesleven van beide individuen. Intense, heldere en warme bespreking van drie horoscopen. Namelijk die van beide partners en de gezamenlijke relatiehoroscoop. We gaan hierbij o.a. in op de karmische afspraken, mogelijkheden in groei en bewustwording, hartintelligentie, emotionele behoeften, tendens, wensen en zielsverlangen.

 

In deze relatiehoroscoop ontstaat duidelijkheid over karmische afspraken, liefde en potentieel. Daarnaast over het groeiproces, de grote verbanden en mogelijkheden.

Liefde is de grote kracht. Relaties zijn een snelweg naar bewustwording. Dit consult is een eerbetoon aan de relatie. Dit consult zet de individuele ziel met haar unieke relatiebeleving in het licht en creëert meer verdieping, begrip en intensiteit in de relatie. Vanuit de horoscoopduiding zal duidelijk worden waarom jij en jouw partner zijn wie jullie zijn en welke kansen er geleefd kunnen worden. Er komt inzicht over de dynamiek tussen beiden waarbij vaak vele onzichtbare en onbewuste patronen mee spelen. Dit consult is bijzonder en hartverwarmend. Dit gesprek vindt plaats met beide partners en heeft een lange houdbaarheidsdatum. Jullie kunnen er jaren mee verder. Het geeft inzicht in de gezamenlijke en individuele ontwikkelingsweg en kansen. Alle vragen die leven, zullen beantwoord worden.

Voor wie

Voor jou en je partner, als jullie duidelijkheid willen met betrekking tot de verbinding, richting en inhoud van jullie relatie.

Waar

  • Op afstand

Investering

Inclusief:

  • voorbereidende werkzaamheden van 2 uur
  • een persoonlijk consult op afstand van 1,5 uur
  • een geluidsbestand van het consult
  • € 297,- inclusief belasting

Plan een afspraak

Ik heb een vraag

Ik wil een consult op afstand

Een belconsult is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.