LIA OUENDAG

Kinderhoroscoop

Een kinderhoroscoop is een uitgebreide persoonlijke lezing van de zielshoroscoop van het kind waarbij talenten, aanleg, genen, levensopdracht, zielsverlangen, geluk, tendens, intelligenties en bijzonderheden worden benoemd. Aandacht voor temperament, energie, voeding en diverse soorten intelligenties.

Een kinderhoroscoop is een cadeau voor het leven. Een wegwijzer voor (groot)ouders en begeleiders van een kind.

Welkom op Aarde, klein mensje. Er worden hele bijzondere kinderen geboren. Kinderen die tot hun 7e jaar vaak heel puur en zuiver leven en reageren. Om het kind beter te kunnen begeleiden en te begrijpen waar de werkelijke behoeften van het kind over gaan, is deze horoscoopuitleg een grote aanrader. Een cadeau waarbij temperament, voeding, diverse soorten intelligenties, harttaal, energie, relatie ouder en kind, levensopdracht en zielsbehoefte onder andere aan bod komen. Tijdens de duiding is het ook mogelijk jouw specifieke vragen beantwoord te krijgen en zul je merken dat de energie-uitwisseling met het kind met meer begrip en ruimte kan worden aangegaan. Dit consult stimuleert het grote denken en voorziet in grote lijnen en zielserkenning. Ieder mens is uniek en is precies goed zoals hij is. Ieder kind komt met precies dat lichaam, die intelligentie, dit karakter wat past bij zijn leven. Ouders en familie maar ook de zwangerschap zijn onderdeel van dit levensprogramma. Deze horoscoopuitleg neemt je mee in de reis van het kind waar voor gekozen is en helpt je het kind zo goed mogelijk te begeleiden tijdens dit Aardse avontuur.

Deze horoscoop uitleg wordt door Lia aangeboden inclusief een geluidsbestand zodat het altijd op het gewenste moment kan worden beluisterd.

Voor wie

Voor jou als (groot)ouder, familielid of begeleider van een kind.

Waar

  • Op afstand (ontvangst persoonlijke lezing via WeTransfer) of via een belconsult

Investering

Inclusief:

  • voorbereidende werkzaamheden van 1 uur
  • een persoonlijke lezing van de horoscoop + horoscooptekening van de gewone/westerse tekening per email
  • een geluidsbestand
  • € 177,- inclusief belasting

Ik wil een consult

I would like a remote reading

Ik heb een vraag

I have a question