LIA OUENDAG

Beweging en flow

Morgen 8 november beleven we een volle Maan en tevens maansverduistering gedurende de ochtenduren. Deze zal niet zichtbaar zijn maar is al enige dagen voelbaar. De ochtenduren kun je je wat wiebelig en onrustig voelen. Deze volle Maan activeert emoties. Veel emoties. Het mag er zijn. Vecht er niet tegen en begrijp dat een maansverduistering diepere lagen aanraakt in jouw emotionele lichaam. Relativeer de onrust en emotie die opgeroepen zal worden.
Je zult je bewuster worden van de onderlaag, de motivatie en werkelijke gevoelskwesties die je drijven. Dit is een volgend stapje in de beweging en flow van jouw transformatie.
Dit is geen geschikte volle Maan om stenen te reinigen.

Deze volle Maan is een afronding van een fase waarin vernieuwing, emotioneel karma en krachtige signalen en boodschappen van het Universum naar je toe zijn gekomen. We mogen na dinsdag vertrouwen op deze boodschappen en richting die zichtbaar is geworden en de tijd nemen de nieuwe fase te gaan aarden, verankeren en vormgeven.

Via het geluidsbestand hieronder deel ik meer informatie over de huidige kosmische energie en benadruk ik dat jouw intuïtie klopt. Jouw waarheid wil geleefd worden. Onrust komt vanuit het hoofd en de emotie en de zwaarte is alleen op astraal niveau aanwezig.

 

 

De vernieuwing en de overgave brengen veel goeds.

Je voedt jezelf door focus, rust, balans en kijk goed…. luister goed… met aandacht voor wat je voelt, in vertrouwen op jouw intuïtie en “guidance”.
Er wordt voor je gezorgd.
Er gebeurt niets wat niet klopt.
De nieuwe fase is al begonnen.
De grote les is je vrij te maken van emotionele ballast en een overbelast mentaal veld.
We oefenen collectief de basis op orde te brengen in onszelf en daarna in de wereld.
We handelen door ons energieveld te voeden en te onderhouden. We handelen door positieve gedachten, hartwerk en verantwoordelijk durven zijn voor de hogere trilling. Handelen kunnen we allemaal. Het is verbonden aan intenties en gedachten.

Daar horen ook risico’s bij en het volgen van de liefde, denk aan je dromen. Dromen waarborgen veel liefde en informatie.

Dagdromen en visualiseren helpt het Universum. Via de beelden weet het Universum wat je bedoelt. Jouw energie bepaalt het resultaat. Zie het als een mooi kado aan jezelf, je voor te stellen hoe je het vorm geeft. Jouw leven, jouw pad, jouw kado.

Fijne weken en graag tot gauw, horens of ziens.

Namasté,
Lia