LIA OUENDAG

Astrologie? Vertel me meer!

Steeds meer mensen ontdekken de Astrologie.Dat is begrijpelijk, in een tijd waarin we willen weten waar we aan toe zijn en lichtpuntjes zoeken.

Deze bewustzijns-verruiming is ook astrologisch te verklaren. Het past bij onze ontwikkelingsweg groter te gaan denken en meer gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn.

Uranus is de planeet die dit gevoel van inzicht, bewustwording en vrijheid activeert. Uranus staat op 30 april 2021 in een mooie lijn met de Zon en onze Aarde. Het verbindt ons leven op Aarde met de kracht van Uranus en hiermee een groter inzicht, vrijer gevoel en last but not least; de Astrologie.

Graag bied ik daarom aan alle mensen die geïnteresseerd zijn in een horoscoop, mijn nieuwe boek aan: Astrologie? Vertel me meer! Dit is een kosteloos E-Book over de ins and outs van de Astrologie. Want er gaat niets boven een juiste interpretatie van de horoscoop en heldere kosmische informatie!

Helaas leven er veel misverstanden over sterrenbeelden, horoscopen en planeetstanden. Niemand hoeft te geloven in de Astrologie. Dat deed ik ook niet. Tot je door krijgt hoe bijzonder de grote verbanden zijn in ons leven. Tot je herkent hoe patronen zich herhalen, de lucht die we inademen echt is, de maaninvloeden ons beïnvloeden en zwaartekracht onderdeel is van het leven van een Aarde bewoner.

Graag bied ik met dit E-Book een helderheid over de Astrologie en hoop ik mensen te inspireren.
Download het hier.

Veel leesplezier, voel je vrij dit E-Book te delen, rond te sturen en schroom niet, jouw vragen te stellen.

Warme groet en graag tot ziens onder de sterren,
Lia