LIA OUENDAG

​Kosmische update 31 maart 2022

Lief medemens,

Zonnevlammen week!
Deze hele week maar met name een aantal uren geleden is er intense zonne activiteit. Ik hoop en wens dat dit de positieve doorbraken mag brengen in ieders leven om meer ons hart te volgen. De effecten van dit soort zonneactiviteit, dag na dag, toenemend in kracht, zijn groots te noemen. De zogenaamde X flare van gisteravond is een extra duwtje in de rug om zaken te benoemen, keuzes te maken en te weten JA, zo zit het. Het is herkenning van kosmische informatie (eye-openers, open gesprekken, herinnering uit oer-weten) maar ook interactie met jouw hartbewustzijn. Ons lichaam trilt mee met de atmosfeer van de Zon.

De Aarde staat in een mooie lijn met Venus en Mars en tevens zijn Saturnus en Pluto in ons energetische blikveld. Dit vertelt veel over de intensiteit in ons persoonlijke leven die groot is, we worden gewezen op onze eigen wortels en verantwoordelijkheden voor de korte termijn. Maar het geeft ook inzicht over de mogelijkheden en belangrijke stappen die gezet kunnen worden!

Ik wens dat deze zonnekracht veel zal betekenen in de mindset van mensen en een machtsspel, oude energie (Oekraïne) kan worden afgerond en hiermee snel ten einde komt. De kracht van de Zon is groot en mensen reageren grotendeels onbewust op deze planetaire invloeden. Kijk, voel en luister maar. De natuurkracht neemt ons mee.

Luister hier naar mijn geluidsbestand:

Veel luisterplezier en een fijne dag vandaag.

Hartelijke groet,

Lia

 

Foto van de zonnestorm van afgelopen nacht 31 maart 2022. Bron: Spaceweather.com