LIA OUENDAG

​Kosmische update 25 maart 2022

Dierbare Aarde bewoner,

Toekomst graag
Willen weten wat er komt en willen voelen wat je moet doen, is menselijk. Zeker in een onrustige tijd. Onrust voelen wij vaak als we dienen te handelen en jouw hart weet dat het maken van een keuze belangrijk is. Hoe groter de onrust, hoe belangrijker de handelingen. Dit is wat veel mensen nu voelen. Het is een enerverende maar ook spannende tijd voor onze ziel. We zijn klaar gemaakt en rijp voor handelingen naar ons hart en bewustzijn.

Niet voor je beurt praten
In jaarsessies blikken we vooruit op wat er komen gaat maar menselijk als ik ben, word ik ook beschermd voor informatie die niet passend is en dus ook niet herkend mag worden. Het respect voor de vrije keuze en eigen vrije wil is een dierbaar bezit als mens. Hier willen we zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan. Ik ben blij dat ik niet alles kan zien en mag doorgeven, het maakt me geen fortune teller en ik blijf hiermee een menselijke Astroloog.

Stuurman
De bijzondere eigenschap van een mens is, dat wij zelf weten en voelen hoe, wat en wanneer. Je hebt daar überhaupt geen Astroloog of medium voor nodig. Jij bent de baas over jouw leven en de stuurman.

Natuurkracht is in jou aanwezig
Om deze verbinding trouw te blijven, wil je de vriendschap onderhouden met jouw lichaam, de natuur en jouw energie. Het leven wordt eenvoudiger wanneer we niet te veel denken maar ons gevoel durven te volgen.

Denken, emoties en ego (angst, controle) brengen vaak verwarring en vragen verbinding met de natuur om opnieuw de rust in onszelf te voelen.

Lees hier antwoorden op veelgestelde vragen zoals: Kan ik bij Lia ook de toekomst laten voorspellen?

Huidige energie
Geloof je ook in de ziel en het zielsplan?

Voel je ook dat wij gekozen hebben voor de kansen die we krijgen in wat voor vorm dan ook?

Iedere horoscoop wijst de weg en praat je bij over jouw zielsplan. Omdat we nu onder een bepaalde constellatie leven van planeet energieën en sterrenkracht, is het goed om te weten dat:

– niet alles met de mantel der liefde bedekt dient te blijven

– naïviteit een rol speelt

– men zich rijk kan rekenen, pas op de inflatie en veranderingen die snel zullen komen in economie en financiën

– blijf onderscheiden in zuiverheid en voel wat jouw vertrouwen waard is

– er aan ons gevraagd wordt stappen te zetten voor de lange termijn

Zelfredzaam, eenvoudig maar goed
De collectieve leerles is jezelf beter te leren verzorgen en zelfredzaam te worden. In de basis, eenvoudig maar degelijk. Door dankbaar te zijn en aan rust te werken, zul je jouw instincten goed kunnen volgen en je open blijven stellen voor eye-openers en intuïtie.

Er ontstaan op korte termijn nieuwe visies, nieuwe fases van relaties en mooie contacten en contracten waar de we de komende jaren mee verder kunnen.

Vergeet niet te vragen want soms, als we het even niet meer voelen en weten, is het belangrijk hulp te ontvangen.

De humor van gidsen is dagelijkse kost en de boodschappen zitten dan ook in kleine dingen en “toevalligheden”. Net als onze uitnodiging op deze manier te gaan leren leven…

Beluister hieronder het geluidsbestand van deze update met een bijzondere boodschap en cadeau.

 


Start meditatie “Gift to the world, gift for you”

Iedere donderdagavond om 21.00 uur

Start op: donderdag 7 april 2022
Laatste meditatie: donderdag 26 mei 2022
Tijdstip: 21.00 uur – 21.20 uur (20 minuten)

Om de rust en de vrede in jou en de rust en de vrede in de wereld te helpen vergroten, organiseer ik een (gratis) meditatie. Gewoon op jouw plek, in jouw eigen energie maken we samen een groot kring van licht en mededogen. Graag verbind ik onze intentie via deze meditatie die twee maanden zal plaatsvinden. Iedereen kan deelnemen.
Het mag een moment van licht, vertrouwen en liefde zijn waarbij we ons licht bundelen om een bijdrage te doen aan rust en harmonie in een onrustige fase.
Veel mensen ervaren onrust en lastige emoties maar tegelijkertijd een enorme motivatie om patronen te doorbreken en het goede te gaan doen. Deze meditatie ondersteunt jouw vrije keus, de vrije wil en vriendschap met jouw gidsen, Hoger Zelf en de kosmische weg.
Spreekt dit je aan en voel je de behoefte om jouw energieveld met licht en liefde te verstevigen en tegelijkertijd een handreiking te doen aan een groter lichtveld?

Doe dan mee!

Als je je opgeeft, zet ik jouw naam op de lijst en maak ik tijdens de meditatie verbinding met jouw licht en energieveld. Ook ontvang je dan een geluidsbestand ter ondersteuning wat je kunt gebruiken tijdens de meditatie.

Dank, namens de Aarde en jouw zachte, ontvankelijke en liefdevolle zijn.

Geef je hier per e-mail op: office@liaouendag.com

Zonnegroet,

Lia