LIA OUENDAG

​Kosmische update 21 april

Mooi medemens,
Hoe gaat het met jou?

Heb je last van oorsuizen, pieptonen, dizzy gevoel en vergeetachtigheid? Trek het je niet te veel aan. Je mankeert niets, er zijn vele, intense zonnevlammen geweest de afgelopen dagen. Ons energieveld heeft last van turbulentie.
De zonnecyclus intensiveert en hiermee de ontwikkelingen op Aarde.

De Zon bepaalt
Het vraagt berusting, groot denken en meer slaap.
Net als de andere planeten in het Melkwegstelsel is ook de Aarde onderhevig aan veel beweging en verandering in de atmosfeer.

De Zon, jouw hart, ons leiderschap
We willen ons leven leren leiden door te vertrouwen op de natuur en de grotere krachten om ons heen. Positief leiderschap is gebaseerd op hartintelligentie en intuïtief handelen. Als leidinggevende van deze tijd, geef je leiding aan je eigen leven en voel je je vrij om door te bewegen. Je bent niet bang voor verandering en weet hoe je je aan moet passen. Je straalt vertrouwen uit omdat je vertrouwt op een grotere kracht buiten jezelf. Je durft je laten leiden.

Berusting door aanvaarding en vergeving
We hebben veel geïncasseerd en karma ingelost. We zijn leven na leven zaken in balans aan het brengen. We geven en ontvangen. We incasseren en investeren.
De huidige fase geeft lucht op het gebied van karma, het lijkt minder zwaar te zijn om gewoon een mensenleven te leiden omdat we steeds beter in staat onszelf te dragen.

Geluidsbestand
Voor meer kosmische informatie heb ik een geluidsbestand voor jullie ingesproken welke je hier kunt beluisteren.
Klik en luister hieronder:

 

Tot vanavond 21.00 uur, voor de mensen die mediteren in onze kring van licht en mededogen en anders, graag tot een volgend contactmoment.

Liefdevolle groet,

Lia