LIA OUENDAG

​Kosmische update 19 mei

Mooi medemens,

Een opwindende periode vol groei en mogelijkheden. Intens kun je het noemen maar ook beweeglijk en een kans om goed te aarden. Wanneer je jouw rust bewaart, valt de tumult wel mee. Ook in meditatie kun je jezelf verliezen als de basis onvoldoende aanwezig is. Want is het niet gewoon de bedoeling als mens op Aarde, dat we ervaring opdoen, keuzes leren maken en onze eigen kracht erkennen?
Ochtendschemering
We starten de dag met Venus Mars en Jupiter in de ochtendschemering die ons voorzien van de nodige input voor de dag. Venus heeft veel behoefte aan harmonie en charme en herkent de schoonheid in ons leven. Mars probeert het onmogelijke waar te maken en zegt ons niet te overdrijven in emotioneel opzicht. En Jupiter staat iets verderop, ook in het teken Vissen en inspireert ons graag via leuke uitjes, cultuur en avontuur. De reisplannen zullen toeslaan deze week. We hebben zin in van alles maar kunnen ons toch geblokkeerd voelen en tot weinig komen.
Verwerking en herinnering
De kosmische energie leent zich nu niet zo voor concrete, nieuwe aardse projecten maar wel voor verinnerlijking, verwerking en helende activiteiten. Plannen maken, dagdromen en visualiseren zullen je makkelijk afgaan deze dagen. De momenten met jezelf waarbij je je open kunt stellen voor de grote dromen zijn fijn! Door ze belangrijk te maken en jezelf dit te gunnen, activeer je de liefdeskracht en manifestatiekracht dit ook daadwerkelijk te gaan beleven.

Hoe milder, hoe beter. Wees lief voor jezelf. Denk warm, licht en mild.

We zien de Zon zo goed als naast de Plejaden staan, wat ons creatief laat zijn en mogelijkheden herkent.

Met plezier deel ik een kosmische update met jullie via dit geluidsbestand waarin ik je meer vertel over de huidige omstandigheden:

Ik wens je alvast een fijne vrijdag en weekeind toe.

Het zal een prettig maar duidelijk weekeind worden. Dagen voor bemiddeling, relaties en verbinding. Gezellig, knus maar zoals het is. Deze dagen kom je erachter met wie je hart-verbonden bent. We kunnen mooie gesprekken voeren, dingen ervaren die er toe doen, even een mooie blik werpen, elkaar zien! We willen leren het kleine te waarderen, ook in relaties waarbij we meer durven uitgaan van onze innerlijke kracht en minder van dat wat de ander ons zou kunnen geven.

Het leven is boeiend!

We vervolgen onze reis en graag tot een volgend moment.

Hartelijke groet,

Lia