LIA OUENDAG

​Kosmische update 18 maart 2022

Engelenhulp en doorzettende energie van verandering

Lieve mensen, hierbij een geluidsbestand waarbij ik een aantal aspecten vanuit de volle Maan horoscoop voor jullie heb ingesproken.

Luister hieronder naar mijn kosmische update van 18 maart 2022.

We reizen op Aarde door het heelal met een specifieke maanfase om in onszelf de rust te bewaren en vrede uit te blijven stralen. De Maan past bij de omstandigheden van ons dagelijks leven.

De Maan was deze dagen zo beeldend en adembenemend mooi, heb je er ook zo van genoten? Haar aanwezigheid is een teken van bescherming en omhulling waar we altijd op kunnen vertrouwen. Ze is bij ons en verzorgt onze energie.

De angst en onrust in de atmosfeer wordt opgevangen door de Maan en door je op de maan te richten, draag je bij aan harmonie en berusting. Ook jouw lichaam wil bijgepraat worden en niet worden meegenomen in deze lage trillingen van de onrust in de wereld.

De natuur vangt ons op, als jij dat wilt.

Vanmorgen ging de Maan onder in een zandkorrelige, roze lucht in het Oosten en straks komt ze weer stralend terug. De Maan symboliseert ons gevoelsleven wat meebeweegt met de natuur en ons voorziet van de nodige uitwisseling en afwisseling.

Alles blijft bewegen en iedere fase is verrijkend.
Vergeet niet dankbaar te zijn voor alles wat er is en je al hebt mogen ervaren. De nodige rust en verwerking is ter voorbereiding op een volgend avontuur. De komende twee weken is een afnemende maanfase waarbij we wat meer zullen mijmeren, waarnemen en in overgave kunnen zijn.

Mede dankzij de hevige zonneactiviteit is er ook groei van bewustzijn en licht. Kun je vertrouwen op jezelf, op de gids in jou en de rust in jouw lichaam?
We zijn even vergeten hoe rijk we zijn omdat we het in de basis heel goed hebben gehad en het zo normaal leek te zijn. Maar nu kunnen we weer leren onszelf te leiden en in de hoge trilling te blijven.

Ik wens jullie een fijn weekeind toe, een warm samenzijn en alle rust van binnen.

Warme groet en graag tot een volgende keer,

Lia