LIA OUENDAG

Zonsverduistering weekeind 20-21 juni

Vannacht (morgen) zal er een gedeeltelijke, ringvormige zonsverduistering zichtbaar zijn in Centraal-Afrika, Zuid-Azië, China, Stille Oceaan. De plekken waar deze zichtbaar is, zullen ook energetisch de grootste invloed ervaren. Deze zonsverduistering is een impuls naar de doorstart van ompoling en transformatie voor de komende 6 maanden en 6 jaar. De verankering van de nieuwe geboorte en het nieuwe fundament wat gelegd wil worden gaat in 3 fases en treden: 5 juni, 20 juni en 5 juli (Volle maan om 6.44u). 

De maan gaat voor de zon langs, zie hier een aantal YouTube fragmenten die je mee willen nemen 😊. 

Kijk hier en hier.

Ondanks dat deze zonsverduistering bij ons niet zichtbaar is, kun je toch deze dagen last van je oren hebben, moe of gelaten voelen en iets “in de lucht voelen” hangen. Het is waar. Er zijn vernieuwende informatiestromen en met het hoofd nog onduidelijke veranderingen om ons heen.  

Ons lichaam heeft wat tijd nodig, net als de natuur, om dit te verwerken en deze 6 maanden kristalliseert het uit. De komende 6 maanden vallen meer dingen op zijn plek en start er een vernieuwde levenshouding, een leven met een andere invulling wordt concreet. Andere mensen, de andere blik, andere verhoudingen.  

De wilskracht en ons ego worden steeds minder interessant. 

We worden meegenomen op een grotere reis die je in jouw leven kunt herkennen door belangrijke gebeurtenissen en samenloop van omstandigheden.  

Hier kunnen we op rekenen. Het leven en ons collectieve proces loopt precies zoals het de bedoeling is. Veel gebeurt buiten je om en toch ben je daar een belangrijk onderdeel van. 

Dat is wat je kunt voelen dit weekeind ~. 

Als je wilt, kun je mediteren op vertrouwen, tevredenheid, compassie en empathie. Rustige ademhaling, licht, in verbinding met de liefde die je voelt voor jezelf en de wereld om jou heen. Verwondering, dankbaarheid en ontvankelijkheid is wat mag groeien.