LIA OUENDAG

Werken en ondernemen in 2021 wordt anders dan we gewend zijn en vraagt visie en voorbereidend werk.

Werken en ondernemen in een transformatie periode. Beeld over de komende (Covid/Corona) tijd.

4e kwartaal
Het 4e kwartaal komt eraan. En dan? Dan gaan we de balans opmaken. We zullen het Corona effect gaan meten. Veel bedrijven en organisaties zullen nieuwe keuzes willen maken. Soms moeilijke keuzes. Soms spannende keuzes. Soms uitgestelde keuzes. Het zal totaal anders worden volgend jaar.

Op weg naar een nieuwe wereld met nieuwe basiswaarden zijn we allemaal zoekende. Behalve de mensen die in zichzelf blijven geloven en weten hoe ze leiding kunnen blijven geven aan hun eigen leven. Deze mensen zijn minder afhankelijk van de emotie en angst die leeft in de wereld om hen heen.

Energie is bepalend
Energie is leading. De energie en de intenties waarmee we werken en aan het werk willen, bepalen jouw succes en vreugde. Hoe hoger de trilling, hoe moeitelozer onze organisatie door zal stromen. Het zal steeds belangrijker worden duidelijk over te brengen wie je bent, waar jij voor staat en hoe jij deze wereld wil bedienen. Jouw kracht en talenten worden herkend door de mensen op jouw trilling en iedereen weet dat je jouw eigen klanten aantrekt. De klanten die passen bij jouw werk, de klanten die vaak ook passen bij jouw ontwikkelingsweg. Dit geldt voor een interim opdracht of een functie in loondienst verband.

Ik spreek veel mensen in het arbeidsproces, ondernemer of werknemer, die de onrust aanvoelen. Dit jaar was tot nu toe intens en roerig maar volgend jaar zullen we gaan oogsten en de consequenties voelen van de beslissingen die buiten onze macht zijn gemaakt. Dit hangt in de lucht en de samenloop van omstandigheden wijzen de weg. Los van de RIVM maatregelen die maart dit jaar begonnen zijn, is er een transformatiegolf gaande die onze wereld in een ander licht zet.

Duidelijk is dat we koers wijzigen. Ondernemers kiezen misschien voor een loondienst verband volgend jaar?

Gaan we inderdaad meer samenwerken om meer te kunnen bereiken, gezamenlijk met ieder zijn eigen talent en werkveld?

Gaan mensen met zicht op een komende werkeloosheidssituatie hun best doen op een andere wijze hun bijdrage te doen aan de maatschappij en een inkomen te verdienen?

Iedereen is er bij gebaat zich nuttig en dienstbaar te maken.

Jouw bijdrage en belangrijke taak
De lichtwerkers en freedomfighters op Aarde, zijn niet zomaar juist nu op onze planeet aanwezig. Met name voor deze bijzondere mensen is het fijn, wenselijk en nodig, een steuntje te krijgen.

We zoeken gelijkgestemden en vinden elkaar.

Hoe wil jij dit jaar en in 2021 gaan werken?

Waar ligt jouw succes?

Met welk plan en overzicht ga je het nieuwe jaar in?

Omdat ik als astroloog voorzie dat het een pittig jaar zal worden waarin we wakker willen blijven, nodig ik je uit samen met jou naar jouw werkende leven te kijken.

Het beeld wat ik astronomisch en astrologisch uit de horoscoop van Nederland haal voor de komende 1,5 jaar, vertaal ik graag naar een aantal concrete punten:

  • Meer regels en maatregelen die onze creativiteit zullen moeten stimuleren in plaats van een benauwd en angstig gevoel oproepen. Dit is de kracht van onze vrije wil, voor deze positieve, opbouwende blik op de realiteit kun je kiezen.
  • Een wiebelig en gevoelig jaar waarbij de afhankelijke positie van Nederland zelf zal toenemen. We worden nog afhankelijker van het buitenland en de buitenwereld (Brussel, elite, wereldpolitiek en dergelijke) en hierdoor ervaren we een weinig heldere koers en leiderschap. Dit biedt veel perspectief voor internationale handel en werk buiten de grenzen, letterlijk en figuurlijk.
  • Veel mensen die thuiswerken, een toenemende eigen verantwoordelijkheid als werknemer en hierin kansrijk voor die mensen die discipline verstaan en weten waar ze naar toe wensen te groeien.

Mogelijke kansen:

  • Kwaliteit is gewenst. Je kunt je onderscheiden door professionaliteit en betrouwbaarheid. Sta voor wat je zegt, maak waar wat je aan wilt bieden en ga ook vooral betrouwbaar en zorgvuldig met jezelf om.
  • Zorg voor voldoende rust, stilte en inspiratietijd en werk daardoor met de juiste energie en goede intenties. In deze houding ligt de sleutel tot succes en verbinding in jouw werkveld.
  • Er is een grote spirituele kant in Nederland die krachtig is en voor welzijn, financiële stroom en vertrouwen zorgt. De spirit is groot! Spirituele ondernemingen en sociaal maatschappelijke organisaties zullen groeien en meer aandacht krijgen.
  • Gelijkwaardige samenwerkingen en een gelijkwaardige verhouding met jouw klant maken verschil. Klantgericht denken en afstemmend vermogen geven de flow die je wenst. Veel maatwerk is gewenst in plaats van standaard oplossingen.

Vrienden met de tijd
De moeilijke periode begint het einde van 2020 en zal een crisisfase kennen tot april 2021. Daarna bouwen we langzaam weer op en werken we aan herstel. Toch, de condities van onze wereld zullen niet meer zijn zoals we gewend waren. Bereid je voor op een financiële, economische klap die ongeveer 2 jaar gaat duren.

De maanden september, oktober en november van dit jaar kun je je voorbereiden op de tijd die komen gaat. Voel je welkom met mij een overview te zien over de huidige en komende periode. Het lijkt belangrijker dan ooit te zijn grip te houden op jouw eigen leven en gebruik te maken van jouw vrije keuzes. Via jouw zielsplan uit jouw persoonlijke horoscoop, ben je beter in staat leiding te geven aan jouw eigen leven.

Voel je welkom in de praktijk op Blijdenstein of via een sessie op afstand.

Ben je een werknemer?
Speciaal aanbod tot 1 januari 2021: Loopbaan horoscoop
Persoonlijke lezing over jouw talenten en ontwikkelingsweg in jouw werkende leven volgens jouw horoscoop en zicht op de huidige en komende periode. Krijg jouw vragen beantwoord en ontdek waarom het gaat zoals het gaat. Klik hier voor een afspraak.

Ben je een ondernemer?
Via de sessie bedrijfshoroscoop, bespreken we de groei en ontwikkeling van jouw onderneming. We gaan in op de huidige bewegingen en jouw rol. Je zult kansen, realiteitsbesef, mogelijkheden en inzicht ontwikkelen over de te voeren koers. Klik hier voor een afspraak.

Ik wens je alle werkgeluk en een mooie transformatieperiode.

Hartelijke groet,

Lia Ouendag

Graag tot ziens onder de sterren!