LIA OUENDAG

Mooi medemens,
 
En daar is ze weer. Onze zon!
De zon voor ons menselijk idee, net binnen gelopen in de Slangendrager in oppositie met onze maan op 13 graden Stier.
We worden richting de essentie gezogen, de kloe, de logica en de oorspronkelijke drijfveren.
Een verwarrende periode als we het ons ego vragen. Want jouw hoofd kan het niet volgen.
Maar een hele heldere tijd wanneer we de verbanden zien en onze hartintelligentie erbij betrekken.
 
Echte verbinding, echt contact, pure aanwezigheid van jou, de boom naast jouw huis, de rivieren en de wind. Alles wordt wakker en opent zich.
 
We mogen om leren gaan met de aardse beperkingen, behorend bij een ziel die een mensenleven leidt. Deze beperkingen dienen een belangrijk doel. Namelijk, contact maken met jezelf en jouw innerlijk kompas.
We kunnen door ontwikkelingen aan de tijd over te laten, ons nog zinvoller verbinden met ons levenspad. Door ons te richten op onze eigen waarheid en ons af te vragen hoe, wat en waarom wij ons leven willen leiden. In plaats van lijden.
Vandaag en de komende dagen is er een effect op Aarde voelbaar van een mega sterke zonnevlammen.
Deze komen van een groot gebied op het zuidelijk gedeelte van de zon en betreft een langdurige uitwerking op ons cel informatie systeem.
Het is een gemeten zonneactiviteit die sterker is dan in jaren is voorgekomen.
Er zal veel onverwacht en onverklaarbaars gebeuren.
Om ons los te weken van het ego  en haar verwachtingen.
 
Vandaag om 10.32 was het exacte volle maan moment. De uitwerking hiervan is 2 dagen geleden al begonnen en duurt ook nog vandaag de hele door. Het is dubbelop.
1. De zon die ons triggert. 2. De volle maan die ons tot inzicht laat komen en de materiele afhankelijkheid op scherp stelt.
 
Een mooie tijd om er patronen worden doorbroken en we anders mogen leren denken.
Een vruchtbare tijd wanneer je de zaken afmaakt waar je mee bezig bent of wilde zijn.
Pak het op, maak het concreet en zie de betrekkelijkheid van jouw zorgen in.
Geen beren op de weg maar een vrij kruispunt met oneindig veel films. Iedere film een tijdlijn met bijbehorende keuzes. Maak jouw reisplan en nodig de anderen uit naar elkaars reisbestemming te luisteren. We kunnen veel delen en als instrument inzetten. Alle lichtwerkers samen worden een groot kompas. Een baken op Aarde. Een liefdevolle, zachte kracht die het geweten raakt maar vooral de andere mogelijkheden inzichtelijk maakt.
 
Op alle gebied worden wij uitgenodigd meer rekening te houden met de natuur om ons heen, onze natuurlijke verbinding met onze omgeving en werkelijke staat van zijn; rustig, liefdevol en een kosmisch wezen. De informatie die belangrijk is, komt naar je toe. Evenals de weersomstandigheden en ervaringen in de natuur.
 
Er is veel mysterieus, geheim op het aardse niveau, het 3e dimensie niveau.
Maar is geen enkele mistbank op zielsniveau.
Geniet!
Bereid je voor op jouw avontuur.
Denk groot en maak kleine stapjes.
Ik doe met je mee!
 
Fijne momenten gewenst vandaag en de komende dagen, waarbij de zon en de maan ons uitnodigen van binnenuit te gaan stralen. Wij worden beschermd door vele zonnestelsels om ons heen via jouw eigen lichaam en beschikbare kosmische antenne. De komende twee weken zal het belangrijk zijn zuiver te eten, spreken en handelen zodat we moeiteloos door kunnen groeien in dat wat ons pad mag kruizen.
 
Denk niet dat de komende zonsverduistering 14/12 of de komende conjuncties van planeten het grote moment zullen zijn. Ook nu is het effect van Jupiter Saturnus conjunctie actueel. Dit is een fase, een golf, een bewustzijnsgroei die al enige tijd begonnen is en nog even doorgaat. De mooie momenten dienen zich vanzelf aan, je voelt het. En zo’n dag is ook vandaag.
 
Hartegroet,
Lia Ouendag