LIA OUENDAG

Universe Astrology en Organizing Programma voor Professionals

Exclusief maatwerk-programma voor meer persoonlijke en zakelijke groei, ontwikkeling en winst.

Veel ondernemers maar ook werknemers zoeken een nieuwe weg. We proberen zo goed mogelijk mee te buigen met de veranderingen om ons heen. Het vraagt samenwerking en overview. Wat gebeurt er, wat gaat er komen en hoe wil ik mijn pijl en boog gaan richten?

Dit programma is ontwikkeld door Lia (opgegroeid in de zakenwereld en sinds 30 jaar zelf ondernemer) en Germo (haar partner en Professional Organizer en ondernemer sinds 20 jaar) als praktische en ondersteunende handreiking om bij te dragen aan een heldere invulling van jouw Professionele leven. Vanuit hun persoonlijke en bijzondere ervaringen is het een passie geworden bij te dragen aan deze persoonlijke snelweg naar spirituele en aardse ontwikkeling voor ondernemers.

Ieder mens wordt gelukkig van het leveren van een zinvolle, persoonlijke bijdrage aan onze wereld. De collectieve, actuele ontwikkelingsweg laat zien dat mensen willen herwaarderen en kwaliteit wensen. Er zijn nog nooit zoveel ondernemers en ZZP’ers actief geweest. Als professional dien je je te blijven ontwikkelen. Wij bieden hiervoor een degelijk, concreet en intensief maatwerk programma aan met een andere invalshoek, verfrissing en veel helderheid.

Universe Astrology en Organizing Programma voor Professionals

Door groot te denken en eerst de basis waarden op orde te brengen, werken wij in dit programma aan de hogere doelen maar ook concrete, haalbare successen en mogelijkheden. We hebben tijdens dit programma aandacht voor de praktijk en jouw gevoelsleven. Jouw horoscopen spreken boekdelen, jouw zielsplan is helder en ook de tijdslijnen zijn concreet zichtbaar. We geven je tools, steun en informatie om jouw onderneming of loopbaan naar wens te laten verlopen en hebben veel wonderen zien gebeuren.

Het zorgvuldig opgestelde Universe Astrology en Organizing Programma is ontwikkeld als inwijdingsweg en spoedcursus. Dit programma bevat twee onderdelen: Astrologie en Organizing. Het is een samenwerking tussen jou, Lia Ouendag en Germo Bekendam. We zullen een driehoek vormen, een verbinding die fungeert als een energetisch portaal. We integreren tijdens dit programma het mannelijke en het vrouwelijke deel en stellen jouw potentieel centraal. Een gouden combinatie! Vier maanden van afstemming, inzicht en energie.

Astrologie

Het Astrologie gedeelte wordt uitgevoerd door Lia, astroloog. Ze maakt jou duidelijk hoe je jouw bedrijf runt en beïnvloed vanuit jouw eigen leerprocessen en onbewuste dynamiek. We zien samen de grote verbanden, herkennen de rode draad en begrijpen waarom het gaat zoals het gaat. Je krijgt informatie over diverse gebieden zoals groei en ontwikkeling op financieel, economisch, commercieel en contactueel vlak. Je gaat begrijpen hoe je jouw vleugels kunt gebruiken. Maar ook spreken we over blinde vlekken, familiepatronen en oude en nieuwe energie. Je gaat ervaren hoe en waarom jij uniek bent. Deze vier maanden gaan verder dan een kosmische boost aan jou. De sessies met Lia laten je groot denken, kansen en vertrouwen groeien en bieden een grote stap op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkelingsweg. Hoe en waar kun jij succesvolle stappen zetten die energie en flow genereren?

Organizing

Het Organizing gedeelte wordt uitgevoerd door Germo. Er zijn veel mooie mensen op Aarde. Mensen die de wereld veel te bieden hebben. Mensen zijn gebaat bij overzicht en structuur. Maar wie leert je te leren leven op Aarde, een praktisch en georganiseerd leven te leiden i.p.v. lijden? Hoe kun je aanwezig zijn, acteren, betrouwbaar zijn en jezelf leren niet te vergeten? Hier helpt Germo jou graag mee. Omdat hij als geen ander begrijpt, hoe belangrijk dit is.

Tijdens het Organizing gedeelte wordt er gekeken naar jouw onbewuste drijfveren en krijg je contact met jouw Aardse basis. Hoe kun je jouw leven prettiger organiseren, tijd overhouden en meer levensgeluk genereren? Germo helpt je via concrete handelingen om meer inzicht te krijgen over de praktische basis waarden in zowel prive als werkende leven. Hierdoor ontstaat er meer grip op jouw eigen leven en ben je beter in staat keuzes te maken. Door het concreet doorlopen van je eigen fysieke en (digitale) werkomgeving omgeving creëer je bewustwording in je eigen handelen en algemene leefhouding. Door deze sessie ontstaat er een verbeterde besluitvaardigheid. Deze één-op-één begeleiding is intensief, confronterend, zielsvoedend en hartverwarmend. Het bewust stilstaan bij de eigen woon- en werksituatie en het maken van keuzes over wanneer wat uitgevoerd wordt, zorgt voor een andere mindset. Hierdoor kan levensenergie beter stromen met als gevolg meer levensgeluk.

Beide hebben een boek geschreven. Voor meer informatie hierover, verwijzen we je graag naar de website.

Astrologie en Organizing is een gouden samenwerking. Het verbindt het hoofd met het hart. Het laat je handelen naar jouw hart. Het geeft verbinding met jezelf en creëert zelfliefde. Door dit programma zullen vele poorten openen en je versteld staan over de ontwikkelingen die plaats vinden.

Wij nodigen je uit om de stap te zetten, groter te denken en in vertrouwen jouw transformatie stappen te zetten. We verheugen ons op onze samenwerking.

Hartelijke groet,

Lia Ouendag en Germo Bekendam

Plan een intakegesprek

Ik heb een vraag