LIA OUENDAG

Ons initiatief: Centrum van de Zon

Graag vertel ik je over ons hartbevlogen project waar Germo en ik gedurende de afgelopen drie jaar aan hebben gewerkt.

Wens
Concreet heeft zich nu de mogelijkheid voorgedaan onze wens te realiseren. We hebben via via meerdere hectaren grond met gebouwen in Frankrijk aangeboden gekregen om ons Centrum van de Zon te starten.

Ons doel
Het doel is een plek te creëren waar mensen inzicht krijgen, stappen gaan zetten en vooruitgang boeken in hun persoonlijke, spirituele en aardse, praktische ontwikkeling. Op het gebied van onder meer relatie, gezondheid, wonen, werk, financiën bieden wij richting en concrete wegwijzers. Dit gebeurt vanuit astrologie, natuurkracht en organizing vakmanschap. Bezoekers aan het centrum kunnen als individu, stel of gezin deelnemen aan een maatwerk programma van één of meerdere dagen. Deelname is een beleving en ervaring die zorgt voor het voeden van lichaam en geest.

De locatie
Het centrum is een plek met inspirerende, helende en voedende energie. De Zon staat centraal in alles wat er op het centrum plaatsvindt. De Zon voedt, verwarmt en inspireert ons zonder dat we daar als mens iets voor hoeven te doen. Door er bewust gebruik van te maken gebeurt er meer. Alsof je aan een oplader zit. Een kosmische oplader. De paarden zijn erbij en doen mee.

We zijn als mens in staat onszelf en anderen te inspireren wanneer we verbonden zijn met onszelf, andere mensen en de kosmos. De natuurkracht op deze plek is sterk en zacht. Live. Your. Life.

Mens en dier welkom
Een plek waar binnen verantwoorde, veilige en professionele omhulling, veel mogelijk zal zijn en mens en dier welkom zijn.

We stellen ons open
Wij geven ons over aan de flow van dit project en stellen ons open voor deelname, bijdrage en ondersteuning in iedere vorm.

Crowdfunding 
We hebben het gevoel het benodigde bedrag voor de aankoop van het terrein en de gebouwen mede te manifesteren via crowdfunding. Dit voelt als een persoonlijke en betrokken manier van het steunen van dit bijzondere initiatief waarbij de geldschieter zelf ook positief zal meeliften op de energie die zich manifesteert. Voor en met elkaar samen, bereiken we meer. Eenieder die een financiële bijdrage of gift geeft aan dit project kan naast positief karma ook rekenen op en meer. Iedereen is welkom. Er is van alles mogelijk.
We vertrouwen op hartintelligentie en liefde en zijn daarnaast helder, geaard en logisch ingesteld.

Start
De wens is te starten in het vierde kwartaal van 2023. Doelstelling is dat de financiële ondersteuner ook bij ons kan verblijven, aanwezig kan zijn bij retreats en deelname aan equi-therapie zodat de plek en energie ervaren kan worden.

Reacties van belangstellenden
We hebben de afgelopen periode veel positieve, warme en ondersteunende reacties ontvangen van belangstellenden die ons initiatief helemaal zien zitten en met ons in gesprek zijn.

Zelf meer weten of deelnemen
Ben je benieuwd en wil je ons helpen?
We zijn je dankbaar!

Ontvang je graag onze pdf met meer info, wil je iets met ons delen of voel je er zoveel voor dat je ons op enige wijze wilt steunen?

Laat dan van je horen.
Bel Lia of Germo op 06 53 13 36 84 of mail office@liaouendag.com voor meer informatie of een belafspraak.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen via deze artikelen.

Crowdfunding kan op allerlei manieren. We delen graag onze visie hierover ten opzichte van ons project Centrum van de Zon.