LIA OUENDAG

Meer uit het leven halen?

De Online Cursus Praktische Astrologie is gestart.

In 3 online lessen ga ik je de basisprincipes uitleggen waarmee jij zelf aan de slag kunt met jouw horoscoop. De eerste les zal gaan over de unieke werkwijze die ik hanteer. De tweede les over hoe je grote lijnen een horoscoop kunt duiden de derde les gaat over de bijzonderheden in een horoscoop die je in reguliere astrologieboeken niet kunt vinden.

Deze introductiecursus bied ik je kosteloos aan omdat ik denk dat mensen hier gelukkiger door worden.


Enkele reacties van deelnemers na het volgen van Les 1 van de cursus:

“Van het begin tot het einde heb je mijn aandacht gehad. De tijdsduur was precies goed.”

“Heb genoten van je duidelijke uitleg… je zou bijna zeggen dat puzzelstukjes op hun plek vielen..”

“Dit is een van de weinige video’s die ik van begin tot eind heb bekeken. Ik beken dat ik vaak al vroegtijdig afhaak. Nu dus niet.”

Lees hier verder en bekijk het introductiefilmpje.

Zonnegroet, Lia