LIA OUENDAG

Kosmisch Weerbericht 5-mei

De volle Maan van aanstaande donderdag 7 mei is exact om 12.45 uur. We zien dan de Zon in Ram naast Mercurius staan. Veel gesprekken, veel onderhandelingen, overleg en geregel. De komende weken wordt er duidelijk gewerkt aan een nieuwe balans en herstel van evenwicht.
Nuchter verstand en meer logische stappen zijn eerlijk gezegd ver te zoeken als ik naar de overheden en “grotere machten” kijk.
Maar op aards niveau, als mens, kunnen we veel creëren. Ga uit van jouw eigen logische verstand lijkt de horoscoop van deze weken te zeggen. Draag verantwoording voor jouw eigen leven, jouw behoeften aan groei en ruimte en zet de persoonlijkheid in. Dit hoeft zeker niet te leiden tot onrust. Sterker nog, ik denk dat er met de juiste motivaties en goede doelstellingen heel veel gezamenlijk kan worden bereikt. Rust en harmonie wordt bereikt door met elkaar te praten, open te staan voor elkaars ideeën (mits gelijkgestemd) en samen als lichtbundel te fungeren.

Zon en Maan staan beide op 22 graden tijdens de volle Maan op 7 mei. Het nummer 22 brengt diplomatie. Deze weken wil je het Lager en Hoger zelf nog meer samen laten vloeien. 22 vertelt ook iets over ons aanpassingsvermogen, persoonlijke kracht en macht, verlossing, idealisme en expansie. Het is erg belangrijk, nu in het voorjaar, in deze tijd, bezig te zijn met het realiseren van jouw hoogste idealen en verlangens. Het getal 22 is een getal van kracht en prestatie. Bloei! Groei! En straal!

Mars staat er prachtig bij, 1 graad Waterman, een nieuwe fase voor vele vriendschappen waarbij eerlijkheid en gelijkwaardigheid centraal staan. Waarheid wordt gesproken en door open te staan voor elkaars visie, verrijken we elkaar en worden we een stuk wijzer. Onze motivaties volgen een groter doel. We kunnen nu het gevoel en de energie krijgen ook voor de gemeenschap te willen strijden, te willen opkomen en het hogere doel van vrijheid komt meer en meer onder de aandacht.

Het lotsaspect van Neptunus is veelzeggend en een mooie aanwijzer voor de grootse kosmische liefdes golf die ons omringt. We worden geholpen, en hoe! Wanneer je mediteert, kiest voor zuiverheid en het grotere belang buiten jouw persoonlijke gewin durft te volgen, komt er meer dan het goede op jouw pad. Dat is namelijk de bedoeling deze tijd. Dat we gaan delen. Dat we ons liefdevol open durven te stellen voor het goede, het zachte, het moeiteloze maar dan moeten we ons brein wat resetten.
Want dat waren we niet gewend.
Om te denken in geluk.
Om te denken in overvloed.
Om uit te gaan van mogelijkheden in plaats van problemen.

Voel lieve mensen, hoe je geholpen en geleid wordt.

Lieve groet, Lia