LIA OUENDAG

Kosmisch weerbericht 3 augustus: zonnewind

Mooi medemens,

Zwaar hoofd, emotie en ontlading. De afgelopen dagen hebben veel mensen een climax gevoeld. Er werden grenzen bereikt en er ontstonden deze dagen confrontaties in ziekteprocessen en relaties.

Ook op de achtergrond, gebeurt er veel, zomaar… lijk je het dan soms niet te kunnen volgen…

Dat is waar. Met ons hoofd kunnen we het niet volgen. Maar ons hart blijft rustig, zolang de levensangst het niet overneemt. We hebben de afgelopen dagen veel ontvangen van buitenaf, letterlijk! De zon was in opbouw van een krachtige zonnewind. Deze komt vandaag en morgen op Aarde aan maar hebben wij al aan voelen komen.

Deze dag en morgen zal de ontlading komen, de ontvangst van nieuwe informatie en nieuwe impulsen. Start op deze dag van volle maan met de dingen die je steeds hebt willen doen maar niet aan toe bent gekomen. De belangrijke dingen kun je vandaag oppakken!

En morgen… uitblazen, tot rust laten komen en mag de uitademing zijn werk doen.

Denk niet dat het aan jou ligt. De emoties komen eruit. Ons emotionele lichaam was van slag deze dagen. Deze intensiteit is realiteit. Het is wat de Aarde absorbeert en onze zon ons brengt. Buiten zijn, wandelen, wat meer water drinken en een detox thee dragen bij vandaag! De zon geeft haar licht door en laat transformeren wat opgekropt is en uitgesteld. Het is heling.

Ook deze zonnestormen dragen bij aan meer beweging en doorbraak van oude ritmes en patronen. Het enige wat blijft werken, is in de liefde blijven en jezelf en de medemens met zachtheid blijven ontmoeten. Oefenen, oefenen, oefenen. Het licht en de warmte laat ons nieuwe informatie opnemen de komende dagen.

Stel je open mooi mens voor de inspiratie die vrij komt en prachtige wendingen die op ons staan te wachten.

Dank je lieve Zon, lieve Aarde en lieve Maan.

Alle liefs,

Lia