LIA OUENDAG

Mooi medemens,

Heb je door hoe snel het gaat? De ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Het is alles behalve saai deze week. Hoewel het lijkt dat het aardse, praktische leven zogenaamd stil staat, gebeuren er op een andere niveau mooie verschuivingen en vindt er een doorstart plaats.

De eerste krachtige zonnestorm van dit jaar (voelbaar afgelopen zondag, maandag en dinsdag) gaf een grote inkeer en emotionele verschuiving weer. De Zon draagt bij, in haar warmte en heldere licht. Wat een geluk ervaren we met dit mooie weer in een toch wat ontwrichtende maatschappij. De Zon relativeert en helpt ons letterlijk en figuurlijk verder in inzichten en creativiteit.

Ik ben onder de indruk van de vele onverwachte, positieve wendingen die ontstaan in levens. Die prachtige baan komt spontaan op je pad, die bijzondere ontmoeting krijgt nu een vervolg, de lang gekoesterde wensen lijken gehoord te worden.

Zoals ik al meldde in mijn laatste nieuwsbrief, het is de tijd van de Zon in Ram. Actie – reactie. Het leven leven. Tempo en handelen naar je gevoel of impuls.

Onderneem actie, beweeg en blijf praktisch bezig. Dit is de strekking van het kosmische nieuws. Begin aan nieuwe dingen, kijk waar je interesses liggen en doe hier wat mee. Inspireer jezelf. Stel je open voor nieuwe inzichten en nieuwe informatie. Er is zoveel beschikbaar, met name vanuit jezelf. Deze fase vraagt bevestiging, herkenning en vertrouwen.

Tot en met de komende week kunnen we gebruik maken van mooie, onverwachte bijzondere wendingen wanneer we ons open kunnen stellen voor wonderen, engelenwerk en “het lot”. Dit wordt onder andere veroorzaakt door een mooi aspect tussen de Zon en Uranus. Verwacht in positieve zin, het onbekende en laat je verrassen. Armen wijd open, met zachte ogen en een open hart.

Soms helpt het lot je een handje. Vergeet niet dat we precies op schema zitten. Wij allemaal.

Welkom in de wereld van het Universum.

Zonnegroet,

Lia