LIA OUENDAG

Kosmisch weerbericht 15 oktober

Iedere horoscoopsessie zijn eigen geluid
Een horoscoop kun je uitleggen vanuit diverse niveaus. Iedere astroloog trekt zijn eigen klanten aan, met bijbehorende ontwikkelingsfasen.
Je kunt een interpretatie richten op praktische, aardse en voorspellende zaken.
Je kunt een interpretatie ook richten op de ziel en het contact tussen de mind en de spirit proberen te versterken. Deze ondersteunende en opbouwende werkwijze heeft mijn voorkeur. Grote lijnen brengen zicht en helderheid. Hierbij houden we rekening met het hele plaatje, dus ook lichaamsbewustzijn, familiethema’s en meegenomen oude kennis uit vorige levens. Maar ook de andere stelsels, belangrijke zonnen zoals Sirius en Arcturus en de huidige sfeer van onze buurplaneten horen bij een complete duiding van een horoscoop thuis.

Deze nieuwe maan horoscoop vertelt:
– grote stimulans zichtbaar om verder te studeren.
– doorontwikkelen van de aanwezige talenten. Daar waar je moeiteloos en blij, jouw bijdrage kunt doen, is belangrijk om je op te richten. Daar waar de flow is, moet je zijn.
– verdieping is wenselijk over dat wat is blijven liggen aan psychische en lichamelijke klachten. Door inzicht te krijgen in de betekenis van deze klachten en pijnstukken, kan er ook losgelaten en getransformeerd worden. Pluto loopt weer direct en helpt ons hierbij.

Het doel is dat we leren van onze fouten en conflicten. We kunnen doorstromen en oude pijn mag verdwijnen. We lijken wat uitgetrild te zijn in karmische patronen.

Aandachtspunten:
– behoefte aan sociale interactie, menselijk contact.
– geloof, religie, houvast willen zoeken in de mooie kant van het leven, de spirit voeden!
– inspiratie door kunst, bloemen, natuur, kleur, creatie.
– gelukkig zijn met een telefoontje, een praatje op straat, vriendelijk woord.
– er lijkt een soort rustfase te zijn in relaties. Neutraal. Een voorzichtige, wat afwachtende sfeer van harmonie tussen man en vrouw. Ik zie relaties door rust groeien. De vruchtbaarheid is groot wanneer er evenwicht is tussen man en vrouw. Het is tevens het evenwicht in jezelf tussen het mannelijke en vrouwelijke wat kan groeien deze periode.
– Arcturus in verbinding met Zon en Maan brengt veel inspiratie en stimuleert ook het emotionele leven. We kunnen heel blij zijn en ook heel boos! Ik voorzie enorm veel boosheid van onder andere de horeca op de overheid. De maat is vol – gevoel. Genoeg is genoeg – idee.
– Poolster, Betelgeuse en Pars helpen ons de praktische richting te vinden voor ons Aardse leven. Maak geen drama. Waak voor sensatie en onrust van de “buren”. Wees licht en luchtig. Train je longen. Inhaleer het leven. Houd je ogen en oren open. Begrens waar nodig en beperk lading en negativiteit om je heen.
– slaap voldoende. Gedurende de nacht laden we op en herinneren wij ons opnieuw hoe, wat en waar. We hebben deze periode meer slaap nodig door de grote ontwikkelingsstappen die we zetten.

Meer en meer licht en helderheid
Ook al lijkt de druk behoorlijk opgevoerd te worden, het pad wordt steeds helderder en duidelijker. Voor wie het aan durft te gaan, zal het leven omhuld voelen door gidsen, engelen maar bovenal jouw eigen wijsheid en Hoger Zelf. Het leven kan warm, veilig en beschermd voelen. Met name door onze Zon en Maan die we dagelijks zo in ons opnemen.

Ik raad je aan gebruik te maken van veel licht.
Het licht veel aan te doen.
Kaarsjes te branden, voor de lichtlamp te zitten en ook bij slecht weer naar buiten te gaan om te wandelen.

Positieve inspiratie
Ik benoem het regelmatig maar voor wie de link even vergeten was… Kijk af en toe naar de ISS live stream. Kijk hoe mooi onze Aarde is, hoe geweldig licht en bijzonder ze is! Dit verveelt nooit. We houden toch van de Aarde, zoveel.

Mijn dochter verlicht ons huis al weken met kerstmuziek. Ze kan niet wachten en verheugt zich op de boom, de lichtjes, de gezelligheid en swingt door het huis heen. Misschien inspirereert het jou ook, het bezorgt mij steeds een glimlach :-)). Link kerstmuziek:

Ik wens je een prachtige week toe vol rust, herfstkleuren, fijne muziek, heerlijke geuren, pompoensoep en een warm huis.
Heb het goed met elkaar en weet dat ik je graag de lichtpuntjes bezorg met een kort belconsult.

Er is zoveel om blij mee te zijn en ons op te richten.

Dank voor jouw aandacht voor mijn werk en graag tot de volgende keer. Live of via een belconsult, per mail of in gedachten.

Warme groet en een fijne dag vandaag,

Lia

Wil je nog meer lezen? Lees hier mijn laatste nieuwsbrief