LIA OUENDAG

Kosmisch weerbericht 11 augustus: meteorenzwerm goed zichtbaar

De Perseïden meteorenzwerm zal vannacht met name zeer goed zichtbaar zijn in Nederland.

Een sterrenregen die een uur voor zonsopkomst met name zeer goed zichtbaar is.

Kijk vanavond naar het noordoosten laag boven de horizon (dus niet recht boven je) en stem je af op de Perseïden. Laat jouw ogen even wennen aan de donkerte, ga bij voorkeur de stad helemaal uit en adem uit… ontspan en laat je verwonderen.

Sterrebeeld Perseus

Laurentiustranen worden deze sterrenregens wel genoemd. Het schijnt de geschiktste periode te zijn om laurenskop (zeehaan) te vangen. Daarnaast is het voor de gelovigen vroeger een moment geweest, om bij voorkeur om regen te bidden. Dat kan de natuur en menig mens ook nu wensen…

 

Deze sterrenregen is een zichtbare bevestiging dat wij onderdeel uitmaken van een zorgvuldig geregisseerde kosmische wereld. Het brengt ons informatie en een prikkel.

Een prikkel dat we onszelf mogen bevestigen in het uiten van onze waarheid, galactische bijdrage en vrije wil. Niemand dient te lijden of het leven uit handen te geven. Juist nu, is deze prikkel en twinkel aan de hemel een krachtige, belangrijke boodschap.

De sterrenregen komt uit het centrum van de Melkweg, ons centrum en maakt een verbinding met ons eigen “midden”. De essentie die uitgaat van jouw eigen oerkracht, van het spoor en de beweging van het leven zelf waar je altijd op schema zit en je altijd vrij bent.

Jouw leven, jouw zielsplan, jouw aanwezigheid in dit leven op Aarde.

Door de twinkels van deze sterrenregen te zien, te voelen en je hierover te verwonderen, maak je contact en verbinding met jouw mogelijkheden en vrijheid! Deze sterrenregen bevordert onze intelligentie en maakt ons dapper!

Als we de horoscoop van vandaag en morgen erbij bekijken, bevestigt dit bovenstaand fenomeen.

Er is een aspect zichtbaar wat duidt op een valkuil richting tweeledigheid en tweeslachtigheid. Het idee dat we voor onszelf moeten opkomen maar ons eigenlijk al verslagen voelen en ontoereikend denken te zijn. Wanneer we ons veilig voelen, omhulling en bevestiging bij mensen ervaren die met ons samen op een positief en opbouwend spoor bezig zijn, veranderen deze strijdgevoelens. Zoek elkaar op, is dan ook mijn advies.

De heling zit verborgen in de uitwisseling en zelfhelende vermogen. De actie om over te gaan tot spiritueel leiderschap. Daarbij willen we het kleine waarderen en de dromen niet vergeten te leven.

Al met al een fijne energie die ons uitdaagt en uitnodigt niet weg te lopen voor waar het werkelijk om gaat en vruchtbaarheid te vinden in de verdieping met onszelf. Jij met jezelf hebt de beschikking tot eindeloos vertrouwen, ongekende vrijheid en groots manifestatievermogen. Laat je het hoofd niet op hol brengen, negeer informatiestromen die niet bijdragen aan levensgeluk en welzijn en open je voor de vele eyeopeners en wijsheden die uit jezelf naar je toekomen.

Met een toenemende zonneactiviteit zullen gebeurtenissen elkaar in snel tempo opvolgen. We hoeven het niet bij te houden. We hoeven het alleen maar te beleven en te leren onderscheiden op zuiverheid en bruikbaarheid. Volg jouw lijn en de synchroniciteit. We kunnen ons overgeven en vertrouwen aan deze universele waarheidsbron.

Uranus staat over een paar dagen vanaf 15 augustus, even stationair, even “stil” en zal daarna retrograde gaan lopen. Uranus retrograde tot half januari 2021 betekent een periode voor versteviging van jouw intuïtie, innerlijke vrijheid ontwikkelen (denk je vrij, invloed van jouw denken is groots!) en jouw rebelse gevoel zal versterken. We zullen ons gelijkwaardig wensen te voelen met de mensen om ons heen. We doorbreken makkelijker grenzen en nemen geen blad voor de mond. Het belooft in die zin een wat onrustige tijd te worden maar wel open en oog voor de rechtvaardigheid. Wapen je voor te veel onrust van buitenaf. Het zal onrustig worden vanaf volgende week.

De kosmos neemt ons mee. Vergeet niet dat we keurig doen wat we van plan waren.

Het is aan ons, om het beste eruit te halen tijdens het leven, door de keuzes uit het hart te maken en heel dichtbij onszelf.

Veel kijkplezier ~.

We hopen op een heldere nacht.

Zonnegroet,

Lia