LIA OUENDAG

Kosmisch tussendoortje 5 november 2020

Riemen vast!

Er is een grote sunspot gezien, een enorme pulsering op de Zon die ons morgen zal bereiken en al dagen aan het opbouwen is. Deze zonneactiviteit valt “toevallig” samen met de verkiezingen in de USA en wereldwijde corona maatregelen.

Je kunt wat draaierig zijn, bloedneuzen krijgen en last hebben van oorsuizen. Dit zijn enkele lichamelijke kenmerken naast emotionele uitingen en intensiteit van gevoelens.

Dit soort zonneactiviteit heeft een functie. Het doet iets met ons DNA, praat jouw lichaamsbewustzijn bij, prikkelt hartintelligentie en laat zaken wakker schudden. Het hoge energieniveau brengt veel beweging in een korte tijd en zorgt voor spirituele groei.

Houd elkaar vast. Blijf in contact en volg de liefde…  Meer hoef je niet te doen.

De Zon praat ons bij en laat ons wat sneller dan gedacht, in ontwikkeling zijn en legt de waarheid bloot. Mensen waarbij dat nodig is, krijgen last van hun geweten. We worden wakker geschud door planetaire invloeden en dienen ons landingsgestel te prepareren. Het is een oproep tot aarding, realisatie en natuurlijke logica.

Bekijk hier de Zon en zie de sunspot! Het is real-time. Bron: spaceweather.com

Hier zie je de grootte van de plek op de Zon waar de zonneactiviteit plaats vindt, op dit moment. Het is flinke vlam, een flinke storm en stimuleert onze atmosfeer de komende weken. De uitwerking is niet alleen morgen maar gaat even duren en brengt voortdurend Eyeopeners en verbinding met het grote, universele lichaam waar wij deel van uitmaken. Ga schrijven, ga bewegen, laat je leiden en weet dat dit bij de collectieve transformatie hoort.

Het is niet de aardse gang van zaken die ons laat groeien. Het is de reis van het Universum die ons op sleeptouw neemt.

Adem in adem uit. En blijf wakker.

Zwarte Maan in aspect met Saturnus laat onze kosmische antenne openen en zorgt ervoor dat we spiritualiteit weer een plek geven in ons leven en jouw leven zorgvuldig en met kwaliteit inricht. Discipline wordt gevraagd om de juiste dingen te doen en bedachtzaam en spontaan te zijn. Door de stilte te omarmen weet je dat alles in orde is. Maar deze vrede in jezelf vraagt tijd en ruimte. Deze planetaire invloed laat je voelen dat je een taak hebt. Er is een grote onzinnigheid aan te veel regels maar toch, helpt het ons in te laten zien wat voor ons persoonlijk telt en belangrijk is.

De Namasté groet in plaats van een hand, laat ons voelen hoe graag we in contact zijn en geeft de mogelijkheid elkaar te respecteren en echt te zien. We hebben nu meer aandacht dan voorheen, voor de begroeting.

Dat wat niet mag, heeft een grote aantrekkingskracht! Blijf elkaar zien, horen en ontmoeten. Heb het goed samen.

Mars, nog steeds stralend aan de avondhemel helpt ons energie te behouden en door te gaan. Voor onszelf te zorgen en voor onze daadkracht te staan. Het is de opdracht voor jezelf op te komen op een vreedzame, rustige manier en jouw wilskracht positief te gebruiken.

Laat je niet verleiden tot meer lagere vibraties dan goed voor je is. Alle goeds, tot gauw, we worden groots geholpen en zijn onderweg.

Namasté,

Lia