LIA OUENDAG

Kosmisch tussendoortje 21 oktober 2020 

 Orion regens
Deze nacht en de komende nachten zijn de Orion meteorenregens in de buurt van de Aarde. 

De Aarde doorkruist een gebied waar deze sterrenregens zichtbaar zouden worden vanaf de Aarde. 

Orion is een buurtstelsel, een buurtgenootschap met een specifieke energie. 

Wanneer de Aarde in contact komt met de energie vanuit Orion, geeft dat een informatiestroom af behorend bij deze Orion taal. Deze universele taal bereikt ons allemaal en beïnvloedt ons dagelijks leven. 

 

Is het je opgevallen dat de energie lichter is sinds gisteravond? 

Heb je ook de twinkels, het licht en de positieve energie kunnen voelen? 

Er hangen namelijk ook heel veel mooie dingen in de lucht, letterlijk en figuurlijk!
 

Waar staat Orion voor? 

Orion betekent “ zoon van vuur”. Machtig jager. Over het algemeen zie je dat de Orion invloed ons attent maakt op de hoeveelheid mentale energie. We hebben door wat we veel nadenken, invullen en veroordelen. Het is een focus op ego gerelateerde, vechtlust. Op je gelijk willen halen zonder dat het iets zal uithalen.  

De boodschap is dan ook helder.
Deze sterrenregen herinnert ons eraan de essentie trouw te blijven. Ons weer te verbinden met zachte en lichte vibraties. Orion vraagt ons, ons hart te openen en niet langer ons standpunt te willen verdedigen naar de mensen die niet op jouw golflengte liggen. Deze kosmische boodschap is helder; versplinter jouw energie niet, versnipper niet door je met teveel tegelijk bezig te houden. De actuele gebeurtenissen in deze periode zorgen ervoor dat de confrontatie met lichaam, werk en relatie aan de orde van de dag is. Waarbij strijd gevoerd wordt en de behoefte groot is zaken zinvol te laten verlopen.  

Dat is de Orion invloed. 

Ons lichaam reageert sterk op disharmonie en onbalans tussen denken en voelen deze dagen 

 

 

 

 

Natuurkracht en universele taal 

Daarnaast opent het universum meer deuren aan groei en ontwikkeling. Ik benoem een aantal belangrijke aspecten; 

  • Er wordt een nieuwe start geactiveerd deze dagen. Nieuwe baan, zicht op hervorming, nieuwe kansen, frisse kijk op zaken, herbeleving en herziening. Behorend bij de toenemende fase waar we nu in zitten, kunnen we gebruik maken van een opbouwende manifestatiekracht.
    Deze vraagt wel focus en helderheid: hoe, wat en waar!? 

Hoe duidelijker we onze energie richten en onze gedachten bij elkaar houden, hoe krachtiger in ons dagelijks leven zaken gemanifesteerd kunnen worden. 

  • De zwarte maan en Eris maken een oppositie met de Zon deze komende dagen, gelijk met de Orion invloed van deze week. Het geeft aan dat vechten makkelijker is dan liefdevol reageren. Het geeft aan dat innerlijke strijd gevoeld wordt in het mee stromen met het leven. We kunnen proberen makkelijker te accepteren dat het is zoals het is en alles, werkelijk alles, een doel dient en een grote plan bereikt. Ons ego daagt ons als mens uit, de controle te willen houden maar deze controle en wil is zo beperkt… het is werkelijk een kortetermijnvisie te denken, dat je zaken in de hand hebt. We zullen meer moeten durven vertrouwen op het grotere kosmische plan waar we deel van uitmaken. 

Overgave. 

Ontspanning. 

Een zinvol leven proberen te leiden. 

  • Ons geluk zit verscholen in groei en ontwikkeling van talenten. Jouw bijdrage kan positief bijdragen mits je jouw energiebewust richt. We dienen helder en wakker te opereren. We zouden de moed kunnen verzamelen onze bijdrage te doen aan collectieve belangen ipv persoonlijke voordelen.  

De zwakke discipline en moeite die veel mensen hebben om meer verantwoording te nemen voor hun “spirit” is een aandachtspunt. We weten, voelen en herinneren ons veel maar dienen hier ook naar te handelen.  

  • Ons lichaam maakt zich klaar voor de komende fase met bijbehorende veranderingen en laat ons weten waar er werk aan de winkel is. Er wordt veel oud zeer geheeld. De oude karmische pijn die generaties lang zijn geparkeerd en wij nu, met al het licht en ondersteuning die hiervoor beschikbaar is, kunnen transformeren en LOS kunnen laten. De push, de drive en de angst zijn achterhaald en ouderwets. Het brengt ongrijpbare klachten die als signaal van het lichaam bedoeld zijn om meer in contact met jouw eigen wijsheid te komen. De bron die altijd beschikbaar is via meditatie, de wandeling, het open hart, de zachte ogen en goede intenties. 
     

Waak ervoor dat je de goede dingen niet laat verwateren. 

En wie weet, kunnen we tussen de wolken door nog een flits zien uit de meteorenregen. 

Hoe dan ook, is de licht en de twinkeling voelbaar deze dagen. 

Ik wens je een mooie samenwerking met de natuurkrachten toe en een fijne week. 

Zonnegroet, 

Lia